הכל התחיל בעיניים הירוקות ההן

thila

New member
הכל התחיל בעיניים הירוקות ההן

"הגיגים" – יומנה של מתגרשת. אוגוסט הכל התחיל בעיניים הירוקות ההן. עיניים גדולות, מחייכות, עמוקות וחכמות אשר נראו לי כמסתירות בתוכן עולם חדש, מסעיר ומלא בצבעים עזים. הוא איחר לישיבה שפתחה את הפעילות באותו קיץ וכמעט מעד כשנכנס לכיתה. מהשניה הראשונה שראיתי אותו, ידעתי שיש בו משהו מיוחד. הדיון בכיתה המשיך ואני סקרתי אותו כמו שבוחנים ציור מעניין. לבוש מרושל, ברמודה אדומה, חולצת טריקו דהויה, סנדלים וכובע צבעוני, כנראה מזכרת מהטיול האחרון בהודו... ספטמבר בכיתי. בכיתי עבור כל אותם האנשים שהאמינו במה שאני כבר לא. בכיתי עבור כל הדודים שרצו להאמין שהם לא יצטרכו להטריח עצמם לרקוד בחתונה מס´ 2 שלי, בשביל כל אותם חברים שהיינו עבורם הזיווג המושלם, הסיפור שלא יאמן, ואולי גם קצת בשביל עצמי... בשביל השמלה הלוחצת שלבשתי, אפיסת הכוחות אליה הגעתי והמושלמות שניבטה מכל עבר. בכיתי בשביל הפרטים הקטנים שכל כך הקפדתי עליהם ושלא היה לי מושג עד כמה הם לא יוכלו להציל דבר ממה שנשבר... אוקטובר ריחות הים הקרוב והבדידות בחדרך מתערבלים בריח תשוקתי ברטיבות נרתיקי במליחות דמעתי... נובמבר היום נעצת סכין בלבי. אתה, שנגעת בעורי שחדרת לגופי שחייכת אל תוך נפשי עד כי חשבתי שאהבת את כולי... דצמבר אל תאהבי, אל תזדקקי. אל תנשכי, תלקקי, תעטפי, תתבעי. אל תהיי חלשה. תשני לבד בלילה. תהיי אישה חזקה. ינואר והנה הגיע הרגע. היא עומדת מולי, מתפשטת. גופה נדמה בעיניי לציור שנמשח בתנועות מכחול רכות, בצבעים חמים. עיניה נעצמות ברכות, שפתיה נפערות בתשוקה. היא מטפסת בתנועות חתוליות אל מיטת המים שלי ומלקקת את כולי. מעבירה לשון חמה ורטובה על גבי, זרועותיי. מנשקת ונושכת את פטמותיי, שערותיה מלטפות ומדגדגות את כל גופי, מגרות את כל קיומי. פברואר אור אחד נכבה, אור שני נדלק... מקווה לראות אתכם באתרי, תהילה אור.

xero1

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי מאוד את האתר. מאוד מאוד אפילו. באמת יפה
איך שאת כותבת... מדהים יש לך עמוד בבמה?

איה@

New member
תהילה - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הקסמת וריגשת אותי. את נוגעת ב-אמת בכתיבה שלך. אני שמחה שהצטרפת אלינו. מוסיפה אותך לרשימת המקושרים שלנו. מקווה לראות אותך כאן הרבה.
איה.

ohad m

New member
היי

ללא ספק אתר מקסים וכתוב בצורה מעולה. (ושזה בא ממני זה נדיר) רק רג´קט אחד קטן - הפורום פה מכיל אוכלוסיה מגיל 10 ועד 60 (או מי יודע כמה). אני חושב שהיה קצת לא במקום להכניס פה ציטוטים אירוטיים, ויכולת גם לכתוב משהו על התוכן הבעייתי לילדים של האתר. חוץ מזה באמת סחתיין, בלעתי כל מילה. אוהד

emale

New member
אכן, מחמאות וקצת פרסומת ../images/Emo8.gif

תהילה, הרשתי לעצמי ליפול מהבלוג שלך בעידכון החדש אצלי. באמת שאין לי הרבה מילים לתאר את הכתיבה שלך, וזה לא קורה לי הרבה
Emale סייברלייף

thila

New member
כל כך תודה... ../images/Emo141.gif

חוזרת מלילה בחדר מיון. פריחה מוזרה ומגרדת שכיסתה לי את כל הגוף. לקרוא את תגובותיכם זה להבין שיש אנשים רגישים, איכפתיים, מזדהים. תודה, ומקווה שתוסיפו אותי למועדפים ותבואו לבקר. תהילה אור - הגיגים.

למעלה