הכי מתסכל אותי

ה מוזה

New member
הכי מתסכל אותי

כשכותבים ברמזים ואז אני צריכה לנחש לדאוג לחפש בין המילים משפטים סתומים מילים מרמזות מאוד מתסכל זה כמו לעמוד מול חומה שקופה כתב חידה מתסכל יותר מהכל מדאיגות אותי מילים מעורפלות מעדיפה את המילים הכי קשות רק שיכתבו בצורה ישירה לילה מוזר

Shusho

New member
../images/Emo45.gif

כל כך מבינה ומזדהה... זה קורה כל כך הרבה מנסים לכתוב בצורה הלא ברורה כדי שלא תביני כמה כואב להם וזה רק יותר קשה.

neta s

New member
ערפל של מילים

לילה שקט הרעש של המאוורר של המחשב מפזר את הדממה הודעה בפורום הרבה הרבה כאב משהו קשה נוראי גדול מידי מפחיד ועכשיו צריכה להחליט... על מה מדובר יש כאן משהו מסוכן? להתקשר או לא... תסכול על זה שההחלטה נשארת אצלי הרגשה של אין כוח עד מתי לוקחת הרבה אוויר מנסה לגשש, לראות, להבין, לדובב - אולי יצא מזה משהו מרגישה כל כך לבד... ==== אני לא יודעת אם בכוונה מסתירים את הדברים האמיתיים. יכול להיות שהם כל כך נוראיים גם בשבילי ככותבת, שאין לי ברירה אלא להחביא אותם מעצמי. יכול להיות שהדבר הכי נכון בשבילי יהיה היכולת להקליד את המילים עצמן, הקשות, הקרות, הכואבות. המילים הן הדבר היחיד שיש לנו כדי לנסות לגעת, אולי לתמוך, אולי לעזור. וכן, מילים יכולות להיות כל כך מטעות, ערמומיות, להגיד המון בלי להגיד כלום. אני יכולה רק להגיד לך שאת לא לבד. וברגעים של תסכול כבד מידי, אנחנו במרחק שיחת טלפון אחת...

EverMan

New member
זו לא הבעיה ברמזים.

הבעיה ברמזים , הם שהם מרומזים מדי
ז"א , שלפעמים יש 3 אופציות ,שלעיתים כל אחת מהן שונה לחלוטין מהשניה ... וצריך לדעת מה לענות. הדרך הכי פשוטה : תנסי להשיג עוד קצת מידע. תנסי להעלות על הדרך הנכונה ע"י שאלה אחת או שתיים... בפורום או במסרים ... והיידה.

ה מוזה

New member
את הדרך מכירה

והיא אף פעם לא פשוטה ... והמילים הישירות זקוקות לזמן זה מתבשל במעמקי הבטן וכל שיכולים זה רק להעלות רמזים המילים הקשות כעת עולות אחת ויתרה על עצמה התסכול איננו עכשיו זה רק עצוב תודה ענבר

EverMan

New member
מוזתי ,

את לא צריכה מילים ישירות , את צריכה רמז נוסף שיעלה אותך על הדרך הכי קרובה למה שחשבת קודם ... גם זה לעיתים מספיק.

Pure SilenCe

New member
אין לי הרבה להוסיף..

לפעמים חייבם לקרוא בין השורות. אין ברירה. אם לא בטוחים.. מתייעצים. ככה אני עושה..
מבינה את תסכול...

למעלה