הכי לא מקורי בעולם אבל נעים מאוד

הכי לא מקורי בעולם אבל נעים מאוד

אני תלתלית ואני פשוט נפעמת בכל פעם שאני מקשיבה ללירז האלבום שלה הוא אולי המקורי הראשון שקניתי בשנתיים האחרונות (וחס וחלילה לא מדובר על צרובים, אלא על יד שניה וגם זה בקושי) התאהבתי עד כלות ב"אל תפסיק" שמזכיר לי ממש שנסון אמיתי בליטופי הפסנתר שבו. הקשבתי לאלבום בחנות ויצאתי משם בלי כלום, עצרתי אחרי כמה צעדים, חזרתי - ויצאתי איתו. השירים קסומים בעיני וחוץ מ"אל תפסיק" שהוא הכי הכי חביבים עלי גם "עד הגלגול הבא" נישכח מליבך" מה שאני לא מצליחה להבין זה את ההפסקה הארוכה כנצח באמצע ב"באיטיות" שמאוד מפריעה לי. אני יודעת שמדוברבאקט אומנותי אבל במקום שהוא באמת יהיה תשע דקות ועשרים שניות של מוסיקה הוא סתם נפסק ולא תמיד מתחשק לחכות לסוף...אני מקווה שבאלבום הבא תהיה גירסה ארוכה (שממש מתאימה להירגעות) ומקווה שיהיה שמח לכולנו

mic22

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

וכן לירז מדהימהה
ואת מתכוונת בטח לעד הסיבוב* הבא
בכל מקרה, ברוכה הבאה
אני מיכל

Atza

New member
שלום../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני דנה(אבל קוראים לי דנע
) נעים להכיר אותך
גם אני מאוד אוהבת את נשכח מליבך ואת עד הסיבוב הבא
גם אני לא מבינה את ההפקה בבאיטיות...בגלל זה אני מעבירה אותה עד לדקה ה- 6:10 ושם זה ממשיך
!... מקווה שתישארי פה

ברוכה הבאה!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

נשכח מליבך באמת שיר מעולה
איזה כיף שמצטרפים אנשים!

Atza

New member
כן נורא כיף../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

כל שניה מישהו חדש
!!

RTur

New member
היי תלתלית, ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

העצירה הזאת ב"איטיות" היא באמת קצת ארוכה מדי אבל זה פשוט 2 גרסאות שונות של השיר ולא רצו לחבר אותן ביחד.. יש הרבה אמנים שעושים כאלה דברים.. (בדיסק האחרון של דודו טסה למשל, בוטן מתוק בקרקס, נירוונה ועוד..) ולשיר קוראים "עד הסיבוב הבא" חח.. שיר מדהים! הוא האהוב עליי (אחרי בעיניים עצומות..)

למעלה