"הכל זה לטובה" הביקורת שלי

NoKiA2003

New member
"הכל זה לטובה" הביקורת שלי

אחרי ציפייה ארוכה של 9 שנים חוזרת אינטרנשיונל עם אלבום חדש ושני מגה-להיטים שהצליחו מאד והשאירו טעם של עוד. אחרי פתיחה מצויינת עם השיר הכי יפה "הכל זה לטובה" ו-"יום הולדת" המרגש (שמזכיר את ההפקה של "תחלום" וברי סחרוף עם אינפקטד משרום), "בראשית" המתוק שיכול בקלות ל-"ישנן בנות" הבא וללהיט ברחבות רקודי עם, עוברים לקטע "לא מאמינה" האוריינטלי והחביב שמזכיר קטעים של דנה מהאלבום "מגנונה". "יאללה בלאגן" עם ריפ "לו הייתי רוטשילד" עליז, שמח ואוורירי בדיוק כמו שצריך. "סרט הודי" המקפיץ זאת ההברקה של האלבום, קטע שהיה חייב לצאת בתור סינגל שלישי, דואט יפייפה עם עידן יניב שעושה רק טוב לשניהם. "Love boy" ה-להיט המנצח של האלבום, ובצדק. "את מוכנה" שכבר הכרנו בפרסומת של דנה ל-AIG מצליח להתחבב אחרי עשרות השמעות, אבל מדובר באחד הקטעים הפחות טובים לטעמי. "איפה הלב" ו-"אתה ממגנט אותי" הזוועתי שנשמע כמו העתק ל-"אתה הדי ג'י שלי" הם שאריות שלא נכנסו לאלבום "יותר ויותר" ובצדק, מדובר בקטעים רעים ומיותרים במיוחד שלא ברור למה הם מופיעים כאן. "יום אחר" היפייפה מציג דנה אחרת, עם קול גדול, עצב, כאב והמון אהבה, בעיבוד קטן קלאסי ומיוחד. "חורבות האהבה" ממשיך את אותו קו בוגר ורציני של דנה שמוכיח את היכולות של דנה גם לרגש. גם קטעי הבונוס לא ברורים, המיקס של דני תובל וזיגו ל-"הכל זה לטובה" הרבה יותר מוצלח לטעמי והמיקס של לאב בוי לא מחדש כלום. "תחלום" בגרסה האקוסטית, שהיה אמור להכנס כמחווה לאהוד מנור ז"ל יכל בקלות להשתלב כאן. שני קטעי הוידאו הם בונוס שווה. בשורה התחתונה, מדובר בדיסק מפוספס ומעט מאכזב, עם קטעים לא אחידים ברמתם. ההפקה והעיבודים של אלי אברמוב וזיו גולנד מיושנים, חסרי מעוף, ובחלק גדול מהאלבום גם לא מתאימים לדנה. רוב הקטעים מאד קשים לעיכול ולא יצליחו לעבור במה. לסיכום; דנה חייבת להתקדם הלאה, למצוא מפיקים וסאונד חדש, לעשות שיעורי בית ולהמשיך לאסוף חומרים לדיסק חדש, כמה שיותר מהר. מדובר כמו שכולנו יודעים, באחת הזמרות הכי טובות ומיוחדות בארץ ומגיע לה (ולנו) הרבה יותר מזה. בכל מקרה, רוצו לקנות, אין ספק שזה הדיסק של הקיץ והחגים הקרובים.

NoKiA2003

New member
למה בדיחה?

קודם כל ציינתי שזאת דעתי וצריך לכבד אותה גם אם זה לא מוצא חן בעינייך. ודבר שני, עם כל הכבוד, האלבום לא מושלם ואני חושב שהערתי הערות מאד בונות להמשך. שבוע טוב

Glamorousss

New member
דעתך?? אם דעתך היית אחידה כמו התגובה שכתבת לא

הייתי חושב שזו בדיחה! ודעה כמו שלך שהיא מפוצלת אין מה לכבד... אוליגם אתה רוצה להיות המנהל האישי של דנה??? חחחחחחחחחח

NoKiA2003

New member
דעתי מאד אחידה

תקרא שוב את הביקורת ותבין הכל. מה הקשר בין ההערות שלי לבין להיות המנהל האישי של דנה?

Glamorousss

New member
קראתי קראתי ומאוד מצטער הוא לא אחידה!

ולמה המנהל האישי של דנה? כי אתה אומר שאתה מקווה שדנה תבחר לעבוד עם אחרים. עזוב אין לי כח להגיב כבר לכל הדברים האלה

NoKiA2003

New member
שוב, דעתי ברורה מאד

תקרא את השורה התחתונה, "מדובר בדיסק מפוספס ומעט מאכזב, עם קטעים לא אחידים ברמתם", ציינתי את דעתי לגבי כל קטע וקטע ולגבי ההפקה והעיבודים. אם זה לא אחיד או ברור לטעמך כנראה שאתה לא מסוגל להבין ביקורת. יום טוב

Glamorousss

New member
אולי לך. והבנה זה הצד החזק שלי! בגלל זה לא

הבנתי אותך כי אתה לא יודע איך לנסח דברים אתה רושם מצד אחד ככה ומצד שני ככה. תעשה לי טובה לא אני היחיד שצחק על התגובה הלא ברורה שלך. יום טוב איש ה"ביקורות"

NoKiA2003

New member
בינתים כל מה שהגיב, מלבדך, הסכים איתה

אם היית קורא יותר לעומק היית מבין שאני מכיר את כל מה שדנה הוציאה עד היום, יש לי הערכה גדולה לדנה כאדם וכיוצרת והדברים האלה באו לידי ביטוי בביקורת. יחד עם זאת יש לי השגות לגבי חלק מבחירות השירים והעיבודים בדיסק והצגתי אותם. אף אחד לא יכול לומר שזה לא לגיטימי או לנסח את זה יותר טוב וברור. סה טו.

Glamorousss

New member
באמת שזו תגובה אחרונה כי אין לי ממש עצבים

איך אתה אומר שזה דיסק מאכזב ללא ספק??????? ואחכ אתה רושם שאין ספק שזה האלבום שלך הקיץ רוצו לקנות????? כמה שמשעמם לכם וכמה שאתם מנסים להראות שאתם מבנים. וזה לא קשור לכמה אתה אוהב את דנה ומה אתה מכיר ומה לא. ומי מסכים איתך כאן?? האנשים שתמיד מחפשים את הפינות הקטנות כדי להראות שהם"מבינים משהו" הפעם זה באמת נגמר כאן! כי חבל לבזבז אנרגיות

NoKiA2003

New member
איפה כתבתי "ללא ספק????"

כתבתי את דעתי ולמרות כל מה שכתבתי אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את האלבום. מה לא בסדר בזה? אל תנסה להתגונן, אני לא מחפש פינות כדי להוכיח משהו, רק להציג את החוויות שלי מהדיסק. אשמח לשמוע גם את שלך (חוץ מזה שזה דיסק הורס פצצות לטילים, מהמם, חבל"ז וכו')

אור993

New member
למה אתה בכלל עונה לו?

לשטויות ולטימטום שהוא כותב... בן אדם הזה לא מוכן לקבל ביקורת.

דנה910

New member
מסתבר ש...

אתה לא יכול לזהות איכות כשאתה נתקל בכזו... האלבום מוצלח ואיכותי, ואני באמת לא נכנסת לשיקולים של דנה בבחירת הצוות שלה.... כולם עשו עבודה מדהימה !!!!! יצא אלבום מושלם - סה-טו !!!!!

אור993

New member
מסכימה איתך לחלוטין

באמת אלבום מפוספס, איכותו המוזיקלית פשוטה מדי בשביל דנה, מדובר בהפקה חסרת כישלון וידע מוזיקלי.

TheMashMash

New member
פספוס זה בטח לא! צאו מהסרט שלכם.

נכון שיש פה ושם כמה רצועות מיותרות כמו : את מוכנה והיא לא מאמינה. ונכון שלעיתים התאכזבתי מזה שההפקה המוסיקלית לא הייתה מדוייקת בא]פקטים (ראו סרט הודי ובראשית) אבל אנשים! זה הדיסק הכי טוב שלה אחרי אומפטמפה. יש שם שירים בסגנון של ישנן בנות / בתולה ועוד מלא טובים אחרים. להלן סדר שמות השירים הטובים בדיסק מהראשון לאחרון 1. הכל זה לטובה 2. LOVE BOY 3. סרט הודי- כאשר לא בדואט 4. בראשית 5. יאללה בלאגן 6. איפה הלב (שהוא מחדש ומקסים) 7. יום אחר 8. יום הולדת 9. ממגנט 10. חורבות האהבה 11. היא לא מאמינה. וכנראה שיש עוד שיר, אבל שכחתי לרגע.. אבל הבנתם שהוא במקום האחרון.

יקירי הביקורת שלך באמת מבולבלת ולא מובנת ....

חברים קודם כל כבוד לנוקיה, כבודו במקומו מונח, הוא מפרגן לדנה מכל הלב , הוא בעבר עשה עליה ספיישל נהדר בפורום שנות ה 90, הוא מכיר את החומרים שלה וזכותו של גולש להביע ביקורת שלילית לא כולם חייבים לאהוב את האלבום .... אך תקלוט כמה הביקורת שלך מבלבלת ומוזרה : התחלתי לקרוא את הביקורת שלך ואמרתי ואו איזה יופי הוא ממש אהב את האלבום , ואז אחרי שרוב הביקורת אתה מהלל ומשבח פתאום אתה משנה טון ב 180 מעלות וקוטל את האמאמא של האלבום הנה ההוחכה : פתיחה מצויינת עם השיר הכי יפה הכל זה לטובה , והשיר המרגש יום הולדת , בראשית המתוק מקביל לישנן בנות ( אחת הקלאסיקות הגדולות של דנה אי פעם ) , ילא בלאגן עליז שמח אורירי, סרט הודי המקפיץ ההברקה של האלבום, לאב בוי הלהיט המנצח של האלבום , יום אחר יפיפה מציג דנה אחרת עם קול גדול כאב והמון אהבה, חורבות האהבה בוגר רציני מוכיח את היכולות של דנה לרגש. ואז הבעת את אי שביעות רצונך מ 2 קטעים פחות אהובים , ושלא הכי אהבת את הבונוסים , מקובל וראוי , אבל אז אחרי שלל התשבוחות , שלל הפרגונים, אחרי שכמעט כל שיר ממך קיבל כאלו פרגונים ומחמאות אתה מסכן ואומר : מדובר בדיסק מפוספס ומעט מאכזב ,הפקה מיושנת אחרי ההברקה, והשיר הטוב, והיכולות לרגש וכל אלו... ????? רוב הקטעים מאוד קשים לעיכול ???? סרט הודי ? יום הולדת ? איפה הלב ? הכל לטובה ? לאב בוי ? מה קשה פה בדיוק ????? ואז אחרי שקטלת לו את הצורה שוב אתה מתהפך וכותב מדובר בדיסק של הקיץ.... למען האמת יש לי אליך את מלוא האבה והכבוד אבל הביקורת שלך ממש ממש ממש אבל ממש מוזרה , בכלל לא מקצועית, לא ברורה לחלוטין, ונראה שאולי קצת אתה לא מבין על מה אתה מדבר.... אתה פותח בשיר הפרגונים על האלבום, ואז מייד קוטל לו את הצורה ואז מסיים שוב בשיא הפרגון .... מוזר ומאוד ....

Glamorousss

New member
תודה לך מושיקו.ושוב אני לא פוסל דעות אני מקבל

את דעתו של האחר במלא הכבוד. אבל נוקיה באמת לא היה מובן . וניסיתי להסביר זאת בצורה ברורה..לא הייתה לי כוונה ולא אף לנסות להגיד שהוא לא בסדר. אלא שהתגבוה לא אחידה. אם תסתכל באחת התגובות שלי אמרתי "זה לא משנה כמה אתה אוהב את דנה " זה לא היה הקטע, ובזה אין לי ספק.

למעלה