הכל בסדר איתי

Catty

New member
אגב

אחלה חתימה!

Catty

New member
שרשרתי לפה

כי השרשור הזה גם ככה "אוף טופיק". והחתימה שלו נמצאת בכל מקום-לכן אין זה משנה איפה אני שמה ת'תגובה לכך.

צלף

New member
../images/Emo51.gif על המחמאה

החתימה הזאת לא סתם, היא מיצגת פילוסופיה של גישה מסוימת לחיים, אני אמשיך להביע אותה...

Catty

New member
ספר יותר על הפילוסופיה

למרות שנדמה לי שאני מבינה את הכוונה-יתכן ולא. לכן ספר
ואוקספורד-תסתום!

צלף

New member
פסיכואנליזה עצמית....

אני נגד הבושה במילה חרשות, מרגע שמביעים את המילה חירש, מניחים שהוא לא מדבר ולא שומע, אנחנו שומעים ועוד איך... אנחנו שומעים, אבל בדרך שלנו בלי להתנצל, ואתם השומעים צריכים להבין את זה... אצלי הרעיונות באים בדרך של הבזקים, לא כל כך שייך אצלי הנחות ומסקנות (למרות שגם לזה יש מקום אצלי) אז קפץ לי רעיון ברגע מסוים ושינתי את הסיסמא...

0ne Man

New member
והפרשנות שלי לחתימה של צלף...

היא שיש הרבה דרכים לשמוע. אפשר לשמוע לא רק עם האוזנים! אפשר ל"שמוע" גם עם העיניים, ואנו הלק"ש נעזרים הרי הרבה בעיניים כדי להבין את מה שנאמר לנו על ידי השומעים (אנו קוראים שפתיים) ואפשר גם להקשיב עם הלב - אנו מסוגלים להזדהות עם כל מה שמתרחש סביבנו עם הלב, ובעצם אנו "מקשיבים" לסביבה באמצעות הלב. בקיצור, אנו הלקש"ים מסוגלים לשמוע! אבל לא בהכרח עם האוזנים... ובאמת כל הכבוד לצלף על החתימה המקורית והיפה שלו!

צלף

New member
ממש פירוש רמב"ן ../images/Emo8.gif

סתם רש"י מקצר בפירושים לתורה בעוד שרמב"ן מאריך... אבל מה שכתבת זה צד אחד של מה שעבר לי בראש, צד שני זה שאנחנו צריכים לדעת להשתמש ולהתגאות במילה חירש בלי להתנצל... אולי עוד אתחיל לחבר שירים
, אבל בשביל זה אני צריך להכנס למצב מנטלי מסויים...

Catty, בחרת בניסוח בלתי מתאים ../images/Emo6.gif

לא מצאת מענה יותר טוב מזה? (פרט לכך שההטייה אינה נכונה).

Catty

New member
למזלי

הבגרות בלשון ממש מאחורי. למרות זאת, אם לדעתך הטייתי שגויה-הוכח זאת. ואתקן דרכי בבאות. התגובות שלך הרבה יותר גרועות, לכן אתה נטפל לא לעניין.

עברה מעובדות להנחות

ואם אינה יודעת מהי ההטיה הנכונה, מי אני שאומר לה. "גולש מכובד" בוודאי אינני. אינני מנסה לטוס לאמסטרדם בכרטיס חסר תוקף, ובוודאי שאינני מפרסם בפורומים "עסק" שלי ע"ח הנהלות הפורומים. כמדומני בגרות בלשון אפשר לעבור גם בציון שש.

Catty

New member
אם כך

למה לי להאמין לך שנטייתי אינה נכונה? אם אפילו אינך מצביע על כך.

למעלה