הכי קרוב שיכולתי להיות...

mojoRAISING

New member
הכי קרוב שיכולתי להיות...

סי. רציתי להגיד תודה. על הרגש והשנים שליווית אותי במוסיקה ובטקסטים ובכל פעם שאני חוזר ושומע תקליט שלך אני חוזר אל התקופה הטובה בחיי. הייתי מעריץ מרחוק והייתי כה קרוב והמילים נגעו ושאלות נשאלו . הררבה זמן עבר מאז...אני התבגרתי את התבגרת המוסיקה היא לא מה שהייתה פעם. אבל בזכותך לבשתי מעיל שחור ובזכותך לא נשארתי באותו מקום. בזכותך הבנתי איך תל אביב מתפרצת ביפנים. בזכותך התבגרתי על עובדן חייל כחול עיניים והבנתי מהו עולם תעשייתי. ראיתי אותך בעיר דרומית בשנות ה90 במקום שכבר לא מה שהיה פעם היתי קרוב לבמה ..הכי קרוב שיכולתי..שרנו ביחד. עברו הרבה שנים..השתננו ,התבגרנו,ןלפעמים אני עוד רואה אותך בפרסומת קטנה שמקומה לא כ"כ שייך,והכותרת לא הכי מתאימה למה שהיית פעם. רציתי רק להודות אוהב...די*אם "שיוויון לנצח"

ט י נ ה

New member
ואו מרגש נורא תודה כאן סי

מוכרת לי התחושה ,דור שלם של אנשים מקסימים כמוך כותב לי מדי פעם או מספר לי או מעביר לי מסר ואני גאה שיכולתי להיות שם ולתת לך לגעת מקרוב ומרחוק במה שהיית זקוק לו . בטוחה שביום מן הימים נדע לעשות את ההבדל בין הרגשות שלנו המחוברים בעצם לגדילה של עצמינו ובין ה" עולם " והזמן " שנוגסים בכולנו .. לטוב ולרע ... מקווה להיות שם בשבילך שוב ושוב על אם הדרך שלך סי נ.ב. אשמח להבין על איזה פרסמות מדובר ... נ.נ. ב בקרוב קליפ חדש לעולם תעשייתי הישן -לערוץ 24

mojoRAISING

New member
כולי התרגשות....

כי ממש לא ידעתי שאת מגיע לפה. הפרסומת הייתה ב"השבוע"של מעריב בעמודים האחרונים....לא חשוב. אני רואה ערוץ 24 די הרבה כך שלא אפספס. את תמיד שם בישבילי ויש לך פינה בעבר שלי שלא עוזבת. מה שלום תומר? הוא בטח גדל ורוצה להיות רוקר כמו אמא שלו :) את בקשר עם מישהו מהלהקה המקומית? תודה על היחס והתשומת לב דניאל

ט י נ ה

New member
היי דניאל כן זו אני ואני כאן

פרסומת במעריב ? פספסתי משהו ? אם אתה מתכוון למודעה שאני מפרסמת למופעים שלי אז לכבוד הוא לי ושום מודעה לא מביישת את בעליה. בכל מיקרה תזכיר לי מי אתה ? נשמע לי כל כך קרוב ומוכר ... תן קווים לתקופת הכרותינו שלך סי

mojoRAISING

New member
I WISH

לא,C,את טועה. בואי נכניס דברים לפרופורציות. לעולם לא דברנו או ראינו אחד את השני מעבר להופעה . אפילו,אני חושב,שפעם חתמת לי על איזה כרטיס .. נזכר במטושטש. לגבי המודעה:זו העובדה שפעם הייתי רגיל לראות סוג אחר של מודעות.יותר...מחוספסות,ועכשיו פרחים,לבבות וכו. הדיסוננס הזה קצת צרם לי ואמרתי לעצמי"ןןאלה...C ..היא עוד יוצרת?.... קצת השתנתה..." מחשבה שעברה בראשי ולא יותר. אז זה היה דבר אחד ועכשיו הפורום הזה שהגעתי אליו בטעות ביכלל,זה דבר שני וכמו שאמרתי..כל החיים הם מקריות אחת שלמה. ועוד משהו... העובדה שפנית לנשמה ובלוז . מה גרם לזה?

mojoRAISING

New member
תודה רבה

האמת היא שאני פה די במקרה ,אבל העולם שלנו עשוי ממקרים והתרחשויות לא ברורות שתמיד לא ניתן להסביר אותם. אני די רואה בזה כסגירת מעגל ואולי פתיחתו של אחד חדש. תודה על קבלת הפנים החמה והלבבית. ברוכים הנמצאים :)

actress

New member
אז בכיף אתה מוזמן להשאר עמנו../images/Emo140.gif

וכמובן להתעדכן בלוח המופעים וכן נזכרתי.... שלח לי במסר פרטי את המייל האישי ומתי יום הולדתך
כמו כן יש לנו "ערב סי היימן" ערב שבו אנו נפגשים עם סי אחרי ההופעה כל החבר'ה והתאריך הבא יקרה ב 22.10 בתאטרון גבעתיים בפרמיירה !!! וולקאם טו דה פאמילי משפחת הפורום

mojoRAISING

New member
שוב תודה רבה

אבל תראו.... זה לא שאני איזה גרופי או משהו.... אני הולך להרבה הופעות ואשמח להגיע גם ל C כי כבר הרבה זמן לא ראיתי אותה אבל לגבי אחרי ההופעה וכו,נראה לי שאותר. נו הרד פיילינגס ") אני חושב שאחרי ההופעה בן אדם צריך לנוח ,להירגע(לא שאני מכיר את זה או משהו)אבל זו דעתי. לא צריך מסר פרטי בישביל ותאריך לידה. היניי: 21.5.74 המייל שלי הוא DANNYMAYER40-SHTRUDEL-HOTMAIL.COM תעשו חיים

actress

New member
לגבי כל מה שכתבת אתה צודק אבל זה

לא בכדי להציק לסי זה גם תואם מראש במידה והיא תהיה עייפה וזה סביר להניח יקרה כי אני יודעת מה זה להופיע להוציא את כל האנרגיות וכמו שראיתי בהופעות של סי זה וואחד אנרגיות כי אחרי הכל היא משקיעה את הנשמה ואוהבת את זה. אנחנו גם בעבר נפגשנו איתה, אם כי לא התקרצצנו אבל אתה יודע בטיפין טיפין. זה לא שאנחנו עדר מעריצים כמו ב"כוכב נולד" למרות שיש לנו פה את ה"כוכב" שהיא בעצם בן אדם כמוך, כמוני וכמו כל אחד אחר. מבחינת הגרופיות אממ... אני לא מתארת את זה ככה, אם כי יש בזה משהו אבל צריך באמת להבין שכולנו חבר'ה מגובשים שמתראים מידי פעם בהופעות, או במקריות וסוף סוף יש מופע שכולנו סוף סוף נוכל להתראות והשאר ידוע...... ותמיד אמרנו שנעשה "ערב סי היימן" גם לאותם מעריצים ואנשים שלא הצליחו להפגש עימה ולדבר איתה לתת לכולם את ההזדמנות. ומה שתחליט סבבי בבי כמו שז'וז'ו אומר הי היי

mojoRAISING

New member
נשמע טוב.....

הבנתי שאת נגד ההתקרצצות אז סבבה. אני שמח להיות חלק מהפורום ונראה לי שגם הגיע להופעה. יש עוד זמן עד אז אומנם,ודברים משתנים אבל בגדול אני רוצה להגיע. אפשר לדבר פה גם על דברים אחרים חוץ מ C אבל עדיין על מוסיקה? ועוד שאלה בנאלית,בני כמה אתם אם מותר לי לשאול?

actress

New member
זה מה שמיוחד אצלנו שאנחנו חבר'ה

מגובשים מאוד וכמו שאנחנו תמיד אומרים משפחה גדולה ומאושרת שהאמא זאת סיסקל'ה
כאן אפשר לדבר על הכל יש פה יד חופשית כמובן שכמו בכל פורטל יש כללים וגם אצלנו אבל בעיקרון אפשר לדבר על אה ודה וסי ודי בקיצור כל מה שבא ברוך הבא... טווח הגילאים נע פה בין 12 - 60 ויותר יש כאן גולשים רבים שבעיקר קוראים ולפעמים מגיבים אבל סה"כ אחלה אחלה חבר'ה. אני בת 23

actress

New member
../images/Emo118.gifבדרך הטבע

דרך מיילים..... היי סי מה נשמע? וכו'.. וכו'... וכו'... והשאר ידוע

actress

New member
סיפור ארוך + הרבה אהבה ../images/Emo99.gif

שהייתי קטנה תמיד שמענו באוטו את הקלטות של סי בוא נאמר שמהרגע ששמעתי את הקול שלה התמכרתי אנשים לא ידעו מה המוזרים שברכב לידם עושים מתנוענעים ככה לא זוכרת גילאים אבל תמיד עקבתי אחריה בT.V כשהופיעה ושהיא היתה מתחילה לשיר ויש לי עדים לכך חיבקתי את הטלוזיה כי היא היתה שם באותו רגע נתון הפעם הראשונה שפגשתי אותה זה היה בבית של אבשי כספי שהיה בלהקת כרמלה גרוס ואגנר (אני מקווה שאייתי נכון את השם) הוא ערך מעין מסיבה והיא הגיעה אני בדיוק הייתי במקלט במסיבת הפתעה של איזה ילדה מהכיתה, הייתי בת 9 או 10 לא זוכרת כבר ורצנו מהר החוצה, אם אני לא טועה גם קורין אלאל הגיעה וקצת לפניה או איתה לא זוכרת, בכל אופן אמרתי לה היי סי
ולחצתי את היד אח"כ לא רחצתי את היד
לאחר שהם הגיעו הם עלו לבית של אבשי ואנחנו רצינו להציץ אבל אני אמרתי דיי אני פורשת גם להם מגיע נחת מהר חזרתי הביתה שמחה ומאושרת והסתכלתי מהחלון לראות את המסיבה כמה שיכלתי כמובן אבל זו היתה חוויה כי אף פעם לא הלכתי למועדונים שהייתי קטנה כי אני לא כזאת למרות אהבתי הגדולה אליה, הפעם השניה שראיתי אותה היתה בתערוכת הכלבים (הייתי בת 13 וחצי ) שהיא שידרה ברדיו ומהר מהר רצתי לעמדת שידור שלה העברתי פתק לאחד הטכנאים ואמרתי לו "היי תעביר לסי ותגיד לה שאני אוהבת אותה" היא יצאה אליי החוצה עם הבן שלה תומר ולא יודעת מה דיברנו אבל מאותו רגע הייתי במעין הייי שכזה. וזהו לאט לאט התבגרתי ואני מגיעה להופעות שלה וכמו שנאמר משלימה את החסר מהעבר אהההההההההה....... כן כן כן נזכרתי אם אני לא טועה אני הגעתי לפסטיגל כי בזמנו הייתי הולכת המון לפסטיגלים וגם הייתי בגריז יש לי כמובן את כל הקטעים מהעיתונות ובכלל אני צריכה למצוא את הכרטיס למסיבת עיתונאים שנערכה מטעם מעריב לנוער לא הלכתי כי אני לא אוהבת דוחק. בקיצור זה פחות או יותר.

actress

New member
וחשוב לי להדגיש שאני אוהבת אותה כי

היא מעל הכל בנאדם אני לא בדיוק מעריצה למרות שפעם נורא נורא הערצתי ואהבתי אבל אני אוהבת אותה כי בראש ובראשונה היא בנאדם אין לה סטיגמות על אנשים ואין לי דברים רעים לומר היא שרה מהלב וזה מה שאני אוהבת אצלה את האנושיות שבה , היחס החם שהיא מעניקה לכל אחד זה שהיא מדברת בגובה העיינים בקיצור שזאת סי האמיתית ולא אחת ששמה מסכה על הפנים.

ט י נ ה

New member
היי לך שוב אני סי תרגיש הכי חופשי

וסליחה על ההתערבות למנהלת שלנו ,אבל אנא תני לכל אדם לקחת החלטות שלו לבד אני חושבת שלפעמים את תופסת את כולם כבני אותה קבוצת גיל אבל חושי מספרים שלי שאתה אדם שכבר חווה עבר וראה הרבה תבוא תבוא לא תבוא גם טוב אני ואתה נפגשנו כבר בהמון מקומות בחיים ועוד ניפגש תרגיש חופשי הפורום הזה הוא לא קומונה של שנות ה 60 אלא משהו שכלאחד יכול להגיע וגם ללכת לחזור ולא לחזור מה שבא לו

למעלה