הכי פאתטי ובכל זאת
אני מודאגת ממצב התזונה של חלק מהנוער כאן.
שניים מהם מאד בררנים ויש לי תחושה עזה שאינם מקבלים די ברזל ועוד כלמני.
קצת קשה לי לעקוב מה בדיוק הם אוכלים אבל אחת נמנעת לחלוטין מטחינה, פטריות, חצילים, ובכלל מתנהגת כאילו מזון טבעוני הוא מוקצה אז היא אוכלת בעיקר סלט עגבניה מלפפון ובמקרה הטוב בצל, פלפל אדום וגזר עם אורז, בהעדפה ברורה ללבן. לחם לבן לרוב פיתה עם חומוס קנוי, אם יש מטבוחה היא תאכל גם. פסטה ברוטב עגבניות או שמנת.
שווארמה טופו היא אוכלת. פרות היא אוהבת. מוכנה מעת לעת לאכול יוגורט סויה- לא תמיד.
חלב סויה היא אומרת זה דוחה ובכלל חלב חלופי לפיכך אופציית הדגנים המועשים לא לגמרי תופסת. כשאני מכינה לחם בבית היא אוכלת אבל רק באותו היום כשזה טרי טרי. ולא ממכונת לחם.
בסקויטים, עוגיות. שוקולד. מוצרי חלב
הצעיר אוכל טחינה בשמחה- השבח לאל וגם פטריות וגם טופו. אבל הוא קשה עם מרקמים וטעמים חדשים. לא מגוון בירקות. קטניות זה לא הצד החזק שלו וגם הוא מעדיף את זוועת ה"אחלה" על פני המוצר הביתי.
אני נגנבת מזה...
אני מודאגת ממצב התזונה של חלק מהנוער כאן.
שניים מהם מאד בררנים ויש לי תחושה עזה שאינם מקבלים די ברזל ועוד כלמני.
קצת קשה לי לעקוב מה בדיוק הם אוכלים אבל אחת נמנעת לחלוטין מטחינה, פטריות, חצילים, ובכלל מתנהגת כאילו מזון טבעוני הוא מוקצה אז היא אוכלת בעיקר סלט עגבניה מלפפון ובמקרה הטוב בצל, פלפל אדום וגזר עם אורז, בהעדפה ברורה ללבן. לחם לבן לרוב פיתה עם חומוס קנוי, אם יש מטבוחה היא תאכל גם. פסטה ברוטב עגבניות או שמנת.
שווארמה טופו היא אוכלת. פרות היא אוהבת. מוכנה מעת לעת לאכול יוגורט סויה- לא תמיד.
חלב סויה היא אומרת זה דוחה ובכלל חלב חלופי לפיכך אופציית הדגנים המועשים לא לגמרי תופסת. כשאני מכינה לחם בבית היא אוכלת אבל רק באותו היום כשזה טרי טרי. ולא ממכונת לחם.
בסקויטים, עוגיות. שוקולד. מוצרי חלב

הצעיר אוכל טחינה בשמחה- השבח לאל וגם פטריות וגם טופו. אבל הוא קשה עם מרקמים וטעמים חדשים. לא מגוון בירקות. קטניות זה לא הצד החזק שלו וגם הוא מעדיף את זוועת ה"אחלה" על פני המוצר הביתי.
אני נגנבת מזה...