הכללים לכתיבה בפורום זה

0ne Man

New member
הכללים לכתיבה בפורום זה

שלום לכולם, אנו מנהלי הפורום רוצים מאד, שיהיה לכם נעים לכתוב ולקרוא בפורום חרשים וכבדי שמיעה של תפוז. מטרת הפורום היא לתת מקום לכל החרשים ולקויי שמיעה שבו הם יוכלו לכתוב על בעיות שמציקות להם בחיי היום יום בגלל ליקוי השמיעה, לשאול שאלות ולהתייעץ בכל מיני עיניינים וגם סתם לשוחח באווירה נעימה על כל נושא שבעולם. כדי שלכולנו יהיה נעים, יש כמה כללים, שאם כולנו נשמור עליהם, הפורום יהיה מקום נעים לכולם! ואלה הם הכללים:
אסור לקלל, להשמיץ ולהעליב את הגולשים בפורום. כבדו את כל הגולשים, גם אם הם לדעתכם התנהגו לא יפה.
אין לכתוב הודעות בפורום, שכל מטרתן רק להרגיז או לקנטר גולשים אחרים בפורום. מותר לכתוב ביקורת בונה, אך אין לכתוב ביקורת רק כדי להרגיז! כאן לא הכתובת!
אין לפרסם פרטים מזהים של גולש, ללא הסכמתו המפורשת!
אסור להציף את הפורום בהודעות.
אין לפרסם בפורום אתרים לא חוקיים, או להציע לינקים להורדת תוכנות, שירים או משחקים לא חוקיים. כל הודעה כזו תימחק מיד כשנראה אותה.
אם ברצונכם להגיב על הודעה שנכתבה בפורום, אל תפתחו הודעה חדשה. שרשרו את תגובתכם להודעה הקיימת.
אין לפרסם בפורום זה קישורים לאתרים פורנוגרפיים, או תמונות פורנוגרפיות. הכללים האלה הם כללים, הנדרשים מכל הגולשים בפורומים של תפוז. אני מצרף לכם קישור לתקנון של קהילות תפוז, וממליץ לכולם לקרוא אותו בעיון! הודעה הכוללת תוכן העובר על אחד מהכללים הנ"ל, תימחק, והגולש שכתב את ההודעה יוזהר. אם הגולש יחזור על העבירה למרות האזהרה, הוא ייחסם לכתיבה בפורום לתקופה שעליה יחליטו מנהלי הפורום. אנחנו מבקשים מכל הגולשים לשמור על כללי הפורום, ואז יהיה לנו תמיד מקום חם ונעים לקרוא ולכתוב בו! תודה רבה!

וגם אם משיהו מתחזה יאושם

בזה עבירה חמורה כי מה שהבנתי שקל להתחזות כן לי סגנון רשום במאמר טרולים רוב הפורומים שומרים כינוי לכל חבר, כינוי שרק הוא יכול להשתמש בו וזאת על מנת לדעת תמיד מי הוא הכותב. והנה, יש טרולים ממש רעים המתחזים לחברים מוכרים בפורום וכותבים בשמם בצורה שיכולה להביך אותם מאד. איך הם עושים זאת? הם פותחים חשבון חדש בשם שנראה מאד דומה לשם קיים שרק חברים רגישים מצליחים במבט ראשון לשים לב לשינוי ורוב הגולשים אינם מבחינים בכך. לדוגמא, אם קיים חבר בפורום ששם הכינוי שלו הוא: "צפונית לים" או "Brenda Q" תראו מה ניתן לעשות ואיך ניתן להרשם כמעט כמו השמות הללו: צפונית לים צפונית_לים צפונית ליo Brenda 0 8redna Q Brenda Q ישנם סוגי פונט שלהם אותיות שונות הניראות ממש זהות הנה למשל האות i בגדול היא I וכעת האות L בקטן היא גם l האות סמך היא ס והנה האות האנגלית "O" בקטן היא גם o אם תשתוללו מכעס, הטרול שלכם ניצח אתכם. לכן אם אתם רואים הודעה שנכתבה ע"י מתחזה, כתבו תגובה עם הכותרת "שימו לב, זה לא אני" ובתוכן אפשר להוסיף: הודעה זו נרשמה על ידי טרול מתחזה. בהרבה מקרים, עוד בטרם ראיתם את ארוע ההתחזות, כבר הבחינו בכך החברים שלכם, חדי העין או אלה המבחינים בסגנונות כתיבה. המכתב המזוייף, המוזר והמביך, גורם להרבה קוראים קבועים להסתכל טוב יותר ולהרגיש שזה לא אתם והם מיד מגיבים "זהירות טרול..." ככל שאתם יותר מוכרים וקבועים בפורום וככל שהמונטין שלכם חיובי יותר, כך יקשה יותר לטרול לזייף אתכם. יש טרולים שכל כך חשוב להם לזייף אתכם, שהם לפעמים יכתבו מכתב לתפארת, מנומס ויפה ובחיקוי מוצלח לסגנון שלכם. במקרה שכזה, אם אף אחד לא הבחין בזיוף, ואם זה מכתב מחמיא לכם, קחו עליו את הקרדיט ושיחנק הטרול הזייפן. יהיו מקרים בהם הטרול הזייפן שצורת הכינוי שהוא נרשם בו, ממש דומה לשלכם, עלול לכתוב תחת ההודעה שלכם "זהירות זה לא אני" כדי לגרור אתכם להצהרה "זה כן אני". . . ! אל תתפתו, נכון שברגע שכזה כבר יש ספק מי הוא הכותב, אבל מה זה חשוב. אם את זה אתם כתבתם, הרי שהמכתב הוא מכתב "רגיל" ולא "טרולי" אז מה חשוב מי הכותב, העיקר הרעיון. בכל מקרה, במשך זמן הקבועים האמיתיים יודעים מעצמם לזהות מי כתב את המכתב.

למעלה