הכי שונים בעולם

הכי שונים בעולם ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

במה אתם והאחים הכי שונים בעולם, שלא ייאמן שאתם אחים

אם לא היו אומרים לי,

לא הייתי מאמין שאני אח שלו אנחנו שונים בצורת שיער (לו כבר אין שיער
) במבנה גוף בפנים וגם באופי אנחנו שמיים וארץ. מעניינים אותנו דברים שונים לגמרי, וגם אנחנו מאמינים בדברים שונים. אבל עכשיו הוא לא בארץ
כבר שנה + ואני מתגעגע אליו...

ריפונזל

New member
אני ואחויותי כל כך

דומות במראה שלא פעם שאלו אותנו אם אנחנו תאומות...
אבל באופי אנחנו מאוד שונות אחותי הגדולה היא ה"אמיצה" שלא מתביישת להגיד מה שיש בפנים אני הביישנית והשקטה ואחותי הקטנה היא באמצא...ובעיקר מפונקת..חחח:)

h e n y

New member
מממממ

אני דומה לכל האחים שלי במראה... אבל בהתנהגות אנחנו מאוד שונים..כל אחד יש לו דעה משלו...רעיונות משלו ואופי אחר...

Smileey Girl

New member
שלושתנו שונים גם במראה וגם באופי

אחותי נחשבת ל "חננה" הילדה הטובה אני ל"היפראקטיבית" יותר,גם ילדה טובה אבל פחות מתחשבת,חברים של אחותי אומרים שהיא נחשבת לחננה לעומתי ושאני יותר ג'דעית :p. אחי באמצע,קצת יותר ביישן ממני. חיצוניות- אחים שלי דומים לאמא שלי יותר ואני מזכירה יותר את אבא עם טיפת דמיון לאמא שלי.

Beetle Juice

New member
בהכל

כל האחים שלי בהירי עור ובהירי שיער, ואני שחומת עוד וכהת שיער. אני אוהבת לצאת ולהתנסות בכל מיני דברים, ואחותי די תקועה בשגרה. אני הבנאדם הכי מבולגן שקיים ואחותי(איתה אני חולקת חדר, היא הכי מסודר) אחותי חייבת שהכל יהיה אצלה קבוע מראש,והיא מתכננת את הזמן שלה בדיוק רב, אני לעומת זאת שונאת תכנון מראש, ואוהבת לעשות דברים בספונטניות.(המקסימום ארגון שאני יכולה לסבול זה התראה של יום מראש).

למעלה