הכי מקסים בעולם

הכי מקסים בעולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זהו ג'ון והוא מקליט (או יותר נכון הקליט ב5.1.04 את האלבום שלו) כולנו רוצים לקנות את האלבום שלו נכון...? (זה אפשרי שג'ון יקבל אלבום זהב על הדיסק? כאילו אני יודעת שמורידים מהאינטרנט ואלאנשים אין כסף והכל.. כאילו אם יקנו הרבה אנשים יכול להיות שהוא יבוא להופיע כאן?)

lollapalooza

New member
תמונה יפה

עכשיו ככה: אני בטוח קונה את הדיסק, אני הרי מחכה לו כבר כמה שנים טובות. אבללללל- תהיי מציאותית- קודם כל, לא בטוחה שהוא יגיע כאן לזהב ובטוחה לגמרי שהוא לא יגיע להופיע כאן. קודם כל, כי אף אחד לא בא להופיע כאן, וכזכור לנו היטב, בפרט לא אנשי הצ'ילי פפרז. גם קשה לי להאמין שיש מפיק שייקח סיכון כזה אחרי הביטול. מעבר לזה- הבנאדם פחדן שזה משהו. מי שזוכר את הראיון מרוסיה, הוא אמר שם שהוא פחד לצאת מהמלון כי אמרו לו שחוטפים שם אנשים, אז לכאן הוא יגיע
בקיצור- אין מצב.

גיל מ

New member
שיגיע לזהב?

אני לא בטוח אבל כנראה פה הוא ימכור הרבה כי באלבום הקודם שלו (להקליט מים.....) רציתי לקנות את זה ואחרי שבוע כבר נגמר בחנויות אז קניתי אותו חודש אחרי שהוא יצא

Dr Drums

New member
אלוהים איך הסמים הרגו את הבנאדם....

סתכלו עליו... עיניים שפתיים ידים פנים הכל.....

dafnaleh

New member
פעם

היה קשה לי להאמין שג'ון בתקופת BSSM וג'ון מקליפורניקיישן זה אותו אדם.

lollapalooza

New member
לי עדיין קשה ../images/Emo13.gif

הוא בכלל לא דומה לעצמו. ויותר קשה לקלוט שג'ון מתקופת הסמים (שנראה כמו זומבי) זה האיש של היום. אבל אני מעדיפה את ג'ון של היום. ללא ספק.

באמת הוא נראה כל כך מוזר כמסומם

מי שראה את התוכנית בvh1 יכול להבין עד כמה(הוא די דמה לאחר מהקיבוץ שלי שגם די...), אבל בתור גיטריסט יותר אהבתי אותו ב bssm, בכלל אני לא מעריץ גדול של קליפורניקיישן אבל הוא עדיין די טוב.

lollapalooza

New member
ורק לשם ההמחשה

תמונה מזעזעת. זה ג'ון שלנו בימים הפחות טובים שלו.

כן אני יודעת...

באמת קשה להאמין ואני רק שאלתי, סתם כדי להעלות נושא חדש... אההההההה... *אנחת יאוש-אין-לי-ברירה-אלה-להסכים-ולסתום-את-הפה.

trail man

New member
מהאתר הצרפתי

מצטער לענות בשמה... אבל אני נתתי לה את האתר אז אני משער שיורשה לי :) http://www.rhcpfrance.net וזה לא מההקלטה של האלבום... זה מהופעה שהייתה לו בהוליווד ב5.1

FLEA OWN

New member
ראיתי תוכנית עליו

ריאינו אותו שהוא היה על הרואין והוא נראה די שונה מאיך שהוא נראה לפני הסמים הוא נראה כמו קורט קובין

למעלה