הכי שאלון:

הכי שאלון:

הכי משמח: הכי מעציב: הכי סקסי: הכי מעצבן: הכי מפחיד: הכי ספר: הכי מקצוע: הכי כייף: הכי קרוב: הכי רחוק: הכי אני: הכי אינטימי: הכי מעודד: הכי דוחה: הכי דבר ראשון לבחון בו: הכי דבר שני: הכי שיגרתי: הכי נמאס: הכי חסר: הכי משפחתי: הכי טוב: הכי מוזיקה: הכי עכשיו: הכי שנה הבאה: הכי הזדמנות שנייה: .. הכי חרטה: הכי סיום:

ממאאאאאאאאאאןןןןן!!!

הכי משמח: חיוך. הכי מעציב: שמשהו לא מצליח. הכי סקסי: יותר מדיי בנות... הכי מעצבן: שיעורים משעממים. הכי מפחיד: הצרחות של יפה הכי ספר: הארי פוטטטטטר!! הכי מקצוע: חבר בלהקה או בעל חנות סקייט...אחח הבטלה האינסופית. הכי כייף: הרבה מאוד דברים! הכי קרוב: משפחה. הכי רחוק: אבודים...פחחחח הכי אני: אי-מנוח. הכי אינטימי: משגל. הכי מעודד: מעודדת (?!) הכי דוחה: הילדים האלה שמסתכלים עלייך עובר לידם עם השובל נזלת הזה.. הכי דבר ראשון לבחון בו: הדבר הראשון שקופץ לעיניים? (לא ממש הבנתי ת'שאלה..) הכי דבר שני: החיבה לדאפי דאק מול באגס באני. הכי שיגרתי: יום ראשון הכי נמאס: לימודים!! הקטע של הלמידה.. הכי חסר: כמה דברים הכרחיים.. הכי משפחתי: סדר פסח! הכי טוב: 5 הל''מדים: לאכול, לשתות, לנגן, לזיין ולישון. הכי מוזיקה:Story of the year הכי עכשיו: ים! הכי שנה הבאה: י''ב..אהה ומבנה לפאאנים של מגמת מוסיקה. תאכלו ת'לב נבלות! הכי הזדמנות שנייה: יש איזשהו מקרה.. הכי חרטה: מוסיקת בריטים. הכי סיום: the end.

../images/Emo47.gif../images/Emo72.gif../images/Emo47.gif

הכי משמח: היום שפגשתי את טרי גיליאם. הכי מעציב: היום שפגשתי את טרי גיליאם. הכי סקסי: הקטור ובון ג'ובי. הכי מעצבן: היום בו פגשתי את טרי גיליאם. הכי מפחיד: סמארה והיום בו פגשתי את טרי גיליאם. הכי ספר: מלך החומוס ומלכת האמבטיה. הכי מקצוע: קולנוע. הכי כייף: לראות סרט בסינמה סיטי. הכי קרוב: יום חמישי. הכי רחוק: סוף י"ב הכי אני: אלוורה. הכי אינטימי: לבלות הרבה זמן עם אותו בן אדם ולעשות ההההכככללללל ביחד. הכי מעודד: סרט בסינמה סיטי. הכי דוחה: פוזרים ושקרנים. הכי דבר ראשון לבחון בו: ידיים. הכי דבר שני: עיניים. הכי שיגרתי: בית ספר. הכי נמאס: בית ספר. הכי חסר: אחותי. הכי משפחתי: פסח. הכי טוב: דוד. הכי מוזיקה: ג'אז. הכי עכשיו: בירה. הכי שנה הבאה: רישיון, גיל 18, פאבים וסינמה סיטי ובית הפנקייק בלייייייי סגווווווווףוףוףוףוףווףוףףף הכי הזדמנות שנייה: שחקנים/במאים שפישלו הכי חרטה: דנגור ובנעמי. הכי סיום: Sons of Gondor, of Rohan, my brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me . A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of Fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields, when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day, WE FIGHT! by all that you hold dear, on this g earth, i bid you STAND! Men of the West.

(הגר עונה על השאלוןוןוןוןוןון$%^$)

הכי משמח: לקנות דיסק חדש ולהתמכר לתחת שלו!! הכי מעציב: ללכת לטאוור רקורדס ולא לקנות בסוף
הכי סקסי: מוזיקאים עם זיפים. הכי מעצבן: לתקוע את הזרת של הרגל במשהו. הכי מפחיד: סרטי אימה ולהיות לבד בבית או ברחוב. לבד קיצר. הכי ספר: מלך החומוס והבייגלה. הכי מקצוע: מוזיקה! הכי כייף: כמו "הכי משמח" הכי קרוב: סלפית. הכי רחוק: להשתחרר מהצבא. הכי אני: אין כזה. הכי אינטימי: שיחת נפש.. הכי מעודד: לדעת שאנשים עברו דברים גרועים מאוד ושרדו אותם, וגם אנחנו יכולים. הכי דוחה: מלא דברים
הכי דבר ראשון לבחון בו: מבט הכי דבר שני: גוף. הכי שיגרתי: הכל הכי נמאס: לימודים. מיצינו, נו :/ הכי חסר: אקשן הכי משפחתי: יום שבת אחרי צהריים, צ'יפסים וסיגרים. הכי טוב: חופש הכי מוזיקה: מוזיקה! הכי עכשיו: המרד הערבי בשנות השלושים?
הכי שנה הבאה: רישיון ב"ה ומיליון הופעות. הכי הזדמנות שנייה: עכשיו, הבגרות בהיסטוריה. הכי חרטה: חרטה- שלא עשיתי כלום כל השנים האלה בבית ספר.. הכי חארטה- הבגרות בהיסטוריה. הכי סיום: יום שישי בבית ספר.. סיום זמני, אבל סיום.

:))

הכי משמח: להיות חופשי הכי מעציב: להיות שנוא הכי סקסי: להרגיש נאהבת כפי שאת הכי מעצבן: לריב עם מישהו שאכפת לך ממנו הכי מפחיד: לאבד משהו הכי ספר: הפיתוי- רם אורן הכי מקצוע: עיתונאית הכי כייף: להתרגש הכי קרוב: אמא הכי רחוק: סבא הכי אני: נו יורש.. הכי אינטימי:זאת לא הנקודה? הכי מעודד: חיבוק הכי דוחה: שערות במקומות לא רציונליות... הכי דבר ראשון לבחון בו: עיינים הכי דבר שני: מתחת לחגורה :p הכי שיגרתי: עכשיו צבא הכי נמאס: עכשיו צבא הכי חסר: בל הכי משפחתי:טיול הכי טוב: להרגיש שלם עם עצמך וההחלטות שלך הכי מוזיקה: ישראלי הכי עכשיו:פז"מ 80 יום לשיחרור הכי שנה הבאה: כסף, ניוזילנד,חופש הכי הזדמנות שנייה: ..להשקיע בעצמי הכי חרטה: להתאהב בבן אדם הכי לא נכון הכי סיום: ביי ושיחרור קל:)

W a C K o

New member
...

הכי משמח:שהסביבה שלך שמחה הכי מעציב:לגלות שאתה לבד הכי סקסי:חיוך כובש הכי מעצבן:אנשים אפטיים הכי מפחיד:ערפל הכי ספר:אי המטמון הכי מקצוע:שחקן הכי כייף:כל דבר שמהנה כייף הכי קרוב:להתגעגע הכי רחוק:למצוא הכי אני:לא יודע כבר מי אני הכי אינטימי:להיות עם מישהו\י יום שלם ופשוט להיות ביחד לחלוק הכל [לו רק סרט ענק] הכי מעודד:חבר תומך שגם שעצוב ינסה לגרום לך לטוב הכי דוחה:אנשים חסרי מילה הכי דבר ראשון לבחון בו:עניים הכי דבר שני:תלוי כבר מה :] הכי שיגרתי:בירה הכי נמאס:זה הכי חסר:פעם הכי משפחתי:.. הכי טוב:שטוב הכי מוזיקה:שגורמת לצמרמורת הזאת הכי עכשיו:לצאת מכאן הכי שנה הבאה:לחזור לכאן הכי הזדמנות שנייה:לחברים הכי חרטה:החברים הכי סיום:YOU SEE THINGS MUCH CLERER WHEN YOUR DEAD!

למעלה