הכי מעצבן שהישראלים לא "עובדים" יחד!

יוהדיקו

New member
הכי מעצבן שהישראלים לא "עובדים" יחד!

לא פעם אני יושב בשולחן במהלך טורניר ורואה שיש איתי עוד ישראלי בשולחן אני מנסה לתקשר איתו בכדי שנעבוד יחד אבל אף פעם לא קבלתי תגובה חוזרת מהשחקנים! כל מה שאני מנסה פה זה "להרים את הכפפה" ולגרום לשיתוף פעולה בדיוק כמו שעושים שחקנים אחרים בטורניר! אני חושב שעם שיתוף פעולה ועבודה משותפת שני השחקנים יצאו מורווחים בסופו של דבר. אתם לא מסכימים איתי?

דם הבן

New member
כן ולא

מצד אחד, אתה לגמרי צודק. לשני הצדדים עדיף שהם יעבדו יחד. מצד שני, זה מגעיל. זה רמאות. כשאני רואה שני רוסים מדברים ואני לא מבין מילה ממה שהם אומרים, זה ממש מעצבן אותי ואני מתחיל לחשוש שהם מרמים. זה קורה לעתים נדירות למדי.

DoubleN

New member
זו רמאות

זאת לא ספירת קלפים בבלק ג'ק שאתה דופק בה את "הבית". אתה יכול לבצע מהלכים שיתרמו ליריב השני בלא ידעתו, אבל מרגע שאתם מחליפים מידע זאת עברה חמורה שממש לא קשה לאתרים לאתר. אני מקווה שתזנח את הרעיונות האלה ותתמקד במשחק הוגן, במידה ולא, אני מקווה שתיתפס.

יוהדיקו

New member
מה אתה מחלק המוסר?! ואם אלה הדברים שאמרת

עדיף שתשמור אותם בבטן אצלך ואל תאחל לאף אחד להתפס!

יוהדיקו

New member
בסה"כ הפסד שלנו! אני רואה לטבים וסקנדינבים

מדסקסים בינהם בשפה שרק הם מבינים. ובסוף הם עוד רושמים SORY

modz0r

New member
אז תתלונן

בשביל זה בפוקרסטארס אפשר לקרוא למודורייטור, וב-FTP אפשר לשלוח מייל ל-abuse. אסור לדבר בשפה שהיא לא אנגלית בצ'אט של הפוקר. וגם אני לפעמים אומר sorry לאנשים אחרי ידיים. בדרך כלל אני לא באמת מתכוון לזה, ובטח שאני לא מזהיר אותם במהלך היד.

modz0r

New member
אם אתה עובד עם מישהו בשולחן, זה לא חוקי

להגיד לו מה יש לך, או להעזר בו על ידי שאלות, או כל דבר אחר שמביא לך יתרון על פני שחקנים אחרים בעזרתו - זה לא חוקי. מעבר לזה שזה פשוט bad playmanship (נראה לי שאפשר להגדיר את זה ככה), זה אסור לפי החוקים של כל אתרי הפוקר \ בתי הקזינו.

DoubleN

New member
כמו שאני רוצה שהיריבים שלי

יהיו הגונים, זה מה שאני דורש מעצמי, לפוקר סטארס יש אמצעים לזהות רמאים, במיוחד בלימיט הולדם(ששם עושים סנדביץ' לקורבן שני שחקנים משני צידיו, להוציא אותו מהיד או לגרום לו לשלם הרבה על דרואו), ובטורנירים כפול או כלום, שחקנים מאזנים בינהם את הערמות(שם כל יום מקבלים השחקנים מיילים שמצביע על רמאות בשולחן שלהם ומחלק בינהם את הכסף של הרמאים). אם אתה לא מבין אתיקה בסיסית בפוקר זה בעייתי, אם היית עושה משהו כזה בטורניר שאני משתתף פה, הייתי יותר משמח לראות את החשבון שלך נחסם, צר לי אם זה לא עולה בקנה אחד עם הסטנדרטים שלך, אבל ישראלי או לא, רמאות תשאיר מחוץ למשחק.

modz0r

New member
למה זה מוזר לך?

כשאתה עושה את זה (ואפילו מנסה לעשות את זה) אתה עובר על כל כך הרבה חוקים, שזה מעבר למוגזם.

moolydog

New member
ישראלים לא עבדו יחד מעולם רק יאבדו יחד

הם מצליחים לנכל דיאלוג רמאות רהוט בגרמנית ברוסית אפילו באנגלית אצל היותר טובים. פה לא. יד ליד זאבה.

דם הבן

New member
התגובות שלכם פשוט מחמממות את הלב.

כל כך נחמד לראות שאנחנו לא הישראלי המכוער, אלא הגון וגם מוכן לעמוד על עקרונותיו. כל הכבוד!

למעלה