הכי כיף שבעולם

בבבבב1

New member
הכי כיף שבעולם

לפתוח את השבת [השבוע] בספינינג מטורף רק השרוטים ביותר המשכימים קום ב0900 או לפני כדי להתעורר או אחרי לילה לבן פשוט מקסים להתחיל כך את השבוע מומלץ ביותר למקצוענים/שרוטים בלבד

Tami661

New member
שבוע הבא אפתח אותו כך...השבת, אסתפק

בלחתום אותו באופן הזה
שמחה שנהנית ורק שתדע שיחד איתך דיוושו פרללית: חליל אבד רבו דובי דבש אהובה ו...
יאללה... שרשרו מי עוד

תגידו אתם שרוטים במוח../images/Emo35.gif

מילא אמצע השבוע שיש את התירוץ העלוב :"אני ממהר לעבודה,אין לי זמן."ואז מסתפקים בספינינג. אבל בשבת,מרצונכם החופשי,להסתגר בחדר חשוך,מחניק אך עם זה מסריח.להרוס את האזניים עם גובה דציבלים שאסורים על ידי אמנת האג ואמנת ג'נבה בקשר לעינויי שבויים
צאו החוצה לשטח
אויר נקי,שמש. אתם,הציפורים,קול איוושת הצמיגים החורקים בעדינות בעפר,ו................ חבורת אופנוענים מרעישים ומדיפי ניחוח בנזין

המממ...

ואני דווקא מתגעגע לריח של שמן שתי פעימות שרוף וצליל הצווחה הנוראית של השתיים כשהג'נאנה מבצבצת לך במוח למראה מעלה אימתני ועצבני ויד ימין מתכווצת בנעילה אינסופית ובלתי מתפשרת של ידית הגזזזזזזזזזזזז...

ennicka

New member
../images/Emo7.gif גם אני גם אני...

לא לשמן שתי פעימות אלא ארבע אבל עדיין ריח....(שלא לדבר על הרעש..
) ובניגוד לך, אני עוד אשוב..אבל יקח לי זמן
השבוע אחי פגש חבר שלו שהיה רוכב איתי בימים ההם ונזכר בימי הרכיבות איתי בנוסטלגיה וסיפר לאחי איך אני רוכבת מצויין, כמה פוטנציאל היה לי ושלא יספר לאח השני, אבל רכבתי אפילו יותר טוב ממנו
רוצה אופנועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ennicka

New member
אנדורו לייט

דיונות אני שונאת
(כמו עוד מישו שאתה מכיר) ורכבתי הרבה יותר משבילים אבל ממש לא את הביתמשוגעים שאתם רכבתם זה בטוח.... רכבתי ביערות באזור בן שמן (גמזו ושות') ברמות מנשה ועוד. (אל תשכך שגם רכבתי על בהמה - XR650....) בימים אלה אני מחפשת איזה שוגרדדי שיסכים לממן לי אופנוע קטן יותר בצמוד לעגלה/טנדר...
אולי בכלל כדאי לי להכניס את זה לחתימה

מנשה?...

את "הבקתה" עלית אחותשלי? את המעלה הקמור הארוך והמסולעעעעעעעעעע הסמוך לרכס חורשן? אזור חמוד מנשה... אם יורדים מהשבילים יש שם כמה מסלולים חמודים ככה ללא התפרעויות של הארד אנדורו... השרוטים מעדיפים הפרשי גובה משמעותיים יותר שמייצרים אתגרים סופניים ברמות של עבודת סבלות במהירויות אפס על סף הטריאל... הרי ירושלים קלאסי...

ennicka

New member
אז זהו שבעוונותי לא התעסקתי אז

בניווט ואם תגיד לי להגיע לשם עצמאית או תשאל אותי איפה בדיוק הייתי אני בבעיה... אבל עזובותך מאיפה ואיך, תארגן 2 X אופנוע ונצא לחפש את המקומות האלה מחדש

את יכולה לסור פם...

עם גיבורי הפורום הזה למסלול האנדורו של כרמי יוסף המדוושים מכירים תמסלול הקצר אנחנו שבנינו את המסלול לפני שש שנים בנינו תקצר, תארוך ותמולטי... אני אישית הייתי מתאמן שם הרבה מארגן שם תחרויות ומכיר שם כל אבן שיח עץ ודבורה... תתאמני שם קצת... אחורי זה קחי אותם ולמדי אותם מעט דרך ארץ... שיעריכו קצת תסאונד והריח... ו... ורק חמש דקות על שתי פעימות ילמדו אותך איזה גמל עצל ועייף זה ארבע...

Tami661

New member
זה נכון... אבל זה מתאים לאלה שנהנים

כל השבוע מאיכויות מנוחה ושלוות נפש... אתה יכול לשאול את בעלי שחזר מהשטח שעונה לתיאור שלך

ובכן הבט........../images/Emo98.gif

לי אין אוטו/אופנוע... אני לפני החדר הסגור /מחניק/ריחני רכבתי מצפון ת"א לצומת רעננה ואחרי זה גם רכבתי חלק גדול מהשעור... אז.. אהההממממממ

למעלה