הכלבים המשוטטים ההם בחוף הים..

אורניהו

New member
הכלבים המשוטטים ההם בחוף הים..

אתמול נרצח בן אדם בחוף כאמל בחיפה..בגלל כלבים. זמן רב שבעלי כלבים חושבים שבביקורם בחופי הים אפשר לתת דרור וחופש לכלביהם המשוטטים.ללא רצועה וללא זמם[מחסום פה] וכבר שנה שאני מבלבל ומתריע לעיריית חיפה על התופעה הזאת בחודשי הקיץ בחוף קרית חיים.ושום תגובה ושום טיפול בעניין,ולמה אני רוגז..הפקח ההוא שנמצא שם[רק בחודשי הקיץ]אינו מתערב ואינו מוסמך לומר לבעל כלב לקשור אותו לרצועה! חיי האנשים שם בחוף הים הפקר,ובמיוחד הילדים הקטנים.ואם רציתם לדעת מהי הפרוצדורה[איך צריך להיות..]שימעו ותתפוצצו..ראיתם כלב משוחרר...אתם צריכים לצלצל למוקד העירייה-לומר ולספר על העניין,איזה כלב והיכן-ואז...ינסו להשיג את הוטרינר של העירייה-ורק אז..שימצאו את הוטרינר בטלפון[הוא הרי לא מחכה לכם..]אז תדברו איתו או שתחכו לו במקום מוסכם.מה אגיד לכם...הכלב כבר ברח מזמן! והכתבה מאתמול;קטטת הכלבים הסתיימה ברצח הבעלים הנרצח ישב עם אשתו סמוך לבית קפה בחוף הדרומי של חיפה, עם שני כלביו. למקום הגיעו צעירים נוספים עם כלבים, ולאחר שהתנפלו זה על זה שלף אחד מהם סכין ודקר למוות את הגבר כתב ynet אבינועם שושן, בן 33 מנשר, נרצח לפנות ערב (יום ד') ליד קפה "נירוונה" בחוף הדרומי של חיפה. שושן ישב עם אשתו מחוץ לבית הקפה כששני כלביהם רובצים לידם. בשלב מסוים הגיעו למקום שני גברים ואישה עם שני כלבים נוספים וארבעת הכלבים החלו להתנפל זה על זה. על פי החשד, בעלי הכלבים החלו להתווכח ביניהם בעניין האחריות לארוע, ובשלב מסוים שלף אחד הצעירים סכין ודקר למוות את בעל הכלבים שישב בבית הקפה עם אשתו. צוות מד"א שהוזעק למקום קבע את מותו של האיש. המעורבים בקטטה נמלטו מהמקום והמשטרה עורכת אחריהם מצוד. אשתו של הנרצח נחקרת במשטרת חיפה. מפקד המרחב, נצ"מ משה ולדמן אמר, כי "מדובר במקרה חמור של זילות חיי אדם". החשודים ברצח לא נעצרו, אך גורם המקורב לחקירה הבטיח כי "תוך מספר שעות הם ייתפסו". שושן, בעל תואר שני במחשבים, שירת ביחידה מובחרת, וגדל במרכז הכרמל. בני משפחתו הגיעו לזירת הרצח, ואחותו סיפר כי "הוא היה מלח הארץ".

פופית1

New member
איך קורה ש...

אנחנו מתדרדרים בצורה כזו ,משפחה מטיילת בחוף הים ובגלל קטטה שטותית נדקר אדם לעיני אשתו. אתם יודעים קיים חוק לגבי כלבים כלב חייב לצאת מהבית עם מחסום ולא משנה כמה אתם חושבים שהכלב שלכם לא מזיק ,נכון מצער לדעת שאנו המעט שבינינו שכן שומרי חוק נתקלים תמיד בדלתות סגורות וחומות בטון בכל פעם שאני מפגינים אזרחות למופת. בעינין כלבים משוטטים אין חוקים יש אגודות שאפשר להתקשר ולקבל סיוע או באמת להתקשר לעיריה ולחכות שעות וימים עם שיכנסו לפעולה.

למעלה