דבריקודם אעביר לשרשור זה כל מה שדובר בשרשור של להציל אותך.
תגובה שלי: אני אחרי 3 פרקים ראשונים ואכן מדובר בסדרה בלשית בסגנון קוריאני. נראה שיש יותר מרמז לחלק הרומנטי של הבלש והעיתונאית, שיש פלאשבקים ביניהם כנראה מהתקופה לפני נישואיה ואחד מהם לפני תחילת פרק 3 זה כנראה למעשה איך הוא דחף אותה להפוך לעיתונאית שחושפת דברים. וגם בחקירה בפרק 3 לאחר שמסתבר ששרשרת בזירת הרצח לא הייתה השרשרת של הנרצחת אלא של העיתונאית, למרות שבעלה של העיתונאית הוא שקנה אותה שרשרת לשתיהן. אז לכאורה הכול נגד אותה עיתונאית שהיא הייתה בזירת הרצח בשעה האפשרית של המוות (היא מצאה אותה מתה), ויש שרשרת שלה ביד של הנרצחת, כך שנראה שהרוצח הכניס אותה בכוונה ביד של הנרצחת שכאילו היא התעמתה עם בעלת השרשרת ובעיקר יש מניע כי הוא נחשף לכך שהיא התוודתה על הרומן עם בעלה וגם הראתה לה אולטרסאונד בטענה שהיא בהיריון מבעלה, ואמנם בדיקת ד.נ.א. הראתה שבעלה לא האבא של העובר של הנרצחת, אבל עדיין גם מניע, גם העובדה שהייתה אמורה להיות בזירת הרצח כי בגלל טעות של המזכירה היא הוזמנה לשם וגם המבט שלה כשהוא שואל אותה לגבי הנוכחות שלה בזירת הרצח שכבר מסגיר שהיא נבהלת כמי שנחשפה ובכל זאת הבלש מבין שמנסים להפליל אותה, וחושד בבעלה שמנסה להפליל וגם מקודם. כשנחשף הסרטון שמסתבר שבניגוד לגרסה של הסופר (הבעל) שהיא הטרידה אותו ולכאורה הוכחה חותכת שההיריון לא ממנו, אבל מסתבר שיש סרטון שלהם שוכבים, אז הבלש מתעמת איתו על כך שגם בוגד באשתו וגם משקר בציניות שכאילו היה קורבן למטרידנית, היה נראה שהבלש מגן על כבודה של העיתונאית שבעלה בוגד בה ומשקר לה שהוא תמיד היה נאמן לה.דברי
lili1992:
טוב, אז כמה מילים לגבי הסדרה החדשה "הכל חשוף", כולל קצת ספויילרים מהפרק הראשון - וזאת לאחר צפייה בחמישה פרקים:
הסדרה סובבת סביב חקירת רצח, וכל מה שנחשף בעקבותיה.
הדמות הראשית היא עיתונאית, שמנחה תוכנית תחקירים בהם היא חושפת הונאות, שחיתויות וכו'. העיתונאית נשואה לגבר ממעמד גבוה יותר משלה.
הרצח העיקרי שנחקר הוא רצח של שחקנית, שקשור לעיתונאית וגם לבעלה, והבלש שחוקר את מקרה הרצח הוא אחת מהדמויות הראשיות.
כבר מהפרק הראשון מוצגות שלוש רציחות: שתיים בהווה (כולל זו של השחקנית) ואחת מהעבר, כאשר מדובר באבא של הראשית, שגילתה את גופתו כשהייתה נערה, והרצח שלו לא פוענח מעולם.
בגדול, בכל פרק יש התקדמות נוספת בחקירה, כשנחשף עוד רובד לעניין ואף "הפתעות" שונות לגבי דמויות שונות.
עד לפרק 5, ה"חקירה" בעצם מתקיימת במקביל גם ע"י הבלש וגם ע"י העיתונאית, כאשר מדי פעם הם מחליפים ביניהם מידע, מה שמקדם את שניהם.
כנראה שבהמשך הם כבר ישתפו פעולה באופן מלא. מלבד החקירה, לאט לאט חושפים בפנינו את העבר של הדמויות.
אני מאמינה שעד סוף הסדרה יגלו גם מי רצח את אביה של הראשית, ואיך הכל קשור בהכל.
לגבי החלק הרומנטי בסדרה, הוא קיים, אבל נכון לעכשיו הדגש הוא לא עליו, ולכן הוא פחות מורגש.
לסיכום, מדובר בסדרה בלשית בסגנון קוריאני.
תגובה ותוספת שלדברי
lili1992:
טוב, אז כמה מילים לגבי הסדרה החדשה "הכל חשוף", כולל קצת ספויילרים מהפרק הראשון - וזאת לאחר צפייה בחמישה פרקים:
הדמות הראשית היא עיתונאית, שמנחה תוכנית תחקירים בהם היא חושפת הונאות, שחיתויות וכו'. העיתונאית נשואה לגבר ממעמד גבוה יותר משלה.
הרצח העיקרי שנחקר הוא רצח של שחקנית, שקשור לעיתונאית וגם לבעלה, והבלש שחוקר את מקרה הרצח הוא אחת מהדמויות הראשיות.
כבר מהפרק הראשון מוצגות שלוש רציחות: שתיים בהווה (כולל זו של השחקנית) ואחת מהעבר, כאשר מדובר באבא של הראשית, שגילתה את גופתו כשהייתה נערה, והרצח שלו לא פוענח מעולם.
בגדול, בכל פרק יש התקדמות נוספת בחקירה, כשנחשף עוד רובד לעניין ואף "הפתעות" שונות לגבי דמויות שונות.
עד לפרק 5, ה"חקירה" בעצם מתקיימת במקביל גם ע"י הבלש וגם ע"י העיתונאית, כאשר מדי פעם הם מחליפים ביניהם מידע, מה שמקדם את שניהם.
כנראה שבהמשך הם כבר ישתפו פעולה באופן מלא. מלבד החקירה, לאט לאט חושפים בפנינו את העבר של הדמויות.
לגבי החלק הרומנטי בסדרה, הוא קיים, אבל נכון לעכשיו הדגש הוא לא עליו, ולכן הוא פחות מורגש.
תגובה שלי לכך: נדמה לי שבהילר ההאקרית הייתה הבוסית שלו. בהכול חשוף ההאקר "זאוס" הוא מקור מידע מהימן והיה נחמד איך כשהיא הבינה שהשרשרת שלה נמצאת אצל הנרצחת ולמעשה הבלש חושד שהייתה בזירת הרצח, היא ביקשה את כל התמונות שיש למשטרה, אז ההאקר דאג שהיא תואשם ברצח ולא תוכל להמשיך לשדר את התוכנית וכך הוא יאבד את הפרנסה ממנה, ונראה שבינתיים היא הרגיעה אותו וגם את עצמה שהשרשרת לא נפלה לה כשהיא ראתה את הגופה אלא מישהו במיוחד גנב לה את השרשרת כדי לשים אותה בידה של הנרצחת לאחר שנרצחה כך שהיא לא השאירה שום עקבות לכך שראתה את הגופה ולא דיווחה.תגובה ותוספת של
lili1992:
שכחתי לציין שיש דמות של "האקר" שעוזר לעיתונאית להשיג מידע, וכך היא יכולה להתקדם בחקירותיה.
כך היא הגיעה לזירת הרצח הראשונה.
זה הזכיר לי את "הילר", כאשר הוא זה שביצע את העבודה בשטח, אבל הוא לא היה יכול לעשות זאת ללא העיניים והעזרה של ה"האקרית" הצמודה שלו (שוטרת לשעבר, איתה הוא לא נפגש אף פעם עד נקודה מסויימת בסדרה, כזכור לי).
תגובתדברי
lili1992:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.