הכי טוב להכיר דרך חברים...

צלשלספק

New member
למה..

זה גם עוד אפיק, לא הייתי מתיימר לאמר "הכי טוב", כי זה מאוד תלוי בסיטואציה ומי פוגש את מי ודרך מי...

בדיוק.. זה עוד אפיק

לא רק שלא הכי טוב, אישית איתי הוא בין הפחות מועדפים.
. מה שלומך אתה? Long time no talk

צלשלספק

New member
לגמרי..

תראי,
אם משדכים לך מישהו נחמד ופחות או יותר מתאים - סבבה וגם אם לא עבד לא היה "נורא", אבל אם משדכים לך "סתם" כדי לצאת לידי חובה מישהו לא קשור ולא מוכר ובטח לא עבורך, בהחלט יש מצב להוריד כאפה וירטואלית לשדכן/ית חח.

אני הרבה יותר סבבה, תודה

כן... כמה זמן עבר.

אגב, נחמד לראות את הפורום בניהולך פורח, יצא לי לקרוא ולכתוב שם לא מזמן, ו..עלה לי רעיון להרים מפגש משותף, את בעניין?

אתה תמיד מקסים

תראה, הבעיה עם שידוכים היא שטבע האדם הוא להיות חטטן חח ואני אדם שחטטנות מרתיחה אותו ולכן זו נקודה מרגיזה ביותר כי אני מרגישה שעליי לתת דין וחשבון לדברים שהאמת אינם מעניינם של אחרים וחברויות יכולות להיהרס מהקטע הזה. אז מעדיפה להמנע, יש לי חברה טובה שכבר שידכה כמה זוגות שנישאו והיא יודעת שאני מחוץ לתחום אלא אם איזה נסיך שלי יגיע אליה
. הפורום כבר לא בניהולי בחודשים האחרונים.. וגם רחוק מאד מלהיות פורח!
כך שכנראה באמת עבר יותר מדי זמן...

צלשלספק

New member
תודה לימור :)

התבלבלתי בפורומים חח,אכן קיים פורום ״בערך״ מקביל לשלי לזוגות ו-סינגלים (שבמקרה שמתי לב אליו מהראשי ואף כתבתי בו), איכשהו חשבתי שאת מנהלת אותו,קפצתי לאהבה ורומנטיקה של pci, אבל לא בו מדובר...התבלבלתי. קורה...

סלחתי, אבל רק כי זה אתה

לאיזה פורום התכוונת? דווקא נשמע נחמד מפגש משותף , רעיון חביב

צלשלספק

New member
כשאהיה מול מחשב אמצא אותו...

ראיתי שזה פורום מעורב לסינגלים וזוגות, חשבתי להציע להם שת״פ, לא שזה חדש בתפוז...

צלשלספק

New member
דרך האלימינציה, מצאתי...

פורום זוגיות (הגעתי אליו מהראשי בנושא אחר...), גם את וגם PCI כותבים שם, ואחרים... איפשהו מרוב הפרפרים והפרחים ושם המנהלת, הייתי בטוח שאת מנהלת - שם

חח אתה צודק..

אני לגמרי כזו גם אז לחלוטין מובן הבלבול.
נכון, אני כותבת שם, אבל למען הכנות אני לא בטוחה שעם הפורום הזה אפשר לעשות מפגשים משותפים. גם כי חלק מה׳גרעין׳ בכלל גר בחו״ל, וגם כי יש הרבה שלא בטוחה שיאהבו לשלב את המרחב הוירטוראלי עם חייהם האישיים. (שווה לשאול, אולי אטעה)

superorti

New member
לאו דווקא..

שאתה מכיר דרך חברים יש לזה יתרונות וחסרות...את היתרונות הברורים של חברים משותפים וקבוצה חדשה שנרקמת...לא ארבה בדיבור.לעומת זאת החסרונות הן שתמיד יכולים להיות התערבויות של המשדכים למשודכים,שזה חלק לא נעים. מלבד זאת עם שידוך לא צלח זה מטיל צל קל,גם אם זמני על היחסים עם אותם חברים שהכרתם דרכם...זה עניין אישי לגמרי..כל אחד לפי השיקול שלו.

למעלה