הכלב שלי מת היום ...

MegaMan

New member
הכלב שלי מת היום ...

כלב זאב מעורב גרמני שאהבתי מאוד ,הורדם היום ע''י החלטה של כל בני המשפחה כולל אני ,כיוון שסבל רבות מדלקת פרקים נפוצה אצל בע''ח מהגזע שלו (זאבים) ,לא יודע למה אני משתף אתכם בזה ...באמת שלא ... בקיצור ,בשעה 7:53 הוא הורדם ,ראיתי את זה ... מתברר שהוטרינרית הייתה צריכה עזרה אז צפיתי בו ,אחרי הזריקה רק שניה אחת והוא נירדם ,לאט לאט נפל על הקרקע כאילו הוא הולך לישון ואז ,העיניים לאט לאט נהיו מזוגגות כמו זכוכית ,ואז הגוף השתתק ,כולו התקפל בשקט וזהו ,קפא כאילו נפל לשינה עמוקה.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo16.gif צר לי

תהיו חזקים

MegaMan

New member
מה שמוזר...

לא חשבתי שאפשר להתקשר עד כדי כך לחיה ,כאילו רק כשהוא מת קלטתי שהוא היה בישבילי כמו בן משפחה ...מצד אחד אני רוצה כלב חדש כי אני אוהב כלבים מאוד ,מהצד השני לא כי זה כאילו מצאתי תחליף ולא חושב שאני אוהב את הכלב החדש כמו הקודם ,אתם מכירים את התחושה הזאת ... בכלל ,כשבאנו להרדים אותו הוא בכה וראו שהוא יודע לגביי המוות שמגיע ,הוא לא היה יכול לקום ובחודש האחרון הוא תמיד בכה ויצאנו לחצר להרים אותו כדי שיוכל ללכת (וגם את זה הוא עשה בצליעה) ,העניין הוא שאתמול הוא חשב שבאנו להרים אותו ,הוא סמך עלינו שנציל אותו מהוטרינרית ,ואנחנו כמו בבגידה כוזבת החזקנו אותו כדי שהוטרינרית תוכל לעשות את שלה ...לא יודע איך לספר ולהעביר את כל התחושות הללו. וכן ,חיות הן בני אדם והפך!כולנו שווים מבחינת חיים ושונים מבחינת השכלה.

Amalthea

New member
כ"כ משתתפת בצערכם...

אני יודעת כמה זה קשה וכמה דברים קולטים רק בדיעבד. כלבים באמת יכולים להיות רגישים ברמות מדהימות, וגם אתם כולכם הייתם מאוד עצובים והכלב הרגיש אבל בטח בכם ובצדק! לא קשה להבין מהדברים שלך כמה אהבה ומסירות הכלב הזה קיבל בחייו בכלל ובחודשים האחרונים בפרט. אל תתחרט על שום דבר שקרה, מישהו שאוהב את בעל החיים שלו כמוך לא היה ניגש לוטרינר לפני שהיה בטוח שעשה עבורו כל מה שיכל ומכאן והלאה הכל יהיה קשה מנשוא עבורו. גם אל תרגיש לחץ לרוץ ולאמץ כלב חדש... קח כמה זמן שאתה צריך להתאבל על הכלב המדהים שהיה לך. כשתרגיש מוכן לאהבה חדשה היא תחכה לך, וכן מי לא הרגיש שהוא לא יוכל לאהוב את בעל החיים החדש כמו את האהוב שמת, אבל זה הדבר הכי טוב בבעלי חיים, אהבה בלי תנאי, וכשתהיה מוכן זה יבוא. משתתפת בצערך ומקווה שהחיים שלך יהיו מלאים באהבה פרוותית.

למעלה