"הכלב של פאבלוב" במיטבו |כלב| או הבלוז לצימר הישן.

Ellis Murphy

Well-known member
בסופ"ש האחרון פתאום הודיעו שהייתה פגיעה ישירה בבניין בקרית אתא
ואני מייד בלי לחשוב אפילו הלכתי להסתכל בתמונות אם בטעות הטיל לא פגע בצימר שבו ביליתי שעות רבות ואפילו ימים עם מי שהייתה אהובתי.
ואז ראיתי שזה אפילו לא דומה לסביבה של הצימר - זה באזור אחר בקרית אתא אז נרגעתי :) :) :)

אז מה הקטע פה?
הקטע הוא שאת הצימר הזה זנחתי כבר מיליון שנים והצימרים הבאים היו כבר באזורים גיאוגרפיים אחרים בכלל.
אני כבר לא יודע אפילו אם הוא נשאר בצימיריותו או עבר הסבה/שידרוג לעסק אחר אבל עובדה שהרפלקס נשאר.

אישון34

Well-known member
בסופ"ש האחרון פתאום הודיעו שהייתה פגיעה ישירה בבניין בקרית אתא
ואני מייד בלי לחשוב אפילו הלכתי להסתכל בתמונות אם בטעות הטיל לא פגע בצימר שבו ביליתי שעות רבות ואפילו ימים עם מי שהייתה אהובתי.
ואז ראיתי שזה אפילו לא דומה לסביבה של הצימר - זה באזור אחר בקרית אתא אז נרגעתי :) :) :)

אז מה הקטע פה?
הקטע הוא שאת הצימר הזה זנחתי כבר מיליון שנים והצימרים הבאים היו כבר באזורים גיאוגרפיים אחרים בכלל.
אני כבר לא יודע אפילו אם הוא נשאר בצימיריותו או עבר הסבה/שידרוג לעסק אחר אבל עובדה שהרפלקס נשאר.

התמכרות למקומות.

התמכרות לרגעים.

כמה פעמים בעברי נתקלתי בנשים מעברי, האמת היא שזה מחסיר פעימה.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם קניתי כרטיסים ורציתי ללכת איתה לשלמה ארצי - והיא לא רצתה.

ואז האישה רצתה ללכת איתי לשלמה ארצי (היא אף פעם לא רוצה, כי אני רוקד וזה מביך אותה), וסרבתי.

ואז קבעתי עם חבר שהבנתי שהוא מתכוון לאחר בשעה - וביטלתי.

והכרטיסים נשארו בצד בדד. זהו אד הזכרונות שהיו לי פעם מאוד קשים.

אישוניאיש.
עד לרגע הבא.

למעלה