הכלאות

COW COW

New member
הכלאות

אם אני עושה הכלאה של מלך קליפורניה וכרכן תירס אז יוצא לי מלך התירס נכון
?
?
?
?
?
?
?
? ואם כן אז תינוק של מלך התירס עולה יותר או פחות ממלך קליפורניה?
?
?
?
?
?
כמה בערך מלך התירס יעלה?
?????????????

naja

New member
הכלאות.

הכלאה של נחש מלך וכרכן תירס נקראת ג'אנגל. המחירים של הנחשים האלה כתינוקות כ 150-300 ש"ח ולדעתי הם לא שווים את זה. רוב הג'אנגלים שראיתי עד היום בארץ היו פשוט נחשים מכוערים בהשוואה למלך קליפורניה ואפילו בהשוואה לכרכן תירס רגיל.

אני מסכים איתך ב100%

גם אני לא הבנתי מה מיוחד בג'אנגלים האלה? הם לרוב ניראים כמו קינג קליפורניה רגיל אבל בלי הברק היפה שלהם.

המחירים שNAJA אמר הם נכונים

בדרך כלל המחיר נקבע לפי איך שהנחש נראה כי יש שוני גדול בין ההכלאות אפילו באותה הבקיעה.

COW COW

New member
תמונה אולי???? ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

שי למישהו תמונה של הג'אנגל הזה????????????????????????????????????

naja

New member
הם לא נראים כולם אותו הדבר.

יש להם המון מופעים וצורות. מצאתי תמונה של אחד, מכוער בצורה טיפוסית.....

naja

New member
במבט שני...

הוא עדיין נראה הרבה יותר טוב מרוב הג'אנגלים שראיתי בארץ.

COW COW

New member
למה מכוער?????

לפי געתי הוא ממש יפה אבל רואים אצלו יותר מהמלך קליפורניה יחסית לכרכן תירס.

YellowBoy

New member
אבל כמו שהוא אמר ..

קודם כל הנחש הזה באמת יפה .. אבל לא כולם יצאו יפים כמוהו ..

naja

New member
למה מכוער?

דבר ראשון-יופי זה טעם אישי.... דבר שני-בהשוואה לנחש שלך-מי הרבה יותר יפה?....

woma

New member
דעתי שונה ...ומצורפת תמונה

יש ג'נגלים שעולים ביופיים על כרכן תירס ועל קליפורניה קינג (ונכון שיש רבים שלא) צרפתי תמונה של ג'נגל (התמונה לא כ"כ מוצלחת אבל הנחש יפה יותר מהוריו) והוא בהחלט לא הכי יפה שיצא (אותו לא הספקתי לצלם).

על טעם ועל ריח

אין מה להיתווכח, לטעמי אין טעם בזיווג הזה כך שהקליפורנים הרגילים יותר יפים.

gaichuk

New member
לא רק טעם וריח...

בהכלאות מהסוג הנ"ל יש יתרונות נוספים גם מבחינה פיסיולוגית ולא רק המראה. יתכן שהמופעים המשוגעים שמאפיינים את הג'אנגל הם הסיבה הראשונית להכלאות אבל בהחלט לא הסיבה היחידה. הג'אנגל מסוגל לבלוע טרף גדול מקינג באותו האורך,יש לו תאבון (גרגרנות למעשה...) יותר מלכרכן ועוד. בקיצור,הג'אנגל 'נהנה' משתי עולמות. ואני מאמין שגם המגדל...

naja

New member
לא רק יתרונות.

לדעתי יש לא פחות חסרונות מיתרונות. הרבה מאוד מההכלאות יוצרות נחשים לא פוריים או בעלי פוריות נמוכה, אופי לא צפוי ובניגוד לג'אנגלים, חלק מהנחשים האלה אינם בעלי תיאבון רב במיוחד.

שתי שאלות לי אליך

הנחש שבתמונה הוא הכלאה בין של כרכן תירס ונחש מלך קליפורניה? אם כן ואם לא רציתי לדעת האם אחד מההורים הוא הכלאה ושל מה?. תודה יונתן

woma

New member
שתי תשובות

הנחש בתמונה הכלאה של כרכן תירס ושל קליפורניה קינג. אף אחד מההורים אינו הכלאה (אלא אם כן יש להם דם מעורב בדורות קודמים עוד בארה"ב) שני ההורים בקעו אצלי לזיווגים טהורים.

למעלה