הכל כבר מוכן..מתחתנים ביום חמישי!

etilly

New member
הכל כבר מוכן..מתחתנים ביום חמישי!

והבטן לא מפסיקה לגדול לקראת האירוע! ה"דודות" יהיה מזועזעות!! אבל למי אכפת?? אין לי מה להסתיר, ויהיה נחמד מאוד לעמוד מתחת לחופה עם הבטן הענקית שהופיעה לי פתאום!

מיה :)

New member
אתי ../images/Emo24.gif מה שלומך??

שיהיה המון המון
ו-
גם אצלי בחתונה כולם ידעו שאני בהריון, ולי לא היה אכפת. איך מתקדם ההריון?

ashlaya

New member
אתי המון ../images/Emo49.gif

ובהצלחה בזוגיות ועם המשפחה אגב שתפי אותנו איזה שבוע את?

נשמי

New member
אתי בשעה טובה

אל תעשי חשבון לא גנבת כ ל ו ם ותהיה הכי מרוצה שרק אפשר הכי חשוב תהני מכל רגע ולא לשכוח לספר חוויות מחזיות לך אצבעות
גלית

אורית27

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

בנות אני בכלל לא מבינה מה הוייכוחים ביניכם ומה הגסוןת רוח הזאת? הרי כל מה שתטענו לא יעזור היא בהריון וזהו נקודה. וחוץ מי זה מה רע בלהיות בהריון בחתונה? ההיפך הריון זה דבר מקסים דבר שצריך להתגאות בו. ואני בטוחה שאתי גאה בבטן שלה. אתי מאמי אין לך ממה להתביש ההפך זה מקסים בעיני... אז נכון אולי המחוך הצמוד והלוחץ לא יהיה הכי נוח
אבל שטויות תתגברי.... המון מזל טוב אתי ואיחולים...

etilly

New member
אני בשבוע 25...

והבטן קפצה לה בשבועיים האחרונים. קודם היה נראה כמו איזה כרס קטן ופתאום, הופה!, בטן של הריון ממש!!! היינו צריכים להוסיף עוד כמה ס"מ של בד בשמלה...
טוב בננות, אספר לכן אח"כ איך היה נשיקות לכולכן!!

etilly

New member
אני בשבוע 25...

והבטן קפצה לה בשבועיים האחרונים. קודם היה נראה כמו איזה כרס קטן ופתאום, הופה!, בטן של הריון ממש!!! היינו צריכים להוסיף עוד כמה ס"מ של בד בשמלה...
טוב בננות, אספר לכן אח"כ איך היה נשיקות לכולכן!!

etilly

New member
לא נוריד את הרמה בפורום...

נעזוב אותה! כנראה שיש מישהי כאן מתוסכלת וזאת לא אני

המון ../images/Emo49.gif !!!

אתילי אל תשימי
ל"מברכים" - שתהיה לכם המון אהבה והרבה בריאות וחתונה מקסימה!

אתי , קודם כל המון מזל טוב

ומכיוון שאני חולה לא יצא לי להכנס לפורום ולקרוא מה קורה. קיבלתי עכשיו פס לכמה דקות כך שיש לי זמן. אז , צפצפי על כל העולם ושיהיה המון מזל! בהזדמנות חגיגית זו אבקש מדלית להתנהג בתרבותיות ולהפסיק עם סגנון הכתיבה הגס. אין מקום בפורום שלנו לסגנון כזה. הודעותיך נמחקות ואם תמשיכי בסגנון זה גם הודעותיך הבאות ימחקו. אפשר להביע דעות ללא הטחת אשמה כמו "אנשים ללא אחריות", הילד לא יהיה מסכן, אני בטוחה שיאהבו אותו עד לשמים. כמו כן אין מקום לצמד המילים "הוריו הסתומים". אני מקווה שהבהרתי את עצמי ושלא נחזור לסגנון בוטה שוב. תודה. ומזל טוב לאתי. טל החולה
(אני לא בוכה פשוט נוזלת לי נזלת מהאף) :)

בנות, מחקתי כמה הודעות של דלית

ואיתן נמחקו הודעות ששורשרו להודעותיה. אין ברירה כשמוחקים הודעה השרשורים נמחקים גם הם. לא משהו אישי טל

אין לי מושג מי זאת דלית

אבל היא מוזמנת להשאר עמנו כל עוד היא שומרת על שפה נאותה! ללא קללות, וללא הטפות מוסר. הבנתן? טל החולה עדיין

shoshi1

New member
הצעת פשרה

אני מציעה לאתי שפשוט "תוכיח" לדלית שהילד יגדל במשפחה מסודרת וחמה למשך שנים רבות וטובות. עצם האושר והיחסים הטובים שלה עם בעלה לעתיד יוכיח לדלית כי היא טעתה , לא?

מה שנכון נכון

גם לדעתי אתי לא צריכה להוכיח שום דבר לאף אחד. במיוחד לא לדלית. טל חולה

למעלה