הכי לא קשור בעולם

Kingomri

New member
הכי לא קשור בעולם

נניח שאני מגיע מחר לתל אביב. והולך במשולש המפורסם אלנבי-שינקין-קינג ג´ורג´. את מי אני יכול לפגוש כאן מהפורום? אחרי חודש שלם (!!!!!) שלא הייתי בתל אביב אני חושב שהגיע הזמן לצאת מההסגר ולשאוף אויר צח (הדחפורים עוד שם?!) והיות ואני מנצל את ההזדמנות לרכוש מתנות יומולדת לאימא יקרה לי, חשבתי כדרך אגב גם לפגוש אתכם, מועסקי שינקין חביבים שטרם יצא לי לפגוש. אז מי שרוצה, עד מחר בעשר בבוקר (לא ייאמן שאני הולך לקום כל כך מוקדם, מה לא עושים בשביל אימא) ניתן לשלוח לי מסרים אישיים (תמיד אפשר, בחיי שאני נחמד) ולקבוע מועד לפגישה. לשובבים מובטחת חשיפה של הדמות מאחורי המסיכה... מבצע!!! מבצע!!! כל הקודם זוכה, הזדמנות של פעם במילניום!!!

המרחפת

New member
קרא לי פעם הבאה

כל כך הרבה זמן לא הייתי שם.... שנה שעברה היה הכלל- ככל שתקופת המבחנים יותר לחוצה, אני נמצאת שם יותר. אהבתי להסתובב לאאאאאאט לאאאאאאט, להסתכל על אנשים, על חלונות ראווה, ופשוט לרוקן את המוח מכל החומר הלימודי והמיותר. והנה מתחילה תקופת מבחנים חדשה ואני קוראת: תל אביב! הנה אני חוזרת! המרחפת* אחרי שהיא נדפקה במבחן בביולוגיה. אבל הכל באשמתי, פעם הבאה אלמד.

יא... תל אביב ../images/Emo13.gif

שנים כבר לא הייתי שם (טוב נו רק שנה אבל זה כבר יותר מדי) גם אני רוצההההההה

spainbar

New member
רק לידיעה - אני לא יודע בדיוק

רק לידיעה - אני לא בטוח שאני יודע על מה מדובר, הייתי באזור הזה פעם אחת לפני כמה שנים, מסיבה תמימה לחלוטין.. מה יש לעשות שם?

המרחפת

New member
בעיקר לשטוף את העיניים

בחלונות ראווה ובאנשים. זה מה שאני תמיד עושה שם. אומץ לגשת לבחורים אין לי.

MARMELAD

New member
תל אביב.. עיר האושר.....

אני חושב שהסיבה שכל כך הרבה הומואים מחליטים לעבור לתל אביב.. היא כי הרבה הומואים החליטו קודם לעבור לגור שם :) פשוט נהדר - לאן שלא תלך - מה שלא תעשה - תמיד תראה איזה דגל גאווה איזה זמן וורוד מתעופף על הכביש איזה קוקיצה מודד פלטפורמות בגזית איזה מלצר שעושה לך עיניים בבית קפה..... אז כן, בהחלט יש מה לעשות במשולש הזה !

צודק

כשגרתי בתל אביב אי שם ברחוב קטן ליד בוגרשוב חצי מהרחוב היה עם דגלי גאווה מעניין איך זה עכשיו...

למעלה