הכל זה לטובה - האלבום - אוגוסט

הכל זה לטובה - האלבום - אוגוסט ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גולשים יקרים ואהובים , מזל טוב , אכן כך, בעקבות ההצלחה המטאורית של LOVE BOY שהחזיר את דנה למרכז התעשייה בישראל, אלבומה החדש שעתיד היה לצאת באוקטובר מלווה בסינגל השלישי, ייצא בחודש הבא בסמוך להצלחת הסינגל השני והקליפ השערורייתי .... האלבום ישא את שם הסיגנל הראשון " הכל זה לטובה " וייצא באמצע חודש אוגוסט ... חודש אוגוסט יהיה מיוחד שכן אנו חוגגים 4 שנים לקיום הפורום, יום הולדת 4 לפורום דנה, לא להאמין איך שהזמן רץ ... הפכנו להיות משפחה, דנה ושי כרם הם חלק בלתי נפרד מהפורום, והשנה קיבלנו אח חדש, עופר מנחם היקר והמקסים שנותן מליבי ונשמתו לדנה ומאמין בה ובאלבום, עושה כל שהוא יכול, לפרגן לכם, לעזור לכם, ולהעניק לכם, ויחד הפכנו כולנו למשפחה גדולה ... דנה מודעת לכל האהבה והתמיכה של כולכם , וכבר עכשיו יש תכנונים לגבי כיצד נחגוג את יום הולדת 4 .... מזל טוב לדנה, ותודה רבה לכולכם על התמיכה האהבה והפרגון, בשעה טובה זה קורא, האלבום החשוב ביותר בקריירה של דנה ייצא חודש הבא, אלבום מצחיק, משמח, נוגע ומרגש, אלבום כזה לא שמעתם דנה במיטבה ... עופר תודה לך על הכל על הפרגון התמיכה ובמיוחד על היכולת להעניק ולתת... שי כרם תודה לך על שאתה שם לתמוך לפרגן לעזור כולנו משפחה ואני מוקיר לך כבוד גדול ... ולך דנה תודה על מי שאת הזמרת הטובה בישראל , ואדם חם אוהב ומקסים .... חברים מזל טוב

Glamorousss

New member
מזל טוב ובהצלחה דנה אכן דנה חזרה לכותרות

ולהראות רק מה היא יכולה לעשות. אני אישית שמח מאוד שהדבר קרה תמיד האמנתי בדנה וידעתי שדנה לא איבדה מעצמה את כל מה שיש בה!!! ועכשיו כל מי שלא האמין בדנה וחשב שדנה זו תקופה חולפת יכול עכשיו לשים כרית על הפרצוף ולהתחבא מבושה על שאמר את זה

nerod 72

New member
מהמם!

הייתה לי הרגשה ששם האלבום יהיה "הכל זה לטובה"

הכרזה במוסיקהנטו

http://www.musicaneto.com/news.asp?counter=1 היום שלחתי להם אימייל לעדכן את הכתובת של האתר סוף סוף.

אגב מושיקו האם מתוכנן דיסק בונוס?

יש כמה טראקים שדנה חייבת להציג בפני הקהל הרחב. kiss your money bye bye-הגרסה הראשונית והמעולה( לפני המקסוס האיום ונורא) שכבר שנתיים מתנגנת אצלי בלי סוף. higher-שיר שכל כך הרבה אנשים מעריכים...גם כדאי להוציא אותו לקהל הרחב -הסינגלים הבודדים שיצאו לדנה במהלך השנים-מאיפה נשיג אותם??? ואגב בקשה לאבירן-בבקשה תעשה אגב סינגלים באתר,גם בגלל שלדנה יש סינגלים שלא הופיעו על אלבומים שלה,ולמרות שזו עבודה קשה התוצאה הסופית תהיה שווה את זה!!!.גם יהיה נחמד להעלות אגף עם המילים של השירים.אל תעשו אתר כזה מינימלי,גרסה באנגלית למעריצים של דנה מהעולם שכל הזמן צריכים לבקש תרגום,וכמובן שיתעדכן לעיתים יותר קרובות,על שלל אגפיו הרבים(ולא רק ליידי די)!!!תודה!וזה לא זלזול אני אוהב את האתר אבל הוא פשוט קטנטן ודנה לא ממש נכנסת אליו!!!!!!!!!!!אני יודע שזו עבודה רבה אבל זה מתבקש!!!!!!!!!!!!! כמובן שבלי קשר האתר יפה מאוד. תודה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה אדיר זה ניפלא זה מהמם..

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת.. סוף סוף באמת אחרי שתיקה של 5 שנים דנה חוזרת עם האלבום מזל טוב !!!!!!!

למעלה