" הכל הונאה " - לפחות בתחום האקטואליה....

kabulkabul

New member
" הכל הונאה " - לפחות בתחום האקטואליה....

תחום היידע שלי הוא "אקטואליה" ואני מבטיחה לכם - ש"הכל הונאה". מסקנה? שננו את חומר הלימודים בכל הנוגע לאקטואליה כמו שמשננים תפקיד בתיאטרון ((לדוגמא "מקצוע ההסטוריה" לדוגמא "מקצוע אזרחות" )). בכל הנוגע ל"החיים האמיתיים" - הכל בגידה והכל הונאה = הדברים אינם כפי שהם נראים. אני מאמינה בתפילה ולכן אני מבקשת מכם להגיד ביחד איתי את התפילה הקצרה הבאה - ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם. אשר יצר את האדם בחכמה וברא בו נקבים נקבים חלולים חלולים. גלוי וידוע לפני כסא כבודך שאם יסתם אחד מהם או אם יפתח אחד מהם. אי אפשר להתקיים אפילו שעה אחת. ברוך אתה אדוני רופא כל בשר ומפליא לעשות. בוקר טוב...

kabulkabul

New member
שופט של הליכוד בראש וועדת הבחירות........

השופט ריבלין - שופט של הליכוד...עומד בראש וועדת הבחירות. ומה עושה משטרת ישראל? מעלימה עיין מפרשת החיתות של "משפחת ריבלין" השותף של עו"ד מסר - השותף של אולמרט.

kabulkabul

New member
" כיפה אדומה" = ספר חובה.........

הסיפור "כיפה אדומה" הוא אחת הפילוסופיות הגדולות שנכתבו. הסיפור לא נמצא בתוכנית הלימודים וממש חבל.... הפנימו הפנימו הפנימו - הספר הוא אחד מספרי הקרימינולוגיה היחידים הקיימים... (( תורת הפשע )) ומלחמות רבות מבוססות עליו. אם הייתם יכולים לקחת את הספר הזה ולשנן אותו כ "מסר לחיים" הייתם חוסכים לעצמכם הרבה הרבה צרות ודואגים גם לשלומה של המדינה ..... החלק הזה בסיפור שהזאב הרע מתחזה לסבתא החולה .....לאחר שכבר טרף אותה..... הוא אחד מעקרונות הפעולה של "כת הכפילים מחקרי התאומים וממלאי המקום וקורבנות האדם" - לי באופן אישי זה מזכיר במיוחד את "מלחמת העצמאות" לאחר מלחמת העולם השניה..... כאשר שמותיהם של העולים לארץ ברכבות מאירופה - לא נכלל במרשם התושבים ועודנו חסוי ב"גנזך המדינה". (( ונסיים בתפילה מ"תחינת האמהות"... "עד מתי רשעים יעלוזו ובנייך בוז יבוזו עד מתי לא תרחם על ישראל עמך ועל ארצך ועל ירושלים עירך ועל ציון משכן כבודך. הנה זאת תורת הבית. ההיכל והר הבית היה לשמיר ושית. עלה כולו קימשונים. כסו פניו חרולים. שועלים הילכו בו ואויבינו פלילים ובאו בו פריצים ויחלוהו. בבית תפילה - כל ערל וטמא נותן תיפלה. והעיר הקדושה רבת המעלות עיר אלוהים סלה. הנה היא עתה שמה ושאיה. ואם אנחנו בעוונותינו ועוונות אבותינו גרמנו את כל אלה. הלוא אתה בעל הרחמים. הלעולמים תזנח ותאנף לנצח. אתה תקום תרחם ציון כי עת לחננה )). יש שאלות? הכי טוב..... לא מבינים משהו? הכי טוב לשאול. תשאלו פעם אחת תשאלו עוד פעם ותשאלו עוד פעם. עדיין יש ספקות? להתחיל שוב בסדרת השאלות....... יש משהו שאתם לא יודעים? זה עלול לפעול לרעתכם.... ולכן - לשאול שאלות על מנת לקבל עוד ועוד תשובות....לזה קוראים "למידה". ה"שאלה" היא הלמידה.... רוצים ללמוד משהו חדש? תשאלו שאלות . אם קשה להבין את התשובות שאתם מקבלים - יתכן מאוד.. שהתשובות אינן נכונות... ולכן המשיכו לשאול ולשאול ולשאול ולשאול - עד שתנוח דעתכם...

למעלה