הכלביה בירושלים- מ ז ע ז ע

לילךLilach

New member
עצוב כל כך שבא לבכות

כמה אטימות ורשע יש בקרב עיריית ירושליים??? קל להם להמית מידי יום המוני כלבים בטענה של חוסר מקום ומצד שני לגבות 600 ש"ח מאנשים שאיבדו את כלבם והיגיעו לשחרר אותו מההסגר העירוני וכן לגבות 32 ש"ח ליום עבור פנסיון פרטי שמתנהל במקום ,לזה יש מקום??? עצוב כל כך ופשוט אין מילים

shanty.G

New member
מחריד וכמעט בלתי יאומן../images/Emo2.gif

אילו לא היה מדובר בעדויות של אנשים שביקרו בכלביה הייתי חושבת שמדובר במדע בדיוני. אבל זה קורה! כלביית ירושליים נוקטת במדיניות מחרידה של מניעת אימוץ כלבים, אי מתן טיפול המהווה התעללות קשה והמתה סיטונאית. ירושלמים, עשו משהו בעניין! לא יתכן שכך יראו הדברים כאשר אפשר וצריך להיות אחרת

Necrophil

New member
אל תחשבי שלא עושים...

אבל זה מאבק של יחידים מול הגוף המונוציפאלי החזק ביותר בארץ והרקוב והמושחת ביותר, כשמרבית חברי המועצה הם דוסים משוקצים(!) שמעבירים כספים בעיקר למפעלי ש"ס, ובאשר לשירות הווטרינרי, ובכן... חוץ מלאמר שהוא מנוהל בידי אנשים רעים ורקובים (כמובן), אם אני אומר "מוסדות שקבעו את משכנם בירושלים", למשל האוניברסיטה העברית (מעבדות) - לא אצטרך לאמר יותר דבר.

kasa

New member
למה רק ירושלמים ????

אנשים אחרים לא יכולים לעשות משהו ?!? מכתבים ? הפגנות ? יוסי שריד יודע מזה ???? אני פשוט מזועזעת !!! כמו שאמרת, אם לא היו עדויות - הייתי חושבת שזה פרי דימיון של מישהו חולני, או מבצוע באיזה מדינה חשוכה.....וזה, מבוצע ממש כאן. לידינו. בבירתנו. בושה וחרפה !!!!

Necrophil

New member
אגב רק עכשיו קראתי את הכתבה כולה

(הסתפקתי בכך ששמעתי על הכתבה) וכל מילה נכונה . לא שלא תיארתי לעצמי כמובן.

למעלה