הכי==>פאןן של יעל בר-זוהר

שחפוש

New member
הכי==>פאןן של יעל בר-זוהר ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

המשחק הזהה הוא: הכי פאן של יעל בשלב הזה אני ירשום קטגוריות וכל אחד ירשום לי באיזה גטגוריה הוא רוצה להישתתף אבל להגיד ת'אמת אולי מישהו מעריץ את יעל ביגלל היופי אפשרר אז תירשמו לי באיזה קטגוריה אתם רוצים להישתתף ואז בשלב הבא נאי ירשום אותכם ולא כולם על הקטגוריה ה-חמישית חח כי אז אי אפשר חעשות את המשחק. 1.קטגוריה ראשונה הכי פאן שלי יעל ביגלל היופי שלה.. כאן אני ירשום ילדייםם בשלב הבאא 2. קטגוריה שניה אני הכי פאן שלי יעל ביגלל האופי שלה.. כאן אני ירשום ילדים 3.אני הכי פאן של יעל בר זוהר ביגלל המשחק שלה.. כאן אני ירשום ילדים 4.אני הכי פאן שלי יעל ביגלל הגוף שלה... כאן אני ירשום ילדים 5.אני הכי פאן של יעל ביגלל היופי ואופי והכל... כאן אני ירשום ילדים בשלב הזה כל אחד ירשום לי בפורום באיזה קטגוריה הוא רוצה להישתתף ואז אני ירשום אותו ובשלב הבא כבר יתחיל המשחקק אוהבת שחףף
------------------------- אנהי מושלממתת שלי לא יכולה 2ילעדיךך אלפונסווו הורס חתיכיי שלי מואהה פיסו וכבי רדיו 04 ==>שלמות חיי יעלל בר זוהרר יפה שלי חיימשלי זה לא סתם אולי את האור בחייייי

שחפוש

New member
כל מי שלא הבין שיכנס

אז ככה רשמתי לכם 5 קטגוריות כאן עכשיו תירשמו לי לאיזה קטגוריות אתם רוצים להיבחר להכי פאן(מעריץ) של יעל-בר זוהר אוז אני ירשום אותכם בשלב הבא אני ירשום תילדים שנירשמו ואז נאי ירשום אותכם וכל אחד יכתוב לי במסרים מהילדים מכל קטגוריה מי הוא חושב שהוא הכי פאן של יעליי מכל קטגוריהה ואז מי שיצביעו לא פחות כל שלב יצע אחד עד שבסוף ישארו 2 מכל קטגוריה והם יוכיחו למה הם אוהבים אותוו ומכל קטגוריה מי שאזכה בסוף יעשהה עליה ספיישל והכל כולם על הגוף על היופי הכל בנתיים רק תירשמו לאיזה קטגוריה אתם רוצים להיבחרר ואז בשלב השני אני כבר יסביר ויתחיל המשחק =] יאלה זה שווה כבר עשיתי את זה בפורום יצא כיףף יאלה להתחיל להירשםם

שחפוש

New member
ח'ברה אתם לא קולטים תירשמו בשלב 2..

יתחיל המשחק יהיה מהממםם אם בחירות הכל תירשמו..

שחפוש

New member
אוקי אני יודעת שקוראים לך רעות..

אבל תדעוו תירשמו לי תשמו שלכםם באמת.. חוץ מזה לא ניראה לי שנוכל לשחק כי בנתיים בוחרים רק ב-5 טוב ניראה אולי אחרים ירצו להירשם לקטגוריה אחרת =]

למעלה