הכי מאושר בעולם

בלאונט

New member
הכי מאושר בעולם

הוא עומד שם ממול, במדים מצוחצחים, מבריק, מדוגם, מסודר. הפעם, בלי משקפי שמש כהות, וכובע אדום של בית הספר לטיסה, עם חיוך חמוד של ילד שרק לפני שנתיים נראה כמונו. פתאום, הוא לא כלכך מאיים. פתאום, עדין. אנחנו עדיין משתדלים לשמור על קור רוח, "אני לא עברתי" משנן לעצמי מפחד הכישלון, מנסה להרגע, מנסה להתנחם. במשך מספר שניות נזכרים בהכל, ולמרות כל מה שתשמעו, גיבוש טייס בהחלט אינו טיול שנתי, וכך התמונות חוזרות. כל הריצות. כל ההקפצות המייסרות בלילה. להקים את האוהל. לפרק את האוהל. להקים את האוהל אחרת. לפרק את האוהל. להקים אותו שוב. שלושים שניות, עשרים שניות, ארבעים שניות, דקה וחצי. לחפור עמוק יותר, לבנות גבוה יותר, לקפוץ מהר יותר, האלונקות, הפק"לים, האבנים המסודרות, השלשות, הנשק הכבד. טיפת זיעה נוזלת מהמצח בזמן שאותו בחור נחמד פותח בנאום קטן לגבי הסיכויים הנמוכים, והרגעת אלו שעתידים לא לעבור. אני מרגיש שהלב נחנק, שהרגליים השתתקו, שהריאות נסתמו, בזמן שהוא מוציא את רשימת התוצאות ומתחיל לקרוא. לפתע כל השבוע הלוחץ הזה מתגמד, הכל נהייה שולי, זה הרגע הכי קשה בכל הגיבוש, דווקא אחרי ששתינו קולה קרה, ואכלנו כמו שלא אכלנו כל השבוע, דווקא עכשיו - אנשים נשברים. חלק החסירו פעימה כשהודעת הכשלון הגיעה, כמה הזילו דימעה והתקשו להאמין שזה עתה התנפץ להם החלום. החלק השני, הפכו בין רגע לאנשים הכי מאושרים בעולם, פשוטו כמשמעו. כששמעתי את המילים "רועי - עבר", עדיין לא האמנתי. ורק עד שזה שלידי אישר את זה, אני עדיין לא ידעתי בדיוק מה המ"כ אמר. כמובן שעדיין שמרתי על קור רוח, להפגין טיפת שמחה מול אלו שלא עברו. אבל תאמינו לי, אם רק לחלקיק שניה, הייתי האיש הכי מאושר בעולם. מומלץ בחום ;)

0ren

New member
שיחקת אותה...

בתור אחד שהיה בגיבוש אני מוכרח להגיד לך שדיי אמרת הכל.. ודיי ריגשת אותי.. סאמת אמרת יפה.. אבל אני רוצה לשתף אותך ברגע שלדעתי היה אחד הכי יפים בגיבוש שהעור הברווז שלי לא הפסיק לרגע בקטע הזה.. אני מדבר על הרגע שאחרי שאתה רואה את המפקדים שלך שבוע שלם במדים ירוקים עם המשקפיים והכובעים פתאום אחרי שסיימת את כל הניירת.. פתאום.. כאילו זה סרט, אתה רואה את כולם מגיעים מעבר לפסגה ( מעבר לזין האטומי :) ) עם המדים הלבנים שלהם , כובע הקסקט שלהם והסיכות וכמובן הפס הלבן על הכתפיים.. נשבע לך.. איך שהאור קלט אותם.. כאילו שהם ביקשו מהשמש להכינס ולהאיר עליהם בידיוק ברגע הזה.. מאוד מרגש.. וכמו שאמרת .. מאוד מומלץ ! אורן.

pachanga

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

מאחלת
פאצ´נגה
חיי לילה

shan shan

New member
הכי מאושרת בשבילך ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

מתוק שלי..... אני יודעת שאמרתי לך את זה מליון פעם אבל בפעם המליון ואחת! אני שמחה מאוד בשבילך וגאה עוד יותר. כמו שהייתי כאן בשבילך לאורך כל הדרך ברגעים הקשים אני כאן בשבילך תמיד. מתה עלייך שלך SHAN SHAN

MudVayne

New member
שתי בנות שאוהבות אותך...

הכי בעולם (לא כולל המשפחה...) אוהבת אותך המון וגאה בך אפילו יותר מזה. רותם.

guyamir

New member
שאלה לבלאונט..

מתי התאריך גיוס המדויק של קורס טייס הקרוב? אורן, אני יודע שנתת לי כבר תשובה על השאלה. אני רק רוצה לוודא שזה נכון, עם עוד מישהו שעבר את הגיבוש.

בלאונט

New member
אין לי שמץ של מושג

תראה, אני יודע שמדובר בינואר. אבל עדיין לא קיבלתי את הצו גיוס החדש.

after

New member
הצעה לאתר

היי רועי. דבר ראשון כל הכבוד על כך שעברת את הגיבוש ודבר שני אני מאוד אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר על הגיבוש וכך להכין מזה כתבה למגזין של האתר. כמו כן תוכל לכתוב את זה אפילו בשלבים בכמה כתבות כמובן רק אם אתה רוצה שזה יתפרסם באתר. מחכה לתשובה נטעלי כהן עורכת מגזין אפטר את התשובה תוכל לשלוח לי באי מייל- [email protected] או בicq שמספרו 116956057

למעלה