הכל אני יכול בחופש הגדול?

pugile9

New member
הכל אני יכול בחופש הגדול?../images/Emo178.gif

מה לעזאזל אנחנו אמורים לעשות חודשיים אמל'ה עם הילדים בחופש הגדול סליחה אבל בחוזה לא הכינו אותי לזה שאצתרך לבלות איתם 60 ימים שמה שיספק אותם זה לבנות ארמון בחול ושילגון מתחת לצילייה .בקיצור עצות למלא את החופש שיעבור בחוויה נעימה יש למישהו דחוף.

Rinat 789

New member
שאלה מעולה, בהחלט חסר קיטנת ילדים איכותית

אז מה נותר? כולי תקווה שגם השנה אוכל לרכוש בבריכה כרטיסייה...ולא מנוי למספר חדשים, כי זה לא משתלם לי כלכלית. אקח אותה מדי פעם לים מקווה שיהיו ארועים שווים לילדים בגילה (11) מקווה שתזמין חברות ונראה מה עוד

להכין סדר יום

לשבת עם הילדים בארוחה משפחתית לכבוד החופש הגדול ועם כל ההילולה לשבת ולכתוב מה הם רוצים ואיך הם רוצים לבלות את החופש, ולאחר מכן להסביר שיש גם חובות ולדבר על ארוחות- תורנות מי מכין ואולי אפילו להחכנס לתפריטים, להוציא ארוחות קלות לילדים מהאינטרנט, צחצוח שיניים (יש נטיה לחפף בחופש), מטלות בבית, אולי חיזוק באנגלית אם יש צורך ואם כן באיזה דרך, אם הילדים יותר גדולים אולי להרויח כסף בשטיפת רכבים, בביביסיטר, אולי אפילו עבור האחים הקטנים מעין קיטנה. וחןץ מזה לדבר על מתי הולכים לים, מתי מראש אפשר לקחת חופש ולסע נניח למוזיאון המדע בירושלים שהוא מדהים ומקסים לכל הגילאים. אם יש חופש ייותר ארוך איך מתכננים אותו ולאן נוסעים. ומראש לכתוב בדף חוקים ותורים על מחשב וטלויזיה, איזה תוכניות רואים מתי, וגם לגבי שינה מה אנחנו מצפים מהם ולא שיצא שהכל פרוץ וכל פעם שהולכים לישון אומרים"אבל חופש מחר!!!!" זה יכול לעשות להם סדר שחסר בחופש, מה עוד? אם תרצי עוד אכתוב בשמחה.... חופש בטוח ושמח

בהשראתך ניסיתי היום עם הילדים...

ישבנו ודיברנו על כל מה שכתבתי, והם קיבלו את זה בשמחה, זה היה להם מאד נכון, דנו על כל דבר וכל סעיף והם ממש שמחים לחשוב לבד ולקחת אחראיות. עכשיו אליך.... וכמובן אדווח אם זה עבד

pugile9

New member
רק שכחת להוסיף איקון../images/Emo97.gif

סתאםםם. על הנייר נשמע מאוד חינוכי וחיובי רק בהכנה תלויה ההצלחה ננסה להשתמש בעצותייך ולכנס את החמישיה מעניין מי יהיה יותר עקבי תודה וגם אני מתגעגעת אלייך.

../images/Emo163.gifתגדירי חופש אחרי החופש הגדול

השנה הילדים שלי סבלו במיוחד, שזה הזוי כבר לגמרי ההרגשה של הספירה לאחור
נקווה שהם יגיעו בחיים למצב שהם לא יהיו זקוקים כך לחופש כאילו שהם משתחררים לחופשה על תנאי מבית הסוהר

Rinat 789

New member
סדר יום ....הלוואי

מקווה לפחות לחזור אתה על החומר הבעייתי במתמטיקה ואנגלית. לגבי סדר יום, אצלה זה הולך לפי החשק, די קשה להכתיב לה, בפרט כשזה מגיע למריבות :(

תנסי בדרך יצירתית

כדי שהיא לא תסבול שהיא צריכה ללמוד גם בחופש, תנסי ללמד אותה דרך משחקים או אולי תחפשי באינטרנט איזה משחקים כאלה שאולי תפיק מהם גם הנאה, בהצלחה רבה

לוסטיה

New member
פתרון חלקי

אני יודעת שזה נשמע לא טוב אבל אין מה לעשות צריך להיעזר גם באמצעים הטכנולוגיים... בכך אני כמובן מתכוונת לקצת טלוויזיה. לכבוד החופש יש כל מיני תכניות מיוחדות לילדים, בהוט למשל יש את המבצע של ויאודי יאנג, למיטב הבנתי זה בחינם ויש שם מגוון... מקווה שזה יקל קצת.

למעלה