הכלבים הותיקים של הסגר אשקלון זקוקים לבית !

Debora 7

New member
ניקי הולך ונעלם בהסגר...

ניקי שלנו... אהוב ויפה כל כך....
חצי שנה בכלבייה, בעצב ובבדידות אינסופית. יושב לו בסוף המסדרון הארוך, בתא האחרון. שוקע לאט, בוכה בשקט.
חודר לי לנשמה עם המבט שלו. נמרח על הסורגים. מרים רגל קדמית אחת. ואז את השנייה. ובמן חיבוק שכזה, כשבינינו מפרידים סורגים, הוא לוקח לי חלק מהלב. מלב שנשבר. שכואב. שעצוב כל כך....
כל שמחת החיים שלו נעלמה בתוך הכלוב הזה. הבטחון של הכלב הזה שפעם היה נובח על כל מי שהתקרב אליו לכלוב, התפוגג. נשארה שם נשמה אחת עייפה, שמתחננת לכל טיפה של אהבה.
אם אתם מוכנים לחבק ולאהוב את ניק לנצח, להוציא אותו מהכלוב לבית חם, בבקשה צרו קשר.
ניקי בערך בן שנתיים, כבר מחוסן ומסורס. נמצא בהסגר אשקלון.
לאימוץ: 054-8012314

Debora 7

New member
מל כבר 200 ימים בהסגר....

מל מל מולי אהובה קטנה
לא רציתי שנגיע ליום הזה. לא רציתי ״לחגוג״ לך 200 ימים בכלבייה. יותר מחצי שנה שכל יום שם נראה כמו נצח.
200 ימים מאז שמשפחה אחת ויתרה עלייך ושברה את ליבך. אני לא יודעת למה, אבל זה בטוח לא באשמתך, יפה וטובה שכמותך.
מאז את שם, מנסה להתרגל לחיים בהסגר. מנסה לחיות מהתקווה בין יום אימוץ אחד לשני. מתמודדת עם הציפייה, והאכזבה, אחרי כל משפחה שנכנסת לכלבייה, ולבסוף גם יוצאת ממנה מבלי שהספיקו לראות כמה שאת מיוחדת.
ואני רואה את הניצוץ בעיניים שלך בכל יום אימוץ. את הזנב המכשכש בהתרגשות אינסופית כשמתקרבים אלייך, כשאני באה לספר לך שהבית שלך שמור לך, איפשהו, והמשפחה שתאמץ אותך עוד תגיע, והיא תאהב אותך הכי בעולם.
את נסיכה קטנה, שתשמח את הלב של כל מי שיהיה מוכן להעניק לך אהבה. ואני יודעת שמגיע לך סוף סוף לצאת מהכלוב הזה כדי שתוכלי להפיץ את האור שלך למשפחה שתזכה בך, ותקבלי המון פינוקים, חיבוקים ותשומת לב, כמו שאת אוהבת.

מל בת 5 שנים, מעוקרת ומחוסנת. נמצאת בהסגר אשקלון. בהסגר אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה מחר, ודווקא לכלבים האלה שנמצאים שם זמן ארוך יחסית, כל כך דחוף למצוא בית...
מל אוהבת מאוד את כל האנשים, וגם חברותית לכלבים אחרים. אבל היא כלבה דומיננטית ומשפחה עם בעלי חיים נוספים בבית, צריכה להביא את זה בחשבון.
200 ימים בהסגר זה כבר יותר מדי, בבקשה אל תתנו לה להישאר, ולו יום נוסף בכלוב. בבקשה תפיצו וביחד נמצא את המשפחה שמחכה בדיוק לכלבה מיוחדת כמו מל!

yaelofer

New member
שיתפתי. כמה שאלות:

1. האם כרגע הוא תחת חסותה של עמותה כלשהיא?
2. איך עובד שם ההסגר? כמו כלבייה שמחפשת בתים לכלבים ברי אימוץ או שזהו הסגר שממית לאחר מס' ימים?
3. האם ניקי ברשימת ההמתה?

היא כנראה כלבה יפה אבל התמונה הזו עושה

לה עוול. צריך לעשות לה בוק עם כמה תמונות שבהן תראה פחות אסירה ויותר בריאה. זו כמובן רק דעתי, אבל התחרות קשה, והיא מעוררת רחמים אבל גם רתיעה.

Debora 7

New member
מבינה אותך

אבל לצערי, דווקא התמונות של הכלבים בחוץ, בשמש, כמעט ולא זוכות להתייחסות.
הנה עוד תמונה של מלי

באמת נורא יפה הלוואי שימצא לה בית מהר

אני אימצתי את הכלבות שלי על סמך תמונות טובות ולכן הצעתי את מה שהצעתי. אולי צריך לארגן מן כרטיס משולב כזה... הכוונה שלי היא כמובן לנסות לעזור.

DogsPCI

New member
צדקת לגמרי! התמונות החדשות ממש האירו אותה

באור חדש. הלוואי שתמצא בית כבר, האמת היא נראת ממש ממש מקסימה. מופתע מאוד מהאיפיון שלה כדומיננטית אבל אני ראיתי רק 3 תמונות, ובטח לא מכיר אותה לעומק. וכן יתכן שהתנהגויות "לא-חברתיות" יוצאות ממנה בסיטואציות מסויימות בלבד.

ממה שאני ראיתי בתמונות, לא קלטתי ממנה טיפת "אנרגיה-קשה", ממש להפך, המון שימחה, והמון חברותיות. כך שאני מהמר ועל סמך אינטואציה בלבד, שהבעיות שלה מינימליות, ויכולות להיפתר בקלות. פשוט בתמונה השלישית היא מציגה הלך-רוח, ומצב-רוח מושלמים שימחת-חיים מוחלטת (ועוד בתנאי-מחיה לא "מושלמים").
עם כלב דומיננטי במידה-גבוהה לרוב הייתי קולט מכמה תמונות שלו משהו מעט "קשה/קשוח/עוצמתי". אך כמו שאמרתי, זו רק האינטואיציה שלי :).

בהצלחה רבה! הלוואי שנשמע חדשות משמחות בקרוב
.

מסכימה איתך שהאנרגיות שלה ממש חיוביות :)

מחזיקה לה אצבעות וממש מדוכאת היום מכל מה שקורה עם הכלבים...

Debora 7

New member
אז ככה...

אנחנו שתי פעילות בתוך ההסגר של אשקלון, אין כאן עמותה שפועלת בתוך ההסגר.
האימוצים הם דרך תנו לחיות לחיות, כדי שהמסירה תהיה תמורת סל אימוץ והתחייבות לעיקור/סירוס.
הכלבייה ממיתה כשאין מקום, מה שלא קרה כבר הרבה מאוד זמן. אמנם היינו קרובים לזה מספר פעמים, במיוחד עכשיו בתקופה עם כל כך הרבה נטישות. את ההמתה האחרונה "הכלבים שבצל" הצליחה למנוע, כשלקחה תחת חסותה מספר כלבים ונתנה לנו קצת אוויר לנשימה.
כשנגמר המקום בכלבייה - הכלבים שנמצאים שם יותר זמן, כמו ניקי, הם הראשונים ברשימת ההמתה. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב כזה.

yaelofer

New member
הכלבים הותיקים של הסגר אשקלון זקוקים לבית !

מובאים להלן סיפוריהם של ניקי ומל המדהימים. הם שניים מהכלבים הותיקים של הסגר אשקלון. בד"כ משתדלים לא להמית אותם, ומתנדבי הכלביה עושים הכל על מנת למצוא סידור מתאים לכל כלב וכלב, אך אין ערובה לכך שזמנם של הכלבים הותיקים של ההסגר לא ייגמר, וזה יכול לקרות כל יום.
הם זקוקים לבתים מאמצים טובים או לכל הפחות לבתים אומנים טובים לא פחות.

מייפלס

New member
כמה שאני מעדיפה נקבות

היייתי מאמצת אותו בלי הרבה התלבטות כי הוא נראה מדהים והוא כזה יפה והמבט העצוב שלו שובר את הלב .

למעלה