הכל בסדר ? נסראללה העיר מישהו מכם? שמענו 5 בומים , לא יודעת מאיפה.....
D dafgol New member 11/8/06 #1 הכל בסדר ? נסראללה העיר מישהו מכם? שמענו 5 בומים , לא יודעת מאיפה.....
D dafgol New member 11/8/06 #4 כתבתי את זה לפני ההזעקה והבומים של עכשיו. עוד דיברתי על הבומים מהנאגלה הראשונה.....
ג גינגימניה New member 11/8/06 #5 זה היה מאיזור חיפה, ושמענו הדים הגיוני?? אני שמתי את הראש על הכרית ואז האזעקה.. נמאס לי.
ג גינגימניה New member 11/8/06 #10 באזעקה השניה, הלכתי מתוך שינה../images/Emo6.gif הלכתי לחדר מדרגות..כולי הפוכה..זה היה מצחיק אני עד עכשיו ישנתי הלכתי לישון ב12 בצהריים עד עכשיו..חחח
באזעקה השניה, הלכתי מתוך שינה../images/Emo6.gif הלכתי לחדר מדרגות..כולי הפוכה..זה היה מצחיק אני עד עכשיו ישנתי הלכתי לישון ב12 בצהריים עד עכשיו..חחח
ג גינגימניה New member 11/8/06 #12 חחחח פעם הבאה אני לא קמה.. הייתי ל כך ישנונית שנראה לי לא שמעתי בומים.
ג גינגימניה New member 12/8/06 #13 ................שאלה ............. נכון שאנחנו לא אוהבים את האזעקות, במיוחד את הקול? להתפטר מהן יהיה קשה.. אז אם כבר לשמוע אזעקה, מה הייתה רוצים לשמוע? איזה קול?
................שאלה ............. נכון שאנחנו לא אוהבים את האזעקות, במיוחד את הקול? להתפטר מהן יהיה קשה.. אז אם כבר לשמוע אזעקה, מה הייתה רוצים לשמוע? איזה קול?
ג גינגימניה New member 12/8/06 #16 נחמד../images/Emo45.gif אבל זה יגרום לכל הילדים לצ לכל הילדים לצאת מהבית..