הכל יום פונים אלי במסרים אם שאלות בסיגנון...

העין3

New member
הכל יום פונים אלי במסרים אם שאלות בסיגנון...

אשמח אם תספר על עצמך קצת בפורום או לא איך שתבחר מתי גילית שיש לך עוד עין... ואיך אתה מתנהל ביום יום עם הידיעה הזו ועם היכולות שלך אתה מדהים ונפתחה לך דלת בשמים שלא נראה לי שתיסגר בקרוב אני מקווה שתהנה מכל רגע ותראה רק דברים טובים ובשורות טובות אוהבת XXX XXX זאת אחת ההודעות שקיבלתי גם הבוקר מאחת הכותבות היקרות כאן בפורום. אז כך. שמי ערן ואני בן 40 גרוש +3 אני גר בתל אביב ועוסק בשיפוצים. קם בכל בוקר בשעה ארבע וחצי כבר כמה שנים קורא מיילים ומסרים ומנסה להשיב. בשעה שש אני אוסף את הפועלים שלי ויוצא לאתר העבודה ולאחר פתרון בעיות הבוקר אני חוזרל להשיב למיילים ומתפנה לשיחות טלפון שזורמות ללא הפסקה. את העולם הרוחני גיליתי במקרה כשהקרתי מתקשרת וסיפרתי לה על חויה שעברתי הילדותי בערד. הסבירו לי שעברתי מפגש עם חוצנים ששתלו בי שבב ... אני קצת סקפטי לגבי השבב אבל אם אומרים אז... באותה תקופה ובעזרת אותה בחורה למדתי לשלוט ולהעזר במתנה שקיבלתי... בתקופה מסויימת התחלתי לקבל מסרים על פיגועים ומראות של מוות ללא הפסקה ואז קצת הורדתי מינון. אחת ההחלטות שלי היא שאני לא מוכן להתפרנס מהמתנה שקיבלתי ... הבנתי שאני מחוייב לעזור לבני אדם ולהתחלק עם המתנה הזאת . אני משתדל להשיב לכל פונה ופנה ללא הבדלי דת גזע ומין... ביום יום לא תמיד זאת מתנה טובה כל כך... אין לי את התמימות של רוב בני האדם ותמיד אני יודע מה מרגיש האדם שעומד מולי... דבר אחד לא מביאה לי המתנה הזאת .... זוגיות. הסנדלר הולך יחף :) אני לא מצליח למצוא אותה ולמרות שכבר תקופה ארוכה אני בזוגיות אבל לפעמים אני מרגיש שזה לא זה. ואחרי שיודעים עי הכל כאן אני אחזור לעבודה. יום טוב ונפלא לכולם. ערן.

mikilk

Active member
ערן ../images/Emo24.gif, אפשר שאלות כלליות? ממש לא אישי..

1. עשיתי קורס טארוט וקורסי רייקי -בשניהם לימו אותי שחייב לקבל תשלום עבור הטיפול - זה החלק שהופך את הטיפול מבחינתי לבלתי אפשרי ובלתי נסבל. - מדבריך לאורך הימים האחרונים בפורום אני מבינה שאתה מתייחס אחרת? 2. בורכת (לדעתי) למרות שאני יכולה להבין את הקשיים. האם אתה חושב שכולנו יכולים להגיע לרמות כאלה או אחרות של ראיה? איך? אני יודעת שאני ורבים שכמותי מאוד מתוסכלים מהקושי לשחרר חסימות ולהיפתח (אולי לפתוח את העין השלישית...). 3. מה הגבולות? האם אתה יכול "לסגור" ו"לפתוח" את יכולת הראיה שלך? אחרת באמת אפשר להשתגע.... כל טוב לך, איש יקר בהצלחה בזוגיות...

rasha911

New member
ולכן

אני לא מתכוונת לפתיח את המתנה והכשרון שהאל נתן לי
אני לא רוצה לדעת את העתיד, לא רוצה לראות דברים גם לא רוצה לשמוע קולות לא מהעולם הזה, עדייף להישאר "תמימה" כמו כל בני אדם רגילים ולחיות כל יום ביומו ולצפות תמיד לעתיד יותר טוב
סקרנות רק הובילה אותי תמיד למתקשרים, לשמוע כמה אופציות לעתיד ולבחור מבניהם, או אולי לגלות שלא מתאים לי עתיד מסויים שנבאו לי ולהחליט לשנות בדרך אחרת! לעתיד אחר יותר טוב
רק דבר אחד שבאמת רוצה, זה ללמוד איך לגייס כוח זה להצלחות אשיות בחיים! יש ת'מתנה אין ת'כלים!

קיסרית01

New member
וואו U You Take My Breath Away ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני ממש מבינה לנפשך לגבי היום יום וכמה זה קשה לדעת מה מרגיש היושב מולך ובכלל מה עתידו או האם הוא דובר אמת או שקרן או האם הוא חולה במחלה סופנית ואולי הוא בכלל לא יודע - וואו. אבל איזה אוזר זה לבשר בשורה טובה לאדם דואג איזה סיפוק להיות מבשר הטובות כמו עם רונית ועם קופיקו וכו - נהדר לא?? יום נפלא שיהיה לך ערן יקירנו ערן, אתה זוכר מה הייתה החוויה שחוות בקטנותך בערד? מה היתה החוויה עצמה? כפי שאתה זוכר אותה? אני לא חושבת שמדובר בשבב או בחוצנים לי נראה שפשוט נגע בך מלאך.......... ממש נגע בך. ותודה ששתפת אותנו

אני מאוד נזהרת לא לחשוף

הכל..ואפילו לחסום מעצמי דברים... יש לנו אפשרות לשלוט בכך..ואני חושבת שעל החסימה משלמים אולי מחיר אבל אני מוצאת שזה בריא יותר להתנהל כך בעולם פעמים רבות מסרתי לאנשים פה שלא טוב לדעת הכל.... ההווה והעתיד בעולם אמצעי (באדמה יעני) הם עדיין זמן נפרד....

קיסרית01

New member
אחותי (לפורום) נראה לי שיש לי בעיה ../images/Emo163.gif

לא הבנתי כלום... למה הכוונה זמן ניפרד....? הזמנים הם לא מקבילים? ברור לי שהמתקשרים חוסמים את עצמם אחרת איך אפשר להתנהל אני גם בטוחה שיש גם סיטואציות מצחיקות כאלה...קצת חוש הומור זה יכול להיות גם נחמד כמו מצבים מצחיקים: יכול גם לקרות מצב שהמורה של הילד מדברת אתכם באיספת הורים ואתם לא מקשיבים לה כי אתם באמצע תקשור עליה? אבל אם אתם רואים תמונות קשות כמו מחלות וכאב - השם ישמור איך אפשר??? לא מקנאה בכם באמת שלא אבל השכינה בטח עוזרת לכם ונותנת כלים רק הקטע של הזמנים לא ברור לי וחוצנים וחייזירים - לא מתחברת עדיין יש דברים ניסתרים - לא נבין לא נדע

בעולם עליון לזמן משמעות שונה

עבר הווה ועתיד אינם קיימים שם... רק על פני האדמה זה סבוך וקשה להסביר תחשבי על עולם מקביל בו מתקיימת מציאות שונה מזו המוכרת לך.... קיימת תלות הדדית בין שני העולמות..העליון האמצעי....(שלנו) יותר מכך זו צלילה להסבר פיסיקלי ופילוסופי כ"כ מעמיק..שתאלצי להסתפק בזה...ח... לגבי המורה של הבן שלי... לא נראה לי שתקור מעמיק שם יהיה כה מעמיק... היא אישהמתוקה ממש אבל לא כ"כ עמוקה נדמה לי....

קיסרית01

New member
הרגת אותי בצחוק.... בעולם הזה

ונראה לי שגם המלאכים מחייכים אני מקווה שהמורה לא חברה בפורום וגם אם כן .... לא נורא תמי, למרות האינטואיציות המאוד מאוד מאוד חזקות שיש לי, החלומות שחוזרים לי והנבואות שמתגשמים לי וכו'.... אני מאמינה במלאכים אני מאמינה בטוב לב עברתי דברים מאוד מאוד נוראיים וקשים בחיי קשים מאוד עבורי מצאתי את האמונה בשכינה. אני לא דתייה הדת אצלי זו האמונה שבלב זו האהבה הכי חשוב שלמרות הכל נישארתי אופטימית חסרת תקנה מוצאת הומור ושמחה בכל דבר תמיד מביטה על חצי הכוס המלאה ואם היא ריקה אני ממלאת (ממלאה) אותה שוב שלעולם לא תהיה ריקה קשה לי לחשוב על מציאות אחרת ולכן זה ההבדל ביני לבינך ובין שאר המתקשרים - אלו שממש מגיעים לדרגות הרוחניות הגבוהות אני בקושי רב מעכלת את המציאות הקיימת כך שמציאות בלי עבר והווה ועתיד לא מסתדר לי בראש אני מרגישה כלום בלי העבר שלי אני לא קיימת בלי ההוה שלי ולמה אני חיה אם אין לי עתיד אולי זו הסיבה שאני לא יכולה להגיע לדרגות הרוחניות הגבוהות שיש למתקשרים

privacy blocked

New member
ערן...

מגניב שקוראים לך ערן- כמו האגודה- עזרה ראשונה נפשית
שיהיה סופ"ש נפלא ומלא אור ואהבה

למעלה