"הכל אני יכול בחופש הגדול.."

Chuchit

New member
"הכל אני יכול בחופש הגדול.."../images/Emo176.gif

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממוּ.
מכיוון שעכשיו ניתן להגדיר שכולנו יצאנו לחופש החודשיים.. [הוא בכלל לא כזה גדול
], אני פותחת מחדש [נדמה לי שכבר היה כזה] את שירשור החופש הגדול. והנה שאלון [קווזשטיין
] קטן שעבר בפורומים. :| אאעעה. תענו
*השאלון נוסח בלשון זכר מטעמי הניחותא, אבל מיועד בהחלט לשני המינים
* ----------------------------------------------- הישגיי השנה היו: מוריי השנה היו: התרשמתי לטובה מ..: התרשמתי לרעה מ..: הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה: הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה: הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה: השתפר מהשנה הקודמת: התעודה שלי הייתה: התעודה של החבר הכי טוב שלי [
] הייתה: אתגעגע למחנכת? (כן/לא): אתגעגע לתלמידים? (כן/לא): באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?: מקומות ללכת אליהם בחופש: דברים שאספיק לעשות בחופש: ארטיקים או גלידות?: ים או בריכה?: חופש או לימודים?: אני הולך להיפגש בחופש עם..: אני הולך לא להיפגש בחופש עם..: נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא
): איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?: |גלידה| ,
, או
?: איך אסכם את שנת הלימודים תשס"ג [2003]?: קחו תלתל של דובי וניפגש בתגובות

Chuchit

New member
והתשובות../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

הישגיי השנה היו: מעולים :| מוריי השנה היו: שרמוטות
התרשמתי לטובה מ..: מהמנלללתתת איזה אשכרה דיאטה היא עשתה :| התרשמתי לרעה מ..: חברה שלי. כזאת דוחה..
הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה: המסיבות והחברים
הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה: הלימודים. לייק הל
הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה: אל כל החברים.. :< פוווף.. השתפר מהשנה הקודמת: הממוּצע שליייייי
הממווווווֹצע
התעודה שלי הייתה: טובה יחסית למחצית הקודמת
>
< התעודה של החברה הכי טובה שלי [] הייתה: חחחעעע גרועה בתחת
אתגעגע למחנכת? (כן/לא): טח לאאאאאאאאאאאאאאא
טוב.. אולי קצת.. מסכנה
אתגעגע לתלמידים? (כן/לא): כן בטירוף :< במיוחד לאלה שעוזבים.. באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?: אני מניחה שכרגיל
מקומות ללכת אליהם בחופש: ים, כינרת, אילת
דברים שאספיק לעשות בחופש: ללכת לים, לכנרת, ולאילת
ארטיקים או גלידות?: ארטיקיייים
ים או בריכה?: ים!
חופש או לימודים?: חוווופש
=חיים
אני הולך להיפגש בחופש עם..: חברות שלי.. בתקווה שאשיג את כולן בארץ
אני הולך לא להיפגש בחופש עם..: המורה?
נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא): כן לטורקיה עודפ'ם
איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?: מהר ובכיף
|גלידה| , , או ?: |גלידה ז"ל| :| איך אסכם את שנת הלימודים תשס"ג [2003]?: עעעאאאממ.. אוח, היה מעניין. רק קצצעת חבל שנגמר :|

לאה13

New member
שלי

הישגיי השנה היו: ממוצע 96.3 (אז תחשבו לבד) מוריי השנה היו:נפלאים חוץ מהמורה לספרות שעשתה המקצוע החביב משעמם מוות והמורה לתנך שאנחנו מתים עליה אבל בתור מורה היא כישלון מוחלט (סורי גלית) התרשמתי לטובה מ..:אם הכוונה למורים אז מגלי שאחרי שיחה ארוכה שלי איתה ועוד כמה תלמידים היא הקשיבה לנו והלכה והשתפרה התרשמתי לרעה מ..:מטלי המורה לספרות והבעה (רק שבהבעה היא בסדר גמור) הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה:מהכל הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה:ספרות ותנך וקצת ערבית הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה:מהלימודיםםםםםם וכל זה חיזור אליי עוד חודשיים השתפר מהשנה הקודמת:אני חושבת וכולם אומרים המצב החברתי והציונים התעודה שלי הייתה:לדעתי מעולההההההה התעודה של החבר הכי טוב שלי [] הייתה:של מרינה 14 הייתה מעולה גם אתגעגע למחנכת? (כן/לא):ברוררררררררררר אתגעגע לתלמידים? (כן/לא):ברורררררררררר (אבל לא לכולם) באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?:כל יום (אני מקווה) מקומות ללכת אליהם בחופש:לכל מקום אפשרי והעיקר לפגישה שלנווווו דברים שאספיק לעשות בחופש:אם אני ארצה ואתאמץ אז הכללללל כי בכל מקרה את אמרת הכל הכל הכל אני כי זה החופש הגדוללללללללללללללל ארטיקים או גלידות?:שניהם אבל העדפה יותר לארטיקים ים או בריכה?:בריכה ואך ורק בגלל החול ואולי המדוזות בחורף חופש או לימודים?:תלוי מתי בזמן הלימודים חופש וההפך אני הולך להיפגש בחופש עם..:הפורם 658 אני הולך לא להיפגש בחופש עם..:כמה ילדים מהכיתה אני צריכה חופש לא??? נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא):לא איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?:בנתיים עובר הכי לאט שאפשר |גלידה| ,אבטיח או גזוז ?: אבטיח יאמייייייי איך אסכם את שנת הלימודים תשס"ג [2003]?:מעולה (לא היה יותר טוב בנתיים מכיתה ח) שאלון נהדרררררררר תודההההההההההההההה;

perrinat

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

בתור מי שהלכה השנה כל יום לבית ספר, הנה התשובות שלי [הכל בצחוק כמובן...
] הישגיי השנה היו: 100, הייתי מצטיינת של השכבה מוריי השנה היו: מרים, אסתר, אהובה, שמחה, רינה, צילה וגילה התרשמתי לטובה מ..: גנן בית הספר התרשמתי לרעה מ..: שומר בית הספר, לא היה חתיך........ הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה: השיעורים כמובן... הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה: ההפסקות. זה משעמם... הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה: לשיעורי הפיסיקה ולמורה בוריס השתפר מהשנה הקודמת: קיבלתי בספורט 100, ולפני שנה 99 התעודה שלי הייתה: מצויינת
התעודה של החבר הכי טוב שלי הייתה: לא משהו... אתגעגע למחנכת? (כן/לא): ברור אתגעגע לתלמידים? (כן/לא): כן... באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?: כל יום
מקומות ללכת אליהם בחופש: קניון, מקומות עם מזגן... דברים שאספיק לעשות בחופש: לטייל בכל רחבי ישראל. ארטיקים או גלידות?: גלידות ים או בריכה?: בריכה חופש או לימודים?: לימודים.....
אני הולך להיפגש בחופש עם..: כולללללללככככככככככםםםםםםםםםםם אני הולך לא להיפגש בחופש עם..: שאקירה......
נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא): לא... איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?: לאט, אני רוצה כבר לחזור לבית ספר. ללמוד
|גלידה| ,
או
?: הכל איך אסכם את שנת הלימודים תשס"ג [2003]?: הלוואי ויהיו עוד כאלה

../images/Emo168.gif סוקנקניקווקיקנק../images/Emo105.gif

____________________------------------------------ תשובותיי: הישגיי השנה היו:
טוףים
מוריי השנה היו:
קעקות
שיוכלו צואת פודל התרשמתי לטובה מ..:
מהמיץ קפוא בקיוצק של ירדנה התרשמתי לרעה מ..: :-{ מהריח המצחין בצורה קטלנית בשירותינו הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה:
חברים הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה: :( שיעורי מתמטיקה הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה:
כוסערבע
השתפר מהשנה הקודמת: חברים
התעודה שלי הייתה: לבנה
התעודה של החבר הכי טוב שלי [] הייתה:
אתגעגע למחנכת? (כן/לא): לא
אתגעגע לתלמידים? (כן/לא): לא לכולם
בעעעע במיוחד לא לסנוביות * עושה תנועה מוזרה עם הידיים *
באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?:
כל הזמן האין יש שאלה יותר פתטית מזו
- לידע כללי: אין לי מושג מזה פתטי אבל נשמעת מילה חכמה
מקומות ללכת אליהם בחופש: יםםם,ברכההה,יםםם,ברכהההה,קניון,לעיר :) ועודדד :-* אה והחוצה [
] דברים שאספיק לעשות בחופש: לקנות שדכן ארטיקים או גלידות?:
ארטיקיםםםם (במיוחד ענבים אבטיח
ותות ) ים או בריכה?: יםםםםם
חופש או לימודים?:
סופרדרינק שוודי
ברור שחופשש
אני הולך להיפגש בחופש עם..:
בעזרת השםםםם עם חברי מפורום שאקירה :-* אתם אינכם מכירים
אני הולך לא להיפגש בחופש עם..: :-* .... נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא): לא דת
* מקווה שלארהב *
איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?:
ממממממ ניראלי שהוא יעבוררר בכיףףףף כיףףףף כיףעק [:-*] - אבל זה כל עוד אני ידע לנצלו לטובה
מקווה שהוא יעבור כמה שיותר לאט
|גלידה| , , או ?: איך אסכם את שנת הלימודים תשס"ג [2003]?:
הייתי עושה לה טובה.. :0] כל הכבוד על השאלון

NuFiFiT

New member
יייייייייווווווווווווווווו../images/Emo85.gif

הישגיי השנה היו:טובים, לא היה לי כח להשקיע..
מוריי השנה היו:מפגרים לאללההה סוף סוף נפטרטי מהם - יש
התרשמתי לטובה מ..:קשור למה
נראה לי מזה שלא עניתי על כל השאלות במבחן בפיזיקה וקיבלתי 100
התרשמתי לרעה מ..:שהמורה איבדה לי את המבחן
הדבר שהכי נהנתי ממנו השנה:כל היציאות עם החבר'ה...
הדבר שהכי סבלתי ממנו השנה:לימודים, מבחנים, מורים, וכל מה שקשור....
הדבר שאני הכי אתגעגע אליו מהשנה:החברים
השתפר מהשנה הקודמת:אממממ תנ"ך... אני יודעת מי זה שמואל
התעודה שלי הייתה:טובה
התעודה של החבר הכי טוב שלי [] הייתה:
אתגעגע למחנכת? (כן/לא):לללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אתגעגע לתלמידים? (כן/לא):בייייטטטטחחחחחח
באיזו קביעות אמשיך לבקר בפורום 658 במשך החופש?:כל זמן שיצא לי, אם אני אמצא מחשב גם בחו"ל אני ינסה לבקר....
מקומות ללכת אליהם בחופש:ים, בריכה, ת"א, חברים מאשדוד, משפחה חו"ל
דברים שאספיק לעשות בחופש:ים....ים.....ים.....
ארטיקים או גלידות?:ארטיקים
ים או בריכה?:ים
חופש או לימודים?:בטח שלימודים
NOT חופשששששששששש
אני הולך להיפגש בחופש עם..:חברים חברות משפחה
אני הולך לא להיפגש בחופש עם..:המורים..
נוסע לחו"ל בחופש? (אם כן, לאן, אם לא אז לא):לא יודעת מקווה לנס
איך לדעתי יעבור לי החופש, מהר ובכיף או לאט וביגון?: מהר בכיף
|גלידה| ,
,
או ?:לא יודעת... אמ...
... נראה לי אבטיח (