הכלבה שלי מתנהגת מוזר

עינת

New member
הכלבה שלי מתנהגת מוזר ../images/Emo10.gif

בשבוע האחרון.יש לה כדור קטן שהיא לא נפרדת ממנו,ישנה איתו כשהוא נמצא קרוב אליה,מסתובבת איתו בבית ואפילו לוקחת אותו לסיבוב פיפי שלה.. היא גם נראת חסרת כח ומרוחה במקומות מוזרים בבית שאף פעם לא היו מועדפים עליה וגם אינם נוחים במיוחד... בקיצור ה"בחורה" נראת קצת משונה (אנחנו צוחקים עליה שהיא חושבת שהכדור הוא גור שלה...). מאוד אשמח לדעת אם יש איזה הסבר תופעה ומה לעשות. תודה

לגבי הכדור אני לא יודעת...

אבל לגבי ה"התמרחות" במקומות מוזרים, ראיתי את זה הרבה אצל כל החיות שלי. זה בגלל החום הכבד, היא מחפשת את המקומות הכי קרירים, ולא משנה כמה לא נוחים הם...
אני מקלה על הילדים שלי ע"י הוספת קוביות קרח למים מידי כמה שעות, זה מאוד מרענן אותם.

למה לי

New member
שמעתי על משהו דומה פעם

יכול להיות שהכלבה שלך מיוחמת או שפתאום תוקפים אותה "יצרים אמהיים" והיא פשוט באמת חושבת שהכדור הוא הגור שלה ומגוננת עליו כל הזמן. זה נראה לי סביר מאוד, וזה קורה להרבה כלבות.

עינת

New member
ד"ר נעם פיק,הייתי שמחה לשמוע את

דעתך על התופעה. תודה

Aמית

New member
הכלבה שמתנהגת "מוזר"..

עינתי אל דאגה. במקרים רבים ההתמרחות באמת נובעת מהחום,וקרח משמח את הכלבתולים מאוד(במיוחד לכלבים שאוהבים ללעוס אותו). לפעמים הם פשוט מצוברחים ממשהו,ולכן נדבקים לצעצוע כלשהוא. התינוקי שלי(לוסט-אמסטף מעורב בפוינטר) נדבק לכל בקבוק שתייה ריק שעיניו וכפותיו מוצאות. זה התחיל אחרי שחברים הביאו איתם אמסטפית חתיכה אלינו הביתה,והיא משוגעת על בקבוקים-ושבועיים אח"כ כשעברנו דירה והם ביקרו שוב הוא פשוט לא עזב אותה. מאז הוא מאוהב בבקבוקים...כנראה מגעגוע לאמסטפית החתיכה של חברים שלנו.. בקיצור פשוט להרעיף עליה תשומת לב,המון קרח ומזגן-ובתקווה נעבור את הקיץ בשלום!

למעלה