הכי לא קשור: ניצול לרעה של קיצוניים את גאגא!

Nens333

New member
הכי לא קשור: ניצול לרעה של קיצוניים את גאגא!

בלי שום קשר הגיוני לגאגא, החליטו כמה אנשים קיצוניים לפתוח במלחמה על דף המעריצים שלה. כמובן שהמטרה הייתה שכמה שיותר משתמשי פייסבוק יראו את הבאלגן, ולכן פנו לדף של גאגא (יש לו המון מעריצים שחשופים אליו). מה אתם אומרים? לדעתי זה מצד אחד גאוני- שמוש בדף כל כך מפורסם להפצה של מסר כלשהו בלי קשר לאותו דף. מצד שני- גועל נפש... גם מסרים אלימים, וגם הכנסה של מישהו לא קשור לריב מטומתם... מה שבטוח, הם השיגו את מה שרצו, בטח יהיה סביב זה באז מטורף בעולם... או בארץ לפחות. http://www.mako.co.il/news-social-n...21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

GM1988

Well-known member
פשייי ... עד לגאגא הם הגיעו עכשיו?../images/Emo2.gif

באמת גאוני אבל, מי שחשב על זה
ליידי גאגא מנהלת לבד את הפייסבוק שלה, נכון ? כי אם כן אז זה ממש חוצפה מצידם להשתמש בעמוד שלה בשביל השטויות שלהם. הקטע שקצת מלחיץ זה שיש להם איזה תאריך כבר לאינתיפאדה...

Nens333

New member
באופן רישמי, גאגא מנהלת את עמוד הפייסבוק...

אבל לדעתי יש לה איזה כמה יחצנים שהם אלה שמנהלים את הפייסבוק שלה... כמו את הטוויטר ואת שאר הדברים.

GM1988

Well-known member
זה יפה שבחורה עסוקה כמוהה משקיעה את זמנה

כדי לעדכן את העמוד יוצר שלה בעצמה, ולהיות בגישה וקשר ישיר עם המעריצים שלה. לא הרבה זמרות במעמד שלה מרשות לעצמן להיות כאלו, ואני מעריך אותה על זה מאד

Nens333

New member
פיספסת את הנקודה שלי...

אני אומר שבאופן רישמי (לפי מה שגאגא אומרת), היא מנהלת את הדף הזה. אבל לי דיי ברור שאין לה כל כך קשר לדף הזה... אולי אפילו יש לה פייסבוק אישי בשם בדוי... אבל הדף הרישמי שלה (לדעתי כמובן, זה לא בדוק) מנוהל על ידי יחצנים.

limors2

Active member
הטוויטר והפוסטים נשמעים כמוה,וחלקם מועלים דרך

סלולרי. נראה לי שלפחות חלק (או רוב) העדכונים ה"מצוטטים" היא עושה ואת השאר עושים היחצנים.

Nens333

New member
אני אוהב את גאגא, אבל...

לא מאמין שיש לה זמן וכוח לדברים כאלה... חוץ מזה, כל משפט שהיא מוציאה מהפה (או מהיד במקרה הזה) עובר דרך היחצנים... זה דיי נורא להגיד, אבל גאגא שאנחנו חושבים שאחנו מכירים עוברת כל יום במערכת הסינון של היחצנים, ויוצאת איך שהם אוצים שהיא תצא...

GM1988

Well-known member
נו למה לבאסה ככה../images/Emo3.gif

ברור לי שיש לה יחצנים שכותבים, אבל מזה הרבה זמן אני הבנתי מהרבה אנשים שמתעדכנים במוסיקה שלה, שגאגא היא עצמה מנהלת את הטוויטר, הפייסבוק ושומרת על קשר עם המעריצים שלה .

Nens333

New member
לא שרשרת נכון, אבל לא משנה.... ../images/Emo13.gif

יכול להיות שבאמת היא זו שכותבת את הדברים בטוויטר ובפייסבוק וזה... אבל אני תמיד חשדניסט

GM1988

Well-known member
סליחה?

למה שירשרתי לא נכון - אני מגיב לנושא הפייסבוק במקום הנכון לו , לא לכתוב סתם דברים בבקשה .

limors2

Active member
אבל לפי תוכן התגובה שלך זה נראה שהתכוונת

להגיב להודעה אחרת, לא לאחת שאליה הגבת!

מיקה2008

New member
כל משאפשר לעשות זה להתלונן על הקבוצות האלה...

בפייסבוק ולגרום לסגירת הקבוצות וכדומההה

למעלה