הכל חרא (טריגר)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
הכל חרא (טריגר)

הכול נופל עלי במכה. נתחיל מזה שאחי משתעל והריאות שלו נשמעות מלאות במים כבר חודש.
היום הוא הראה לי שהרגל שלו נפוחה וכואבת וזה מזכיר לי את הבעיות בכלי דם שהיו לאבי.
אני מפחדת לאבד אותו גם!
התור לרופאה רק בעוד שבוע פלוס!
בנוסף הוא מתחיל לימודים ויחזור רק אחר הצהוריים ואני אהיה לבד כל היום ואני בחרדות איומות!
אני יודעת אנ חייבת להתרגל לזה אבל אני לא רוצה! אני רוצה את אחי לידי כל הזמן! אני מפחדת מהלבד זה הפחד הכי גדול שלי. ומה אם יקרה משהו?
אני יודעת שזה החרדות מדברות מפי אבל עדיין...
בנוסף לכל הצרות שלי יש חשש בפורום שלי שמישהו שלא דיווחתי עליו בזמן להנהלה התאבד! אני לא אסלח לעצמי אם זה קרה!
לעולם לא! אני כבר לא יודעת מה לעשות, רק לבכות ולצרוח שאבא יעזור לי.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
קצת יותר טוב

עדיין בלחץ מהבחור שרשם על ההתאבדות והוא לא עונה לי

היי מותק
טריגר

דיברת עם ההנהלת הפורומים? העניין בטיפול שלהם ושל המשטרה?
הסתכלתי בפורום וראיתי את ההודעות שלו. זה קשה, הקטע של האובדנות, אבל עשית את המיטב שיכולת. במידה וקרה משהו, את לא אשמה בזה. בשום אופן. אל תתני למחשבה הזו להשתקע במוח שלך.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
תודה

זה בהחלט אשמתי. הוא אמר שהוא לא יתאבד בסוף ההודעה ואני חשבתי שהכול בסדר. פעלתי מאוחר מידי אני ממש מפחדת לשלומו. אסור לי להיות מנהלת פורום אם אני לא דואגת לאנשים שלי בפורום

Lady Stark

New member
כהנא מתוקתי

דווקא בגלל מה שכתבת עכשיו זו לא אשמתך.
הפרוטוקול של המשטרה מאפשר להם לחפש מישהו רק אם יש איום קונקרטי להתאבדות. לכן, גם אם היית קוראת להם זה לא היה עוזר בכלום.
לא הייתה לך אפשרות, מתוקה. חשוב שתעזרי לעצמך ותביני את זה.
וגם - אני נתקלת פה כל יום באנשים שמרגישים פשוט נורא ומהרהרים במוות, והם לרוב אומרים שאין להם באמת כוונה להתאבד. ואני חייבת לקבל את המילה שלהם. כמו שאת קיבלת את המילה שלו.
מותק, אנחנו לא יכולות להציל את מי שלא רוצה שיצילו אותו.

Ofir885

New member
אני מאחל החלמה מהירה

אני לא בטוח מה ניתן לכתוב.
אני לא מסוגל לדמיין מצב כזה עם המשפחה שלי, אבל קראתי את מה שכתבת, ושתדעי שיש כאן אנשים שאיכפת להם ממה שאת עוברת.

למעלה