הכלבה נובחת עלי כשאני על הרצפה!

הכלבה נובחת עלי כשאני על הרצפה!

מין תופעה מוזרה כזאתי שכל פעם שאני נשכבת או יושבת על הריצפה בל מתחילה לנבוח עלי אבל נביחות לאללה והיא גם מפחדת ממני אם אני אשלח אליה יד בישביל ללטף אותה תוך כדי שכיבה היא תיבהל ותברח כל זה עד שאני קוראת לה לבוא אלי בשמה! אני לא רואה כל סיבה למה זה קורה ועוד שאלה האם זה בסדר מבחינה בריאותית לרסס ספרי מרה במקומות שאנחנו לא רוצים שהיא תכרסם?!?! כי היא פשוט נוראים לועסת נעלים ובגדים לעסה כבר כמה זוגות יקרים של נעליים והרבה בובות!

faith2

New member
אמממ...

מאיזה גיל היא אצלכם? בת כמה היא?.....יכול להיות שאו!...שחינכתם אותה ע"י אלימות...או שהיא הייתה שייכת למישהו שהתעלל בה לפני שהיא באה אליכם....אני לא חושבת על סיבה אחרת....

faith2

New member
את יכולה...

להרגיל אותה לא לפחד ממך...שמתי שתבואי ללטף אותה תבואי עם גב היד....ואז שתנגעי בה תהפכי את היד...עד שהיא לא תפחד ממך......ככה תרגילי אתה שאין לך כוונה להכאיב לה...

אבל כשהראש שלי יותר גבוהה משלה היא

בסדר גמור וחמודה ומשחקת והכול וגורה היפר אקיבית לגמרי אבל אולי היא חושבת שאני כלבה משהו ומנסה לבחון אותי או משהו וגם פעם כשנפלתי על הרצפה וצעקתי היא התחילה לנבוח גם מה היא עושה מה היא חושבת ומה עובר לה בראש!?!??!!

זיו25

New member
ואולי...

אולי ככה היא מנסה להביע את הדאגה שלה , שאולי משהו קרה לך, והיא מנסה להסב את תשומת כולם: "ח´ברה - אני לא יודעת מה קרה,אבל גזר כאן על הרצפה - מישהו יכול לבוא ולהעיף מבט? אני לא בטוחה שאני יודעת מה קרה לה..." בברכה, זיו.

מקס שלנו גם ככה

הוא שונא ש"פולשים לו לתחום" וזה אומר כל אחד בגובה שלו.... וזה כולל ילדים.... (לכן הוא גר עכשיו עם ההורים של בעלי....). ברגע שאנחנו קמים, או שהילד המדובר עולה על כסא או משהו- הכל בסדר... (לעומת זאת שנטי רק מחכה שמישהו ירד לגובה שלה ומיד רצה ללקק לו ת´אוזנים...)

למעלה