הכלב שלי מת.

powergirl

New member
הכלב שלי מת.

"בלוז מת" היא אמרה לי. "כן, אני מצטערת, אני עצמי עדיין בהלם, זה קרה היום בבוקר, נראה לי שהשכן השאיר צלחת של רעל ליד הבית שלו בכוונה כמו שהוא עושה לשאר הכלבים בשכונה" .. דממה מוחלטת שררה לאיזה דקה ארוכה בתוך ליבי. פתאום, הכל נעצר במקום לרגע, הלב החסיר פעימה והדבר היחיד שזז זה הדמעות הגדולות שיורדות לי מהעיניים. כמו בסרטים האלה, פתאום רץ לך סרט היסטוריה של 8 שנים אחורה... כשאתה מאבד מישהו חשוב בחייך, אתה מרגיש כאילו מישהו בא וגוזר לך חתיכה מהלב, ואתה מרגיש את הכאב הזה כל פעם שאתה נזכר במי שכבר לא איתך... מישהו לקח את חייו של הכלב שלי, הכלב הכי שמח בעולם. ואני, יושבת כאן , בוכה, ומבינה שהכאב פשוט גדול ממני, שייקח לי זמן להתגבר עליו. ואם יש את העניין הזה עם העולם הבא, אז אני מקווה שטוב לו שם...

אוי, אני כ"כ מבינה אותך....

מוזר שאנחנו צריכים לשמור על הכלבים מרוע ליבם של האנשים... מי בעצם החיה כאן ?!? אני מבינה מה את עוברת. את הכאב העצום הזה, ותחושת הריקנות... החזרה הזאת לבית ריק, שאין מי שקופץ עליך בשמחה ובאהבה אינסופית.... כשהכלב שלי מת, בנסיבות טרגיות, למדתי, בעצם, שני דברים: 1. שעל כלב צריך לשמור כמעט כמו על ילד קטן. כי הסכנות, על מגוון צורותיהם, אורבות לו שם בחוץ. סכנות אנושיות בדמותם של אנשים רעים, או סכנות אחרות של דריסה, נשיכה, התעללות וכד´. למדתי לקח בדרך הקשה. עד שהוא מת - האמנתי שמותר לו להסתובב חופשי ומאושר, בכל רחבי הישוב.... היום יש לי 5 כלבים, והם מסתובבים חופשיים ומאושרים, אבל - בתוך חצר מגודרת. מוגנים מהסכנות שם בחוץ... 2. והמלצה נוספת - רוצי לאחת העמותות וקחי לך כלב חדש. אין לך מושג כמה שזה מקל במעט על הכאב, ומכניס אור חדש לבית האפל.... מישהו חדש, שהצלת, והוא יכיר לך תודה עד סוף ימיו.... זה מקל על הכאב ועל הימים העגמומיים האלו של האובדן... זה מה שאנחנו עשינו, כי פשוט לא היינו מסוגלים להיכנס לבית הריק אחרי שהכלב שלנו מת. קחי לך כלב חדש.... זה עוזר.

rasta27

New member
היה לי את זה עם ברק

כשברק מת, בגיל 16, אחרי שכל החיים היה אצלנו, לא אכלתי שלושה ימים מהדכאון. עצוב. מי שלא היה לו כלב לא יבין. אם אני כבר כאן תרשי לי ליידע אותך על 2 שרותים שניתנים לאנשים שאיבדו חיה אהובה: הראשון הוא דף הנצחה. באתר www.petking.co.il את נכנסת, ממלאה פרטים שלך ושל בלוז, שולחת ויוצא מזה דף הנצחה. השני (אולי קצת באיחור) הוא בית קברות לחיות (ולא כמו בספר של סטיבן קינג). האתר www.petkvarot.co.il נותן שרותי קבורה לחיות מחמד. באתר יש פירוט על שרותי הקבורה, מס´ טלפון וכן מפה של המקום. את המנוח הם אוספים מהבית ואפשר גם להזמין מצבה לפי בחירה.

אנחנו קברנו את טימי בגבעה ירוקה

מלאת עצים, ופורחת, ממש ליד הבית. במקום שהוא הכי אהב להסתובב בו... מחלון הסלון, אנחנו רואים את הקבר, ומפעם לפעם - גם הולכים לטייל שם...ממש מול הבית. הבנתי שיש בית קברות לחיות, אך העלויות הן מאוד-מאוד יקרות. אם יש אפשרות, לדעתי, כדאי לקבור במקום קרוב, ליד הבית. בהתחלה, הולכים לבקר שם די הרבה, וזה מנחם.... (הסיבה שלא קברנו אותו ממש בחצר הבית היא, שפחדנו שהכלבים האחרים שלנו יחפשרו ויפרו את שלוות העולמים שלו...
) כל הכלבים שהיו אחריו שמעו ´מורשת קרב´ אודותיו...הכלב הראשון שלנו !!!

powergirl

New member
לראשונה אני

שומעת על אתר שבו אפשר להנציח את הכלב שלי. אעשה את זה עוד היום. תודה רבה רבה! לצערי , לא אוכל לקבור את הכלב שלי. אח שלי שלח את הכלב למכון שבו מנתחים אותו ובודקים אם יש בו אכן רעל. אח שלי חתם על מסמך שבו הוא מסכים שהם דואגים לקבורתו , מכיוון שיש בו רעלים ואסור כביכול לקבור אותו. אני מקווה שזה נכון ולא עבדו עליי. אבדוק שוב את העניין הזה.

לילךLilach

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

אין הרבה מה לנחם במצב כזה ,רק הזמן יעשה את שלו. זה נורא לאבד חיית מחמד אהובה ועוד יותר נורא שיש שכנים ואנשים כאלה ששונאים חיות בצורה כזאת. אם השכן הרעיל אותו ,זאת עברה על חוק צער בעלי חיים ואסור שיתחמק מעונש ,ניתן לפנות לאתי אלטמן מתנו לחיות לחיות ולדווח על המקרה הנורא הזה ,חייבים להעמיד את המרושע הזה לדין !!!!!!!!

powergirl

New member
כן, הוא יענש

לא אעבור על זה בשתיקה, זה בטוח. הייתה לנו עוד כלבה , של אחי הגדול יותר, וגם היא מתה לא מזמן. כנראה שזה בגלל האדם המרושע הזה. אבא שלי פגש את השכן הזה ביום שבת, ואמר לו שאנחנו פותחים בתהליכי תביעה נגדו אם כל העניין הזה נכון, השכן כמובן הכחיש את זה. ומאז שהכלב שלי מת, כל יום שעובר אני פוגשת כלב שהיה דומה לו ונזכרת איך הייתי מטיילת איתו...

powergirl

New member
זה עושה הרגשה טובה../images/Emo24.gif

לדעת שיש פה אנשים שתומכים ומוכנים לעזור. תודה לכולכם!

Talia E

New member
../images/Emo7.gif - זה כואב עמוק עמוק להפרד מחבר

מאחלת לך שלבך לא ייסגר לחברים נוספים - בלי חברות ואהבה, מה כבר נשאר לנו? (הכאב שווה את האושר)

אדריאנו

New member
תגובה לפאוארגרלג

powergirl יקרה, גם אני שותף לצערך. אני יודע בדיוק איך את מרגישה וכל אחד מאיתנו שקשור לכלבים ולבעלי חיים בכלל יודע כאב מהו. התרופה הבדוקה שלי - לאמץ מיד כלב חדש. אני לשרותך בעניין זה ויש על מה לדבר. שלך, אדריאנו.

אוף אני כל כך מצטערת בשבילך!!!!!

איזה מין אנשים רשעים יש בעולם הזה ששמים רעל במטרה לרצוח חייה חפה מפשע
אני עדיין מזועזעת מזה. לדעתי אתם צריכים לתבוע אותו, גם אם זה ייקח המון זמן, הוא חייב לקבל עונש על המעשה הנורא והזוועתי הזה
לי אף פעם לא היה כלב, אבל כלב שמאוד אהבתי (סנופי ז"ל) נפרד מאיתנו לאחר שנים של אהבה...
ועוד משהו- לדעתי את צריכה לאמץ כלב חדש. גם בגלל שלפי מה שכתבת את מאוווד ראוייה לגידול כלב, (יש אנשים שפשוט לא ראויים ומתייחסים לכלב שלהם כמו עדיף שאני לא אגיד מה). וגם, אולי זה ייקל עלייך קצת.

Flames

New member
מסכנונת שלי! ליבי איתך. ../images/Emo14.gif

אנא התקשרי אלי, אני אשמח לפנות בשמך לתנו לחיות לחיות כדי שייתבעו את בן הזנונים הזה. קרן 053-583374

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo7.gif אני מכירה את ההרגשה

לצערי הרב..
אבל צריך להמשיך בחיים להיות חזקים.... חח בחיים לא חשבתי שאני יגיד את זה למישהו.. אבל בכל זאת... ארגגגג ומה השכן הזה?! הוא צריך להיות בכלא! לא איפה שהוא עכשיו...[אם זה בכל מקום אחר חוץ מבכלא...] אורלי

Coma White1

New member
גם לי זה קרה...

הייתי ילדה קטנה, והכלבה שלי אכלה כנראה תרנגולת מורעלת. הכלבה הראשונה שמתה לי...לצערי היו עוד שמצאו את עצמם מתחת לגלגלים של מכונית...:[

למעלה