הכל מאיתו

הכל מאיתו

חברה זה מראה לכולנו מי באמת שולט במדינה הקטנה הזאת .. ואף אחד לא יחשוב שהמחר בטוח .... שהיה רק בריאות לראש ממשלתנו...

sandbird4

New member
מה בטוח? הרבה כבר מתארגנים לעוף מפה

וכמה שיותר מהר. כבר יותר מאחד שאל אותי לאיזה ארץ הכי כדי להגר.

תעשה טובה .............

תיקח את כול אלה שרוצים לעזוב ויחד איתם, לכו קיבינימט !! המדינה תיראה יותר טוב, אים כול מי שלא רוצה ליהיות בה - לא יהיה בה !! אז די לדבר ותתחיל לבצע !

מילים בסלע, הדיבוק. ../images/Emo45.gif

בהקשר הזה יצחק רבין ורבים בשנות ה-70 שהשתמשו במטבע הלשון צדקו מאין כמותם: "היורדים הם נפולת של נמושות". אגב, אין זה מקרי שרוב היורדים הם שמאלנים שאיבדו את הערכים הלאומיים.

Tbear

New member
מאיפה בדיוק אתה מצטט

את זה שרוב היורדים הם שמאלנים שאבדו את הערכים הלאומיים שלהם??? מר פרופסור משקיף ציוני???? עשית לאחרונה מחקר בנושא...???

מה קרה מה אתם מפחדים

נראה את הימין הגיבורים שלנו מסתדרים כאן יום אחד בלי המרכז השפוי שמחזיק לכם את המדינה לא רק מבחינה בטחונית.

נראה לי שסאנדבירד משקף

הרבה מאוד מבוחרי קדימה , שהתעייפו ואיבדו את כוחם. הנה זה מה שאמר אולמרט לפני פחות מחודש בארה"ב לפני צירים אמריקאים. "נמאס לנו להלחם, נמאס לנו לנצח , נמאס לנו להיות חזקים..אנחנו רוצים שקט". קדימה וגם שאר מפלגות השמאל בשנות 2000 עבודה-מרצ-שינוי הם הבבואה של עייפות החומר אנשים שלו כל היה כמוהם מזמן כולנו היינו בים.

סתום את הפה כבר

אני רוצה לראות את כל הגיבורים ששמו לקלס את שרון ומשפחתו מתמודדים עם המצב במדינה ביבי ופרץ{האיש עם שפם זה מיאצפן} וכל הימין הקיצוני כל האנשים החכמים בישראל עאלק נראה אתכם מנהלים את ישראל תוך שנה אין כאן מדינה.

זה מי שאתם קדימה-עבודה-שינוי

תסתכלו על עצמכם בראי. עייפות החומר. הנה זה מה שאמר ראש הממשלה בפועל אולמרט(ידיעה מפחידה בפני עצמה (
)לפני פחות מחודש בארה"ב לפני צירים אמריקאים. "נמאס לנו להלחם, נמאס לנו לנצח , נמאס לנו להיות חזקים..אנחנו רוצים שקט". וזה מה שאמר ב2004 אריאל שרון בישיבת ממשלה סגורה- "היהודים בישראל נחלשו, ראש ממשלה נחוש מספיק ועם צוות תעמולה טוב מספיק יוכל למסור בקלות בעתיד גם את הגליל. גם שם יש רוב ערבי מוחץ (76 אחוזים). המחנה הלאומי הוא התקווה היחידה של המדינה להתקיים. את כולכם צריך לשלוח לבית אבות.

לפעמים כשאני קורא את דבריך אני

מנסה לחשוב מאיפה הם הגיעו : מטיפשות ? מרוע ? מאטימות לב ? מחוסר יכולת להרים מבט ולהסתכל קדימה ? אתה יודע , שנאת חינם גרמה פעמיים לאובדן העם את הארץ , השנאה הפעם אני מקווה שלא תביא עלינו את אובדן הארץ בפעם השלישית . ישנם רגעים שאת הפוליטיקה שמים בצד , כולי תקווה שפעם תבין את זה גם אתה !!!

chuli

New member
התגוננות

חבל על מאמציך להחדיר מעט שכל והגיון לראשם של בורים גמורים .לא תצליח לשנותם זה מאוחר מדי. ולגבי חורבן בית שלישי - הלוואי שנתבדה עם חכמים כמו משקיף ציוני אבדנו.

sandbird4

New member
אני אישית כמובן נשאר פה

ובנתיים קיבלנו יום מוצלח בבורסה שלא מקבלים כל יום. והחלמה מהירה לאריק שרון! כולנו רוצים לראות אותך יוצא מזה.

אני מבין שלך יש כתובת לה' ישירות ?

שמלבדך כולם חוטאים בן חוטאים ורק צריך להגיע לפתח דלתיך כדי לראות את ה' . ניגע בך ידידי אולי "הקדושה " תעבור אלינו גם !!!!

רוני13

New member
רגע...! יש לי שאלה!

מי אלו "המרכז השפויים" שמישהו פה כתב באחד ההודעות שלו!? אתה אולי מתכוון לליכוד-כי הם המרכז! קדימה תמיד תהיה שמאל היא לא תהיה מרכז כי כל התוכניות שלה הם פינו עם ישראל מארץ ישראל! תחשבו קצת-מה המטרה של כל זה?! "שלום"?! זה פנטזיה,זה לא אפשרי! לתת לערבים מדינה? גם זה לא אפשרי אנחנו נתנו סליחה שרון וכל השמאל נתנו את גוש קטיף שזה בטח לא מקום בקנה מידה של ארץ ובכל זאת זה מקום קטן והערבים לא מצליחים להשתלט על עצמם! וגם אם תהיה להם מדינה פעם חס וחלילה הם יפציצו אותנו כמו צלפים במטווח! אנחנו נהיה טרף קל בישבילם! הפתרון היחיד שהיה אפשר לעשות-ואולי עדין אפשר זה לעשות פינוי-פיצוי לערבים! יש להם 11 מדינות בעולם הענק הזה!!! 11 מדינות יותר מידי! אבל זה לא משנה עכשיו! העיקר שתבינו את זה. תודה אה ועוד משהו לא 90% מהתקשורת שמאלנית כל התקשורת שמאלנית!

למעלה