הכל בקצרהה

א י י ל 18

New member
הכל בקצרהה

היכרתי אותה לפני כמה חודשים טובים , א-ה-ב-ה ממבט ראשון.. אני מאוהב בצורה אמיתית.. חיזרתי , היה לה חבר.. סגרנו שנישאר ידידים כיבדתי את זה שיש לה מישהו. רמיזות מצידי לא ממש הפסיקו.. היא לא טיפשה יודעת שאני רוצה אותה. אני מתקשר כל כמה ימים או שולח הודעה ,נשאר קרוב אבל גם רחוק.. מציע מדי פעם להיפגש , לרוב היא לא יכולה מסיבות אמיתיות ודיי סבירות שאני מבין אותם (עבודה , צרות בבית וכו') היא לא יוזמת טלפונים בחיים , לא הודעות , אבל מתעניינת קצת , מרחרחת מרחוק.. אבל לא מראה נכונות לכלום. הם נפרדו לא מזמן חודש. אז.. ביום חמישי אנחנו נפגשים אם לא יהיה ביטול , אני מתכוון לפתוח הכל , להגיד שאני עדיין רוצה אם זה לא היה ברור. שאני רוצה ללכת איתה למשהו קצת יותר מידידים אבל לקחת את זה לאט לאט לאט כי רק עכשיו היא יצאה מפרידה. זה נכון לפתוח קלפים? להגיד הכל ודיי? להוריד את זה ממני.. יש סיכוי גדול לסירוב מתובל בתירוץ סביר . אבל מצד שני מה שאני בעצם רוצה להגיד זה "הקסמת אותי , את בן אדם מדהים , ממש כייף לי לראות אותך ולחשוב עלייך , אני יודע שאנחנו עכשיו ידידים , אני רוצה להתקדם איתך הלאה ,אבל אני ראלי ויודע שעכשיו יצאת מקשר ארוך וקשה ואת צריכה את הזמן שלך.. אני רוצה להתקדם אבל יודע שזה יקרה ממש ממש לאט.. " מה אתם אומרים?

Vdrums

New member
אין סיבה להתייסר במחשבות

היא בטח יודעת שאתה רוצה אותה ולא בתור ידידה, נכון היא יצאה מקשר ככה שזה אולי לא פשוט לה. אם היא רוצה לאט סבבה, תראה אם היא נמשכת אליך באותה צורה. רק שלא תהיה ריבאונד. לא נעים.

א י י ל 18

New member
זהו

לא ניראה לי שהיא נמשכת באותה צורה לפחות לא עכשיו. אני בכוח מנסה לשדר ידידות ועסקים כרגיל למרות שברור לה שזה לא כך ושאני רוצה אותה. מה עושים..? לא ממש הבנתי.

למעלה