הכי מגיע לניראל לזכות!

בJדJה

New member
הכי מגיע לניראל לזכות!

הכי מגיע לה שם! איכס יש את מימי הגזענית הזאת המגעילה הרעה המכשפה הזאת בונא היא כזאת גזענית!!העיקר היא כל הזמן אומרת ששונאים אתיופים וזה אבל בנתיים היא יש לה שנאה יותר גדולה לכולם. ואת אליסיה העבמ הזאת היא כזאת מוזרה ומגעילה! היא ומימי וכריסטין היו מאפיה מי שהיו צריכות להגיע לגמר זאת ניראל מישל ונטלי איכס הן פשוט מגעילות הן לא היו צריכות להוציא את מישל אם ניראל הייתה בלי חסינות הן היו מוציאות אותה ובגלל שהן מאפיה הן הוציאו את מישל ומה לעזאל הן דיברו שטויות על ניראל?! עלק היא הכי לא הצליחה פה(באיטליה) הכי לא הצליחההה?כולם אהבו אותה שם! הצליחה בכלל המשימות מקום 1! פשוט מגעילות!איכס הן פשוט ק==נ==א==י==ו==ת! ועל מישל מזאת החוצפה הזאתת?! בגלל שאין לה בעיה כלכלית אז היא לא צריכה לזכות! מזה עוד פעם אם היא הייתה ענייה אז היה מגיעה לה לזכות?! הוציאו אותה סתם! פשוט סתם! מסכנה ניראל באמת שהיא מסכנה כל הזמן בתוכנית הזאת מיררו לה את החיים במיוחד מימי הזאת!!!מגעילה! להחזיר את מישל! להצביע לניראל!! שתלך לעזאזל אליסיה!!! ולהעיף את מימי לקיבינימאט!!!!! (אי אפשר להחזיר גם את נטלי אז..חח ואין לי בעיה נגד כריסטין היא מהממת!) תצביעו לניראל!

צודקתתתתת בכל מילה

נכוןןן לגבי מישל סתם הוציאו אותה פשוט פיספוסס.. התוכנית הזאת פשוט לא הוגנת! אם מישל הייתה יכולה לזכות?! אם היא באמת טובה והוציאו אותהה??? התוכנית הזאת עושה הכל כדי לעשות רייטינגג... הבנות עשו כנופיה נגד ניראל.. עעכשיו זה הגמר הם לא מחליטות עליה יותר אנחנו מחליטים.. אחחח שימותו מקנאה מתחילת התוכנית הם ניסו להוציא אותה אבל אין מה לעשות אלוהים רצה שהיא תגיע לגמרררר.. או שזה היה בפוקס, חח.. וניראל הכיייי הצליחה שם.. ובכל זאת הם אומרת שהיא לא.. אמאאא קיצור?! באמת תצביעו לניראל.. אני יודעת שאני יצביע=]

•HadaS•

New member
לרעוות ולבנדנה

לרעווות- את טוועעההה מאמיי השופטים דווקא היו בעדד ניראלל והם שמו לב שהבנות שמה היו גזעניווותת והם כל הזמן השאירו אותהה כי הם ידעו שהיא יכולה להצליחח.. התחלתי לאהוב תשופטים חחחח... פעם שנאתי אותםם אבל מאז הפרקקים שהבנות בוחרות את מי להדיחח אני אוהבת תשופטייםם ואת מיקי הסקסיי הכי הרבהה :) חחח.. קיצווורר אבל את צודקתת בנדנה- שמעיי אני מסכימה איתך בכלל מילההה.. אליסיה סתם נדחפתת והיא מעצבנתת רצחח.. ומימי הזאת אפילו יפה היא לאא.. כי כולם כבר יודעיןם שהעיניים שלה זה עדשות והדבר שמוסיף לה יופי הוא העיניים.. סווו.. זהוו אז תחשבו על מימי בלי עדשות והיא סתם כמו כל אחת רגילההה.. והיא סתם צבועה קנאית וגזענית מגעילהה ואני ממש לא מבינה את מי שתבחר בההה בגמררר.. ובאמתת מזה השטויות האלה שהעיפו את מישלל בגלל שאין לה בעיות כלכליות.?! מה מי שיש לה משפחה ממוצעת רגילה ונורמלית לא מגיע לה לזכות בגמרר?! גמכןן הן מקנאות במצב שללההה וזה מעצבן אותתיייי.. יאללה שילכו לדחווףף איזה משווו... וואי אבל נשבעת לךך את הדעה שלך בדיוק כמוני חחח באמתת גמאני ממש בעד שיחזירו את מישלל ואם לא מישל אז נטליי ואני בעדד ניראאאלל ופשוט אין מה להוסיף למה שאמרתתתת חחח הכל גמאני רשמתי בהודעות הארוכות שלי על ניראלל

magnus1

New member
בדיוק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לאורך כל הסדרה הבנות היו מאוחדות נגד ניראל ומסיבה אחת פשוטה - קנאה
ניראל, שהיופי שלה פורץ את גבולות הארץ וההוכחה לכך היא נצחונה על הבנות במשימות באיטליה (ולא לשכוח איך גרמה לדוגמן איטלקי הורס לרדוף אחריה),היתה המטרה של הבנות מהפרק הראשון. כל פרק מחדש ניסו מול המצלמות להוציא אותה חיית-אדם אגרסיבית בלתי ניתנת לשליטה. איך אפשר שלא להפוך לכזאת כשכל הסובבות אותך מקניטות אותך כל היום? מימי הגזענית באחד הפרקים בו איפרו אותן לפני הצילומים, שאלה את שלי גפני המאפרת אם היא עומדת לאפר אותה עם האצבע איתה איפרה את ניראל קודם לכן. מול ניראל!!! אז שתגיד תודה שהיא בכלל עוד מתחרה כי יש בנות אחרות שעל עלבון כזה מזמן היו שולחות אותה למיון. ואליסיה. ספי שקד מזמן הבין שעל המצח שלה אפשר לרסס גרפיטי. אי אפשר להתעלם ממנו בדיוק כמו שאי אפשר להתעלם מהשיניים הבולטות של... נו, איך קוראים לה... לא משנה. על קריסטין אין לי ממש מה לומר. גם ככה אם היא תקרא את זה היא לא תבין.

1 6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

גם אני הכי הכי אוהבת את ניראל מישל ונטלי
(ושונאת את מימי...)

../images/Emo45.gifאני כ"כ מסכימה איתך..

הוצאת לי את המילים מהפה.. בתוכנית האחרונה מזה התעצבנתי על מה שהולך שם..הכי מגיע לניראל לזכות.. ושיחזירו את מישלללללללללל

שלום לך

New member
לא יחזירו את מישל!

כבר נקבע את מי יחזירו לתוכנית ! מחזירים את כריסטין ונטלי (ראי הודעתי למטה על 5 הפיינליסטיות!) משימות הגמר איתן כבר צולמו...

וואי איזה מבאססססס

החזירו את כריסטין אני לא אוהבת אותה היא חלולה ..

בJדJה

New member
אני שמחה שעוד אנשים חושבים כמוני[:

כי זה כבר היה ממש מעצבן מה שלא תעשו אל תצביעו למימי!

למעלה