הכי סקסי....

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
הכי סקסי....

במעריב עשו סקר על 40 הדברים הכי סקסיים. עכשיו תורכם לענות: השעה הכי סקסית... הבושם הכי סקסי... המדינה הכי סקסית... השפה הכי סקסית... הבגד הכי סקסי... הלוק הכי סקסי... המאכל הכי סקסי... המשקה הכי סקסי... הספורט הכי סקסי... הריקוד הכי סקסי... העונה הכי סקסית... הצבע הכי סקסי... המקצוע הכי סקסי... הפנטזיה הכי סקסית... התנוחה הכי סקסית... האביזר הכי סקסי... החיה הכי סקסית... המכונית הכי סקסית... הפינוק הכי סקסי... המזל הכי סקסי... הספר הכי סקסי... השיר הכי סקסי... הדמות ההיסטורית הי סקסית... השחקן הכי סקסי... השחקנית הכי סקסית... הזמר הכי סקסי... הזמרת הכי סקסית... הפוליטיקאי הכי סקסי... הפוליטיקאית הכי סקסית... הספורטאי הכי סקסי... הספורטאית הכי סקסית... הדוגמן הכי סקסי... הדוגמנית הכי סקסית... איש הטלביזיה הכי סקסי... אשת הטלביזיה הכי סקסית... הסרט הכי סקסי... האתר הכי סקסי... היצירה האמנותית הכי סקסית... התכשיט הכי סקסי... גוון הקול הכי סקסי... הצמח הכי סקסי... שפת הגוף הכי סקסית... המבט הכי סקסי... כלי הנגינה הכי סקסי... כן, אני יודעת שחלק מהשאלות פה ביזאריות לחלוטין (הצמח הכי סקסי???), אבל נו, מעריב... מה כבר ציפיתם?
mai

shirhayam

New member
יאאלה? יאאלה!!! - בשעה כזו ערים?

כן, וגם עונים על שאלות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השעה הכי סקסית... עכשיו - לפנות בוקר - אחרי שתיית אלכוהול בחברת בחור קסום הבושם הכי סקסי... אם אני בקשר עם מישהו אז הבושם של הגוף המשולב עם הרגש - הוא הבושם הכי סקסי המדינה הכי סקסית... (לא הייתי בחו"ל אבל נראה לי שאוסטרליה.... השפה הכי סקסית... זו לא השפה - אלא אופן ביטוי הר´...בשם שלי הולנדם - רוסים - העיקר שהר´ מתאימה לי... הבגד הכי סקסי... תחתוני טנגו לגברים - עדיף שחורים... הלוק הכי סקסי... שיער לא ארוך ולא קצר - אפשר גל(בתנאי שניתן להרוס אותו בגדים שחורים!!!!! המאכל הכי סקסי... פסיפלורה המשקה הכי סקסי... קוקטלים - עדינים(בלי הרבה אלכוהול... הספורט הכי סקסי... סקס!!!! הריקוד הכי סקסי... סלסה... העונה הכי סקסית... חורף - כאילו דההההה הצבע הכי סקסי... שחור - כחול - תלוי במצב הרוח... המקצוע הכי סקסי... פועל בניין - מוסך הפנטזיה הכי סקסית... מפל מים... התנוחה הכי סקסית... סוד! האביזר הכי סקסי... אין לי כזה... החיה הכי סקסית... סוס המכונית הכי סקסית... אופנוע! הפינוק הכי סקסי... מסג - שאני עושה.. המזל הכי סקסי... עקרב הספר הכי סקסי... אין לי אחד כזה... השיר הכי סקסי... תלוי זמן - אצלי זה משתנה - אבל נכון לעכשיו אני אוהבת את השיר של דפש מוד - dream on בדרך כלל - שירים של לאונרד כהן הדמות ההיסטורית הכי סקסית... השחקן הכי סקסי... גוני דפ השחקנית הכי סקסית... וינונה רידר הזמר הכי סקסי... ישראלי? לועזי? אוף - זה קשה לי הזמרת הכי סקסית... ישראלית? לועזית? גם זה.... הפוליטיקאי הכי סקסי... אין - אין - אין הפוליטיקאית הכי סקסית... not! הספורטאי הכי סקסי... איתן אורבך? הספורטאית הכי סקסית... אין? הדוגמן הכי סקסי... סמי הורי? דוגמן? שיהיה הוא הדוגמנית הכי סקסית... איילת זורר? דוגמנית? שתהיה היא איש הטלביזיה הכי סקסי... יאיר לפיד אשת הטלביזיה הכי סקסית... גם זה קשה הסרט הכי סקסי... שבעה וחצי שבועות של שכרון חושים כשאלוהים ברא את האישה האתר הכי סקסי... עדשה? לא!!! היצירה האמנותית הכי סקסית... הגבר התכשיט הכי סקסי... צמיד או טבעת - תלוי.... גוון הקול הכי סקסי... בס הצמח הכי סקסי... פסיפלורה(צמח מתפס - על עדן חלוני...) שפת הגוף הכי סקסית... מבוכה.. המבט הכי סקסי... מבוכה.. כלי הנגינה הכי סקסי... גיטרה - פלמנקו!!!

ELP

New member
זה ארוך...וככה אני אוהב ../images/Emo6.gif

השעה הכי סקסית - בין 4 ל 6 לפנות בוקר. הבושם הכי סקסי - אינוסנס של ג´יבנשי. המדינה הכי סקסית - ברזיל. השפה הכי סקסית - פורטוגזית. הבגד הכי סקסי - אולי זה מוזר אבל אני אוהב סוודרים. הלוק הכי סקסי- המראה הרטוב. המאכל הכי סקסי - מוס שוקולד. המשקה הכי סקסי - וויסקי. הספורט הכי סקסי - החלקה על הקרח. הריקוד הכי סקסי - תקראו לי מיושן אבל אני אוהב לרקוד סלואו לצלילי בילי הולידיי. העונה הכי סקסית - חורף. הצבע הכי סקסי - כחול או אדום. המקצוע הכי סקסי - מסאז´יסט. הפנטזיה הכי סקסית - מורה ותלמיד. התנוחה הכי סקסית - מאחורה. האביזר הכי סקסי - צעיף לכיסוי עיניים. החיה הכי סקסית - אריה. המכונית הכי סקסית - פורש. הפינוק הכי סקסי - פוט מסאז´. המזל הכי סקסי - לא יודע... הספר הכי סקסי - המלט. השיר הכי סקסי - Lines in the send של Dream Theater. הדמות ההיסטורית הכי סקסית - אדם וחווה?!?! השחקן הכי סקסי - ואל קילמר. השחקנית הכי סקסית - מג רייאן. הזמר הכי סקסי - דיוויד בואי. הזמרת הכי סקסית - ניקו מ Valvet underground & Nico. הפוליטיקאי הכי סקסי - רק מזכירים פוליטיקה ויש לי בחילה... הפוליטיקאית הכי סקסית - כנ"ל. הספורטאי הכי סקסי - דייויד בקאהם. הספורטאית הכי סקסית - אנה קורניקובה. הדוגמן הכי סקסי - לא מכיר הרבה דוגמנים אז שיהיה בלסר. הדוגמנית הכי סקסית - לא מכיר גם הרבה דוגמניות אבל בהחלט קלאודיה שיפר. איש הטלויזיה הכי סקסי - יאיר לפיד. אשת הטלויזיה הכי סקסית - ג.יפית?!?!? הסרט הכי סקסי - רדיו חזק עם כריסטיאן סלייטר. האתר הכי סקסי - לא מכיר אתרים... היצירה האומנותית הכי סקסית - אל השאול של שבט המאיה. התכשיט הכי סקסי - צמיד לרגל. גוון הקול הכי סקסי - ילדותי. הצמח הכי סקסי - קאנאביס. שפת הגוף הכי סקסית - כנות. המבט הכי סקסי - תמים. כלי הנגינה הכי סקסי - סקסופון.

אייל_18

New member
אוי ואבוי...

-השעה הכי סקסית 7 בבוקר, כי אז יש סיכוי להציץ לאיזה מילואימניק במקלחת! -הבושם הכי סקסי ז´אן פול גוטייה. -המדינה הכי סקסית איטליה, נו מה. -השפה הכי סקסית צרפתית. הבגד הכי סקסי מגן ביצים נחשב? הלוק הכי סקסי ג´ל בשיער ושפתיים מלאות בוזלין. המאכל הכי סקסי ליצ´י. זה כמו אשך קטן ודוקרני שיוצא ממנו לבן. ממש כמו הדבר האמיתי. המשקה הכי סקסי מיים מינרליים. הספורט הכי סקסי כדורגל. כמו שציפי שביט אמרה פעם: "איפה עוד אני יכולה לראות כל כך הרבה גברים עם כל כך מעט בגדים?!" הריקוד הכי סקסי סמבה, רומבה צ´ה צ´ה צ´ה. העונה הכי סקסית סתיו, בגלל כל הצבעים החמים האלה כמו בורדו, חום, כתום וצהוב. הצבע הכי סקסי אדום זועק! המקצוע הכי סקסי מובטל. לשבת כל היום בבית ולהביא ביד מול הטלוויזיה. הפנטזיה הכי סקסית לזיין אקטיבי. התנוחה הכי סקסית רכיבה. האביזר הכי סקסי פלאפון של Orange. הומו או לא הומו? החיה הכי סקסית שמעתי שמצאו כבשה עם KY בתחת. Well, זה לא אני! המכונית הכי סקסית סוסיתא. שמתם לב איזה קולות היא עושה כשהיא מתניעה? הפינוק הכי סקסי מוכר בחנות בגדים שעוזר לך למדוד. המזל הכי סקסי מאזניים. אנחנו רגישים, אומנותיים, אינטליגנטים, מצחיקים, חמודים. הספר הכי סקסי "מילון בית ספרי" של אבן-שושן. השיר הכי סקסי "Sex Bomb" של טום ג´ונס. הדמות ההיסטורית הכי סקסית דוד, המלך השובב. השחקן הכי סקסי ריצ´רד גיר. השחקנית הכי סקסית מיס פיגי. הזמר הכי סקסי יזהר כהן. הזמרת הכי סקסית יזהר כהן! הפוליטיקאי הכי סקסי ח"כ מוסי רז ממרצ. הפוליטיקאית הכי סקסית לימור לבנת. זה כ"כ מתבקש. הספורטאי הכי סקסי יואב גת, אולי. הספורטאית הכי סקסית אנה סמשנובה. הדוגמן הכי סקסי אני עם דוגמנים - גמרתי! הדוגמנית הכי סקסית יעל בר-ציצי. איש הטלוויזיה הכי סקסי נתן זהבי. אשת הטלוויזיה הכי סקסית אושרת קוטלר. פלאי המייק-אפ! הסרט הכי סקסי "בת הים הקטנה". האתר הכי סקסי לפי מה ששמעתי, השירותים של איזה בורגר ראנץ´ בתל אביב. היצירה האמנותית הכי סקסית מונה ליזה, בגלל החצי-חיוך הציני ההוא. התכשיט הכי סקסי שרשרת עם אבן מזל. גוון הקול הכי סקסי צרוד, כמו של גידי גוב. הצמח הכי סקסי סירפד. שפת הגוף הכי סקסית הרמת היד באוחצ´יוּת. המבט הכי סקסי
כלי הנגינה הכי סקסי חלילית צד, רק בגלל המחשבה על השימוש השני שלה. תודה שלום!

Liroy25

New member
מה שבטוח זה שאחרי תיאור כזה..

בליצ´י אני לא נוגע יותר!!

הכי ה כי

השעה הכי סקסית- יום שבת בצהריים.. הבושם הכי סקסי- לגברים- איטרנטי,איסימיאקי. לנשים- בננה ריפאבליק- מודרן. המדינה- ניו יורק השפה- צרפתית, כמובן הבגד- לגברים- המחולצת פולו ארוכה/קצרה עם מכנסיים תואמות אוחחח... הלוק- מסוקס אך עדכני.. המאכל- דובדבנים טריים.. המשקה- שמפניה הספורט- סקי מים הריקוד- סלסה העונה-חורף מושלג.. הצבע- שחור או לבן המקצוע- מ"פ לוחמני.. הפנטזיה- על חוף הים באי בודד וטרופי.. התנוחה- אני למעלה! האביזר- עדיין חוככת.. החיה- גור נמרים.. המכונית- אופל טיגרה / אאודי A3 הפינוק- לסבן את הגב.. המזל- טלה / גדי הספר-המממ.. לא יודעת! השיר- הדמות השחקן- ראיין פיליפה השחקנית- אנג´לינה ג´ולי הזמר- הסולן של ה"גוגו דולס" הזמרת- קיילי, איך לא.. הספורטא- איתן אורבך כמובן, שווה עוגייה הדוגמן- יש המון(דודי, רז, איתייו נוו..) טוב התייאשתי, אחזור אח"כ!!!

Liroy25

New member
להלן הרשימה של לירוי ../images/Emo98.gif

הבושם הכי סקסי - זה שהנסיך שלי משתמש בו. השעה הכי סקסית - יש דבר כזה?? טוב נו..5:00 לפנות בוקר אחרי ביקור ב"צכלצ". המדינה הכי סקסית - דפנטלי אירלנד! השפה הכי סקסית - לא השפה כי אם המבטא - אירי! הבגד הכי סקסי - תחתוני חוטיני לגברים. הלוק הכי סקסי - זה שהנסיך קם איתו בבוקר. המאכל הכי סקסי - תפוח בדבש. המשקה - קולה! בפרט שמעבירים אותה מפה לפה. הספורט הכי סקסי - בושידו!! הריקוד הכי סקסי - תלוי מי רוקד. העונה - סתיו/חורף. הצבע - שחור/ירוק הפנטזיה - יש הרבה... המקצוע - אינסטלטור, בגלל החריץ! התנוחה - דוגי פוזישן! האביזר הכי סקסי - מטפחת לקשירת עיניים החיה - חתול
המכונית - ניסן טראנו
פינוק - ארוחת בוקר במיטה מזל - עקרב ספר - "גוד ביי ז´אנט" שיר - SWIM של NONA דמות - ישו שחקן - קווין ספייסי שחקנית - דרו ברימור זמר - דארן הייז מ-Savage Garden זמרת - פינק פוליטיקאי - אברום בורג פוליטיקאית - שושנה ארבלי אלמוזלינו ספורטאי - אריק זאבי ספורטאית - אין. דוגמן - רז מאירמן דוגמנית - ליז הארלי איש טלויזיה - אסי כהן אשת טלויזיה - אסתי זקהיים סרט - "כוכב הקופים" אתר - אינטרנט? אז מרבית מאתרי הסקס יצירת אומנות - מונה ליזה תכשיט - צמיד ליד גוון קול - השדרניות של גלגל"צ צמח - עץ זית שפת גוף - הנסיך כשהוא חרמן המבט הכי סקסי - הנסיך אחרי שהוא גומר כלי הנגינה - סקסופון זה היה ארוך...

EyeSeeYou

New member
הורדתי כמה נדושים..זה מה שנשאר

הבושם הכי סקסי - Boss השעה הכי סקסית - 22:00 המדינה הכי סקסית - הולנד השפה הכי סקסית - ספרדית, איטלקית הבגד הכי סקסי - ג´וקיז צמודים הלוק הכי סקס- לראות גבר מאונן :") המאכל הכי סקסי - שוקולד המשקה - שוקו חם הספורט הכי סקסי - שחייה הריקוד הכי סקסי - צמוד צמוד העונה - סתיו הצבע - שחור/ אדום / כתום המקצוע - שדרן רדיו התנוחה - לשכב על הגב והוא/היא יושב/ת לך על הזין כשהידיים שלך על החזה של הפרטנר/ית האביזר הכי סקסי - קרח החיה - חתול המכונית - אאודי טי טי פינוק - מסאז´ מזל - סרטן שיר - The Trick Is To Keep Breathing - Garbage שחקן - ג´יימס דין שחקנית - קמרון דיאז זמר - מייקל סטייפ- REM זמרת - סולנית Garbage- שירלי מנסון. פוליטיקאי - אמנון ליפקין שחק פוליטיקאית - קונדוליסה רייס ספורטאי - קרל לואיס ספורטאית - אנה קרניקובה איש טלויזיה - ההוא ממשמרת שלישית.. אשת טלויזיה - הת´ר לוקלייר יצירת אומנות - דאלי וכמעט כל יצירה שלו תכשיט - צמיד לרגל צמח - ורד אחד שפת גוף - איטית ועגולה המבט הכי סקסי - קמטים במצח כלי הנגינה -פסנתר

Holy Devil

New member
תראה.. אתה היחידי שעבר אותי ב"נסיון

מיני מתוגבר", וגם זה הושווה אח"כ.. אבל עדיין, רכשת את כבודי ואהבתי רק אחרי שהיללת את שירלי מנסון ואת הציורים של דאלי (מה עם אשר?!)

white star

New member
טוב הנה כמה לדעתי...

השעה הכי סקסית - בזריחה.יש אנשים שזה רומנטי להם אבל לי הכי בא... הבושם הכי סקסי - 212 של קרולינה הררה השפה הכי סקסית - נו ברור שצרפתית הבגד הכי סקסי - ראיתי על מישהו פעם גופייה שחורה צמודה עם נצנצים וזה פשוט מעורר גררר העונה הכי סקסית - קיץ.כולם בלבוש מינימלי... המזל הכי סקסי - סרטן. השחקן הכי סקסי - מאט דיימון. גוון הקול הכי סקסי - גבוה. יאללה סיימתי

היי... אני חדשה...

אז בשבילי זה ככה... נראה לי... השעה הכי סקסית: בשקיעה... בין ערביים כזה.. הבושם הכי סקסי: ריח גוף של מי שאני אוהבת... אין דבר יותר משכר מזה. המדינה הכי סקסית: סן פרנסיסקו. השפה הכי סקסית: ספרדית. פשוט מדהימה. הבגד הכי סקסי: כל דבר שעשוי מעור עם מחשוף. הלוק הכי סקסי: רטוב... כאילו דה... המאכל הכי סקסי: ספגטי... כי אפשר לאכול את זה ביחד... המשקה הכי סקסי: אורגזמה. הספורט הכי סקסי: הממ.. אני שונאת ספורט, אבל אולי... שחייה? הריקוד הכי סקסי: אין על סלסה העונה הכי סקסית: אביב... הצבע הכי סקסי: אדום. המקצוע הכי סקסי: שוטרת או מזכירה... הפנטזיה הכי סקסית: יאכטה.. התנוחה הכי סקסית: אני חושבת שאני אוותר... האביזר הכי סקסי: סיגריה החיה הכי סקסית: חתולה חתולה, ושוב חתולה. המכונית הכי סקסית: אופנוע או מכונית ספורט הפינוק הכי סקסי: מסאז´ המזל הכי סקסי: סרטן (מה, לא?) הספר הכי סקסי: קודם כל, אני לא מוצאת בספרים משהו סקסי, אבל השם הכי סקסי לספר זה "רציתי לנשק לך בשדה החרציות" של אביבה אברון. השיר הכי סקסי: Sex on the beach של וונגה בויז הדמות ההיסטורית הכי סקסית: יהונתן... נשמע כוסון חבל על הזמן. השחקן הכי סקסי: בראד פיט. השחקנית הכי סקסית: א-נ-ג´-ל-י-נ-ה! הזמר הכי סקסי: עברי לידר... הוא כזה מדהים. הזמרת הכי סקסית: מדונה, פשוט מהממת אחרי כל כך הרבה שנים. הפוליטיקאי הכי סקסי: לא נראה לי... הפוליטיקאית הכי סקסית: כנ"ל. הספורטאי הכי סקסי: איתן אורבך. הספורטאית הכי סקסית: בע.. הזאתי מהכתבה... נראה לי... הדוגמן הכי סקסי: מרקוס, מהפרסומות הישנות של הליוויס. הדוגמנית הכי סקסית: ארר.. הן כולן מדהימות. שירלי בוגנים. איש הטלוויזיה הכי סקסי: יאיר לפיד, יש לו משו.. אשת הטלוויזיה הכי סקסית: אין חייה כזאת. הסרט הכי סקסי: ריקוד מושחת. האתר הכי סקסי: .... היצירה האומנותית הכי סקסית: המונה ליזה המעוותת של הצייר ההומו הדאדאיסט הזה... שכחתי ת´שם שלו... התכשיט הכי סקסי: עגיל לטבור. גוון הקול הכי סקסי: מתלהב וצוחק. הצמח הכי סקסי: הממ... לא יודעת? שפת הגוף הכי סקסית: כל דבר ודבר שקשור בלשון... המבט הכי סקסי: עיניים חצי סגורות כזה... כלי הנגינה הכי סקסי: גיטרה... רק תחשבו על הצורה... :)

.m

New member
הכי סקסי...

אז ככה - השעה הכי סקסית: בדיוק לפני עלות השחר, כשהכל חשוך ושקט. הבושם הכי סקסי: לגברים - אימג´ (של סרוטי), איסיי מיאקי, הוגו בוס. לנשים - מון בוקו (מרינה דה-בורבון), ביוטיפול (אסתי לאודר), 1881 (סרוטי) המדינה הכי סקסית: לא מדינה אלא עיר: NYC. השפה הכי סקסית: צרפתית. הבגד הכי סקסי: חולצה גברית מכופתרת חלקית ותחתונים. הלוק הכי סקסי: טבעי. המאכל הכי סקסי: שוקולד מריר. המשקה הכי סקסי: שמפניה דום פרניון. מדהים. הספורט הכי סקסי: סייף. הריקוד הכי סקסי: סלואו. העונה הכי סקסית: חורף! הצבע הכי סקסי: שחור. אבל גם אדום. המקצוע הכי סקסי: פילוסוף. הפנטזיה הכי סקסית: משתנה מעת לעת. התנוחה הכי סקסית: מסיונרית. הכי סקסי להביט לפרטנר בעיניים. האביזר הכי סקסי: גרבי ניילון החיה הכי סקסית: חתול. המכונית הכי סקסית: אופנוע! הפינוק הכי סקסי: ליטופים בכל הגוף המזל הכי סקסי: עקרב. הספר הכי סקסי: פואמות של לורד ביירון. השיר הכי סקסי: freelove של דפש מוד הדמות ההיסטורית הי סקסית: קליאופטרה. השחקן הכי סקסי: רק אחד??? קנת´ בראנה, בראד פיט, ג´רי או´קונול, פירס ברונסאן. השחקנית הכי סקסית: אמה תומפסון. הזמר הכי סקסי: ריקי מרטין. הזמרת הכי סקסית: מדונה. הפוליטיקאי הכי סקסי: פוליטיקה זה לא סקסי. הפוליטיקאית הכי סקסית: פוליטיקה זה לא סקסי. הספורטאי הכי סקסי: לא מבינה בספורט. הספורטאית הכי סקסית: לא מבינה בספורט. הדוגמן הכי סקסי: רז מאירמן הדוגמנית הכי סקסית: הלנה כריסטיאנסן איש הטלביזיה הכי סקסי: יאיר לפיד. אשת הטלביזיה הכי סקסית: נעה תשבי (זמרת? שחקנית? דוגמנית?) הסרט הכי סקסי: סצנה: דמי מור ופטריק סוויזי על האבניים ב"רוח רפאים". האתר הכי סקסי: ??? היצירה האמנותית הכי סקסית: תמונה של רוברט מייפלתורפ: אישה בהירה בשמלה לבנה וגבר כושי ערום רוקדים ואלס. התכשיט הכי סקסי: לגברים - טבעת (רק אחת) לנשים - צמיד קרסול גוון הקול הכי סקסי: עמוק. הצמח הכי סקסי: צבעוני לבן שפת הגוף הכי סקסית: כנה. המבט הכי סקסי: מבולבל ונבוך כלי הנגינה הכי סקסי: סקסופון. אבל גם פסנתר.
mai

xanadu

New member
מה זה? עבודת גמר?

בכל אופן - השעה הכי סקסית - 5 בבוקר, יום שבת, ת"א, רחוב דיזנגוף. למה? ככה. הבושם הכי סקסי - אני תתרן, אבל מהמעט שאני מריח, איסי מיאקי. המדינה הכי סקסית - איטליה. השפה הכי סקסית - איטלקית. הבגד הכי סקסי - האדם עושה את הבגד. כל דבר יכול להיראות טוב על האדם הנכון. אבל חולצת כפתורים שחורה פתוחה לשלושה כפתורים ומכנסי סיגר כהים. (מהמם סנדרה) הלוק הכי סקסי- עכשיו יצאתי מהמקלחת. המשקה הכי סקסי - קוסמפוליטן. המאכל הכי סקסי - שוקולד לבן. הספורט הכי סקסי - התעמלות מכשירים. הריקוד הכי סקסי - פלמנקו. העונה הכי סקסית - סתיו. הצבע הכי סקסי - אדום ושחור ביחד. המקצוע הכי סקסי - וואלה, לא יודע... הפנטזיה הכי סקסית - רנדומלי. התנוחה הכי סקסית - אחורית. האביזר הכי סקסי - כל דבר ממשי או קטיפה. החיה הכי סקסית - חתול, רצוי סיאמי מעורב עם פרסי. המכונית הכי סקסית - אין סיבה ספציפית, אבל חיפושית... הפינוק הכי סקסי - מסאז´!!!! המזל הכי סקסי - כל מזלות האויר או המים. הספר הכי סקסי - "אפשר גם בלי קוויאר" - כל חמישה עמודים סקס שמלווה בארוחת גורמה. מה רע? השיר הכי סקסי - Happy Birthday to you/ Happy Birthday to you/Happy Birthday Mr. President הדמות ההיסטורית הכי סקסית - אבשלום. איזה ח-תיך. השחקן הכי סקסי - מרלון ברנדו הצעיר. השחקנית הכי סקסית - פיי דנאווי ב"בוני וקלייד". הזמר הכי סקסי - ריקי מרטין. הזמרת הכי סקסית - שאדיי. הפוליטיקאי הכי סקסי - ממש אין לי תשובה. הפוליטיקאית הכי סקסית - ממש וכו´. הספורטאי הכי סקסי - דיוויד!!!!! הספורטאית הכי סקסית - באמת אין לי מושג. הדוגמן הכי סקסי - רז. הדוגמנית הכי סקסית - שירז טל. איש הטלביזיה הכי סקסי - So גראהם נורטון. אשת הטלביזיה הכי סקסית - שתיים - אלימור זילברמן והילה אלפרט. האתר הכי סקסי - הא? היצירה האמנותית הכי סקסית - דוד, אלא מה? התכשיט הכי סקסי - טבעת כסף עם פיתוחים לגבר. גוון הקול הכי סקסי - בריטון. הצמח הכי סקסי - שושן צחור שפת הגוף הכי סקסית - שנייה לפני שאתה גומר. המבט הכי סקסי - שנייה אחרי שאתה גומר. כלי הנגינה הכי סקסי - נבל וצ´לו.

.m

New member
יקירי

זה לא מכל ילידי המזל. רק ממך
וברצינות - ידוע שלאנשים עם נוכחות של מזל עקרב (בין אם כמזל הלידה, או כמזל משני) יש אנרגיות מיניות מוגברות. מנסיוני האישי: גברים-עקרבים בד"כ מוכיחים את עצמם כמאהבים טובים, מלהיבים ויצירתיים... ושני עקרבים במיטה, זה כבר מופע זיקוקי דינור...
mai (אל תשוויץ, גם לי יש עקרב במפה
)

למעלה