הכי רחוק שהגעתי בנסיון פתיחת המכשיר..

רוב הזמן נח

Well-known member
התוכנה האלטרנטיבית למחשב שהמליצו לי עליה במקום הכלי הרישמי, הראתה את זה:
צילום מסך (55465).png

וגם בסלולרי נפתח תפריט קטן עם האפשרות. בחרתי את ההתחברות כמו שהתוכנה אמרה.

אבל שוב בסוף זה אומר שאין חיבור.

בקיצור, המכשיר מתחבר לתוכנה במחשב, התוכנה במחשב מראה לי בשורה למעלה מה מצאה. אני בוחר את זה, התוכנה בעצמה מכניסה את המכשיר לפסט בוט ואז בסוף זה רושם שאין חיבור.

המכשיר מזוהה במחשב עד לנקודה שזה נכנס לפסט בוט. ברגע שזה בפסט בוט זה תמיד רושם לי שאין חיבור.

רוב הזמן נח

Well-known member
הניחוש שלי שמדובר באיזה באג או משהו שחסר במערכת ההפעלה. אני עם חלונות 8 ללא שום עדכונים. מלבד זה, הכול פועל תקין.

אני אצטרך לקנות כונן SSD חדש ולהתקין עליו שוב את מערכת ההפעלה ולבדוק. אולי גם להתקין עדכון 8.1 ולבדוק.

אני צריך כונן חדש, כי אין לי כוונה להרוס למחוק את המערכת הנוכחית.

SHERME

Well-known member
הניחוש שלי שמדובר באיזה באג או משהו שחסר במערכת ההפעלה. אני עם חלונות 8 ללא שום עדכונים. מלבד זה, הכול פועל תקין.

אני אצטרך לקנות כונן SSD חדש ולהתקין עליו שוב את מערכת ההפעלה ולבדוק. אולי גם להתקין עדכון 8.1 ולבדוק.

אתה נסחף
לקנות כונן SSD בגלל טלפון שאולי תצליח לפתוח אותו UNLOCK
וגם אם תפתח לא מפתחים רומים שמותאמים לו
https://www.reddit.com/r/AndroidQuestions/comments/w6cx1v

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member

גק לוי

Active member

לא בהכרח.
תקרא את זה.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
רום סטוק
שיאומי REDMI NOTE 11S
אבל האתר דפוק. איך אני יכול לסמוך על הקבצים שלו, כשאפילו להעלות אותם לשרת הורדות נורמלי הוא לא יודע?

ctzn99

Member
אבל האתר דפוק. איך אני יכול לסמוך על הקבצים שלו, כשאפילו להעלות אותם לשרת הורדות נורמלי הוא לא יודע?
מדוע בכלל מציעים לך להוריד סטוק-רום מאיזה אתר נסתר, במקום ישירות מאתר שיומי - ועוד פחות ברור מדוע אתה אוכל את הלוקש?
אז הנה הסטוק רום של שיומי:

ובנוסף, מדוע אתה בכלל מחפש סטוק-רום. הרי המכשיר שלך כרגע מריץ סטוק רום

רוב הזמן נח

Well-known member
מדוע בכלל מציעים לך להוריד סטוק-רום מאיזה אתר נסתר, במקום ישירות מאתר שיומי - ועוד פחות ברור מדוע אתה אוכל את הלוקש?
אז הנה הסטוק רום של שיומי:

ובנוסף, מדוע אתה בכלל מחפש סטוק-רום. הרי המכשיר שלך כרגע מריץ סטוק רום
טוב שלא שאלת אותי למה אני טס לחלל בטיל סיני.

אני רק ביקשתי לפתוח את המכשיר. לא ביקשתי שום רום.

למעלה