הכל טוב

הכל טוב

אני שמחה שהכל עבר על כולם טוב גם הניתוחון וגם הביקורת. רציתי לדעת האם כל הרופאים שלכם מבצעים את הניתוח בהרדמה מקומית? אני שאלתי את הרופא שלי בקשר לניתוח והוא אמר לי שהוא מבצע הרדמה מלאה כי אז יש יותר אפשרות משחק עם הרגל אני יודעת שיגיע רגע האמת אם יגיע אני יברר אצל עוד רופאים אבל אני פשוט מתביישת לבצע אצל מישהו אחר את הניתוח ואח"כ לבוא אליו לבחקורת הוא טוען שזה ניתוח פשוט ואין לי מה לחשוש מההרדמה.

ישנם רופאים שעושים את הניתוח הזה

בהרדמה מלאה. אישית דיברנו עם אחד עוד בהריון וזו הסיבה העיקרית שלא הלכנו להיות מטופלים אצלו. תוכלי לשאול את רחלי והירוקה המהן חושבות כי הן היו בניתוח. לי לא היה המזל הטוב הזה והיית צריכה לחכות בחוץ. לדעתי אם כבר אתם הולכים למישהו אחר תמצאו מישהו שעושה את זה עם ההורים. זו דעתי האישית. אני מפחדת מהרדמה כללית וגם לא יודעת למה יש בזה צורך לניתוחון. את יכולה לקרא על מה בעצם עושים במסמך הPDF ותוכלי אולי לשפוט לבד. תראי מה תחשבי על זה. במינה את ההתלבטות שלך אני התחלתי להיות פטלית- טובת אושרי מעל לכל אי נעימות. ואני יודעת שקל לכתוב וקשה לעשות. מקוה שעזרתי

אני יודעת שככלל

את כל הניתוחים של הפיצפונים עושים בהרדמה מלאה למנוע תזוזות מיותרות ובכך להשיג תוצאות טובות יותר של תיקון, גם אנחנו עברנו הרדמה מלאה ובאמת הפחד לפני הפחיד אותי מאוד, אבל אנחנו אחרי מה גם שהסבירו לי שאת ההרדמה מבצעים עם מעט מאוד חומר הרדמה, שיספיק לכל זמן הניתוח, ולא שמים בכמות של אדם מבוגר כמובן. תרגישו טוב אורית

אין לי מושג, נילי

כי לא עברנו את זה. אבל עברנו עם טל כבר כמה הרדמות. לא רק בשני הניתוחים שהוא עבר והכול עבר בסדר. מאוד נדיר שחלילה קורה משהו. אבל שוב, אין לי מושג מניסיון לגבי הניתוחון הספציפי הזה. אז אחרים יתרמו לך כאן מניסיונם.

למעלה