הכי נוסטלגי

ענבר.

New member
הכי נוסטלגי

הכי נדוש הכי בנאלי הכי אמיתי תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה שנה טובה לכולם.

ez

New member
גם לך ענבר, למגי ולכל חברי

הפורום - שתהיה לכם שנה באמת באמת טובה.

ענבר.

New member
חמודה הברכה הזו

פתחתי ו...השארתי פתוח להתענג על המוסיקה. ואתה? מה שלומך? אתה הופך להיות עבורי בבחינת נוסטלגיה... קשה לך לבקר?

ez

New member
../images/Emo8.gif גיחי גיחי - מהנוסטלגיה ../images/Emo24.gif

גל-עמית

New member
הכי......

שנה טובה לכל חברי הפורום, שתהיה שנה טובה באמת. שנמשיך במסלול בו התחלנו, איש ואישה...אפשר גם לומר: בריאות טובה ולא לחייך בעגמומיות.... שנמשיך לשמור על שפיות, חיוך והומור (גם ציני, זה לא נורא)... בחבר´ה שלי נהוג לברך: ..."שלא נשתה מי ים"... ו....שהכל יעבור ממול....... שנה טובה!

זהבוש

New member
שנה טובה ומבורכת לכל חברי הפורום ../images/Emo24.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif

באשר הם, מפה מנירובי. אני מברכת את כולכם בחג שמח ושקט חג מלא בריאות [לא לצחוק זה חשוב והכי הכי חשוב עם הרבה הרבה צחוק והומור לחיים טובים ומאושרים לכולכם. אני פה מקווה שהחג יהיה בחברת כל משפחתי שחלקה תקועה בדרכים בין תל-אביב לנירובי בגלל סגירת הכניסות לארץ והיציאות האווריות. נקווה לטוב.

magy

New member
זהבושששש....איך העולם שהיה קטן

וקרוב כל כך.. קפא ונותק בגלל מטוסים שאיפשרו לעשות אותו קטן . שניה לוקח לך, להעביר הודעה מיבשת אחרת. שניה לוקח לשידור להיראות על המסכים, מיבשת אחרת. וכעת,,,,,,,,,,בגלל המטוסים שהפכו לפצצות חיות, כולם מנותקים. הקללה והברכה של המאה עשרים ואחת........כל פלוס והמינוס שבצידו.... נקווה לטוב................................... אחרי הצהריים אשים לך ברכות שנה טובה מהמאה הקודמת........ תביטי ותהני קצת....מטעם של פעם......

זהבוש

New member
כמה את צודקת מגי ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif

העולם באמת קטן מאד, אבל מפחיד גם מאד, ומי כמוני מרגיש את זה פה בנירובי, דרך אגב אני חייבת לציין שהשנה הטובה של ze הפכה לשנה טובה ששלחתי לכל חברי בארץ, ממש מצאה חן בעיני עם התפוחים, וכמובן השנות טובות ששלחת מה זה נהנתי מאד אין מילים בפי ואני כבר מחכה לשאר, דרך אגב באותם שנה טובות השתמשתי לשלחת הודעות על דברים ישנים חדשים שהיו מגיעים לגלריה שלי כשהיתה לי בארץ כך שאני רק יכולה להגיד שזה מקסים ,

ez

New member
חן חן, רק שאומרים ez, כלומר בקלות

ויש לי אחת עוד יותר יפה אבל זה קובץ exe שהתפוז לא נותו להעביר. אז מי שרוצא שישאיר כאן e-mail ושוב שנה טובה לכולכם, חמודים שלי (ה
שלי החסיר פעימה וגו´)

למעלה