הכלב
המלעון סאדאם נתפס

dani 123

New member
ערב טוב לכולכם

אתמול הבאתי לכם בדיחות אבל אף אחד לא התעניין בהן לכן אני

emmy5

New member
../images/Emo24.gifדני,על תכעס....

מאוחר בלילה ,שבת ...כולנו אחרי יום קשה ...עם אורחים טיולים. ..אוכל ....ואתה בא ושם לנו צלחת מלאה עם סוכריות מקסימות אבל עטופות ומודבקות ...למי יש עוד את הכח לאכול את הסוכריות ?. רציתי ,טעמתי אבל לא מספיק להרגיש את הטעם .. תמשיך לשלוח לנו סוכריות ,יותר קלות להכילה ...

אל ../images/Emo46.gif

דפקא קראתי ולא כל כך הבנתי... בבדיחה הראשונה אחרי שהאם הסבירה לילד את עניין הסקס הוא הוציא פתק-רשימה מבית הספר ושאל איך כל ההסבר הזה יכנס לפתק? בשניה הבנתי את הפואנטה - אבל בינינו הבדיחה מצחיקה יותר לאמריקאים בגלל ה-Sears כתבו לך גם שלא כולם מבינים אנגלית... ובטח שלא ניואנסים אמריקאים... ערב טוב דני ואל תכעס...האנשים פה דווקא מגיבים ומפרגנים.

dani 123

New member
הסבר

בבדיחה הראשונה על הילד היה למלא את מינו זכר או נקבה המילה באנגלית SEX זהה. אילו האם היתה מסתכלת או מתעניינת הכל היה מגיע על מקומו בשלום.

dani 123

New member
ואילו בשניה

הבריון מכניס מכה ואומר גודו מכניס מכה שניה ואומר קרב מגע הבחור לוקח לום (מוט ברזל) ומחזיר ואומר SEARS (שזה חנות המוכרת גם כלי עבודה)

לייציק

New member
דני, זה כבר היה באמת מוגזם ../images/Emo8.gif

אפילו כשמבינים כל מלה, לא ניתן היה להבין את הרעיון שבשאלת הילד מה זה sex (שזה מין במובן המיניות) הכוונה היא ל- gender (מין זכר או נקבה) ולכן זה איבד את כל ההעוקץ ...
גם בבדיחה השנייה, גם כשהכל מובן, ובמרומז ניתן גם להבין את הרעיון, אבל מי יודע מה זה sears? אני מכירה את גורד השחקים המפורסם בשם דומה, ולכן לא כל כך הובן העוקץ ...
הבדיחות היו פשוט יותר מדי מתוחכמות בשבילנו כי אינן שייכות להווי חיינו ...
אל תאבד תקווה דני ... בזכותך אנו משפרים את האנגלית שלנו ...

לייציק

New member
וזה מזכיר לי בדיחה שבני סיפר פעם

ושאחר כך סופרה על-ידי נכדתי (שהיתה אז בערך בת 5) ... איש אחד הולך עם כלב הדוברמן שלו על המדרכה ... על המדרכה מעבר לכביש עובר איש אחר עם כלב עם ראש ע נ ק קרח ... כשעברו אחד מול השני, חשף הכלב הקרח את שיניו ונהם לעבר הדוברמן ... בעל הדוברמן מזהיר את בעל הכלב הקרח שישגיח על כלבו, כי אם עוד פעם ינהם כך הוא ישחרר את הדוברמן שיקרע אותו לגזרים ... בדרך חזרה הם שוב עוברים אחד מול השני והכלב הקרח שוב נוהם כלפי הדוברמן ... בעל הדוברמן התרגז ושיחרר את כלבו ששעט והתנפל על הכלב הקרח ... לאחר תיגרה איומה מלווה בנהמות רמות, כשענן האבק שכיסה אותם שקע... נראה הכלב הענק שהוא טורף את הדוברמן ... בעל הדוברמן שואל בהלם את בעל הכלב הקרח "מה זה? איזה סוג כלב זה ...?" בעל הכלב הקרח עונה לו: אני לא ממש יודע, אבל ..." הסביר, כשהוא מרים את כפות ידיו לשני צידי ראשו במרחק של כ-30 ס"מ מכל צד... "כשחברי הביא לי אותו מאפריקה היו לו כ כ ה שערות על הראש ..."
מקווה שהבנתם את הפואנטה, כי בדיחה כזאת מספרים בדרך כלל בעל-פה בליווי פנטומימה ... ואם לא הבנתם אספר לכם כפי שנכדתי סיפרה את הדיחה לאחר מכן ... ח ח ח ח חה, דני, הבנת ?

לייציק

New member
אותה בדיחה שסופרה ע"י נכדתי ../images/Emo6.gif

מיד אחרי שהבן סיפר אותה ... וכך היא מספרת: איש אחד הולך עם כלב הדוברמן שלו על המדרכה ... על המדרכה מעבר לכביש עובר איש אחר עם כלב עם ראש ע נ ק קרח ... - אבל, בעצם ... זה היה אריה שגילחו לו את הראש ... (היא מסבירה ...)
וההמשך כבר מיותר ...
חחחחחחחחה

dani 123

New member
לייציק

הסתכלי בטפסים מופיע SEX ולא GENDER רוב האמריקאים לא מכירים את GENDER

לייציק

New member
דני ../images/Emo45.gifהחכמת אותי ../images/Emo13.gif לא ידעתי ../images/Emo8.gif

תודה על המידע... להבא אדע

emmy5

New member
לילה טוב לכולם

חיכיתי לבסאאורי , עובד קשה לפני חנוכה... אז לילה טוב חברים שלי נחמדים .

ראיתם את ההשפלה?

בדקו לו את השיניים כמו לסוס בשוק... וגם אם הראש נקי מכינים... זה אין ואפס לעומת העוולות ומעשי הרצח הנוראיים שביצע.... פחדן עלוב, את עמו שלח "למות מות גיבורים" והוא הסתתר כתולעת בבור מעופש...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם, התגעגעתי ../images/Emo24.gif

שלום לכם,
לא כתבתי סתם התגעגעתי. הפורום הזה בשבילי מסמל את המנוחה. כשאני באה הביתה מיום עמוס, דבר ראשון חולצת נעלים, דבר שני משחררת את המתקן הנשי שמתחת לחולצה, ממלאה צלחת באוכל, מדליקה את המחשב מתיישבת מולו. ומעלה את הפורום. זה כבר כל כך קשור אחד בשני שבשבילי הפורום מסמל שחרור מהכל. וכיף, כיף אמיתי. מודה לכם שאתם איתי, וראו זאת כ
אישית. יעלי

לייציק

New member
מה שהכי מחזק את הבוז ליצור הזה ../images/Emo46.gif

ששלח כל כך הרבה אנשים לעינויים, להיהרג... להירצח ... להתאבד ... אבל הוא עצמו, פחדן עלוב, לא היה לו אפילו את האומץ להתאבד ולא ליפול בשבי ... חיפשו אצלו קפסולות של ציאניד בשערות, שמא יתאבד, אבל כל מה שמצאו זה אולי כ י נ י ם

מנורה

New member
ערב טוב כמה טוב לראות את כולכם

פה באיה שמחה איתך לשובו של בנך עכשיו תיהיי יותר רגועה ונראה אותך יותר איתנו. שרה לא מקנאה בך להרגיש כמו במלחמת המפרץ הקור עובר בגבי רק מהמחשבה . דני חביבי, הבדיחות שלך צריכות תרגום כי לצערי לא שולטת עד כדי כך באנגלית אבל בבקשה אל תתיאש והמשך לכתוב לנו האנגלית משתפרת ובסוף גם אבין את ההומור האמריקאי ו
.

bimbo.

New member
ובתקשורת מתחילים יפי הנפש לברר

אם מותר לצלם פאציינט בזמן בדיקה!!!!!! כלומר, מחפשים "צדק" ו"הומניות" לאדון סדאם, שמא פרטיותו תאבד....
הם נורמלים?

למעלה