הכל אפשרי !

gymnastica

New member
הכל אפשרי !

יהיה נכון להגיש ראשית תוכנית רחבה עם עומק ומחשבה הכוללת תקציב יעדים וניהול . השאלה היא אם מבצעים תוכנית כזו מי האחראי ? האם זה מישהו נבחר או מישהו מיתוך האיגוד ? אני אישית לא מכירה שם אף גורם אבל אולי מישהוא יכול להבהיר לי מה יחסיי הכוחות ומה לדעתכם הדרך הטובה לביצוע תוכנית כזו . אם תובהר לי התמונה יהיה לי קל יותר להציע פתרונות ואף לעזור בדרגים הממשלתיים .

יימצא בהמשך

מה זה בעצם חשוב מי יהיה האחראי?
לאחר שתכנית כזו תאושר, יוחלט מי יהיה האחראי.

לפני גורמים ממשלתיים, נראה לי שכדאי להגיש את התכנית לאיגוד ההתעמלות.

Mrpops

New member
לדעתי קצת מוקדם לדבר על זה...

אני מאוד שמח על ההיענות היפה שגיליתי אצל האנשים פה! לפני שמגישים תוכנית לתקצוב, יש מספיק דברים אחרים לדעתי שראוי להעלות שלא כרוכים באישור ממשלתי או בקשר עם איגוד ההתעמלות. קודם צריך לגבש תוכנית מסודרת שכוללת את כל הרעיונות שכל אחד מאיתנו מעלה או יעלה בהמשך. בשביל זה צריך להיפגש ולהעלות הכל על הכתב. לעשות דיון בצורה מסודרת לפי נקודות. כל רעיון יועלה וכל אחד יוכל להתייחס ולהביע את דעתו וכך נוכל לגבש הסכמות לגבי כל רעיון.

מה שאת מעלה זה חשוב ונכון! אבל אני חושב שלפני שנגיע לשלב הזה צריך קודם כל ביננו לגבש הליך מסודר שלפיו נוכל לעבוד...אני מציע שנפתח שרשור רעיונות שבו כל אחד יעלה את הרעיונות שלו ומתוך השרשור הזה נוכל לגבש את הכל למסמך מסודר.

למעלה