הכל מבולבל לי

צלליתה

New member
הכל מבולבל לי

כמה שנים הייתי בקשר קרוב מאוד עם איש שמטפל בביואנרגיה. הוא טיפל בי לעיתים. אני חשה שהקשר איתו, והטיפולים, לא עשו לי טוב. במשך הזמן למדתי שהוא לא השתמש ביכולות ריפוי שלו בדרך טובה. כלומר, כמו שהוא ידע לרפא, הוא גם היה מזיק לאנשים. (לא לי). בשנים האחרונות אני מרגישה שהחיים שלי נעצרו ולא קורים לי דברים טובים. כרגע אנחנו לא בקשר, אבל אני חשה שעדיין יש לו איזו אחיזה בי, והייתי רוצה לדעת איך אני משתחררת ואיך אני מקדמת את החיים שלי.

סירוניטוש

Active member
בואי נעשה סדר ...

נניח שאת עומדת מול ראי ואותו בחור מביט בך בצידו האחר עמ"נ להתקדם הלאה בחייך עליך לאמר לו (בדרך דמיון) מה מכעיס אותך בו ? לאמר לו מה את חושבת על דרך עבודתו... לספר לו על התחושות הלא נעימות שחווית אחרי טיפולים... פשוט לשפוך הכל "בפניו" (דרך הדמיה) אחר-כך לאמר לו בקול רך וסולח שהגיע זמנך להתקדם... אמרי להתראות ואחלי לו הצלחה לדרכו... השתחררת יקירה ועכשו רק דברים טובים בדרך אלייך

צלליתה

ראשית ברוכה הבאה. יחסי מטפל -מטופל יכולים להיות מורכבים מהמון אלמנטים כך שזה לא בדיוק המקום להתעסק בכך או לפחות אני לא המומחה ליחסי אנוש שכאלו. מה כן אוכל לאמר לך, טיפול ביואנרגטי הוא אחד הטיפולים היחידים שבהם אין מעורבות של אנרגיות המטפל במטופל, משמע הטיפול עושה שימוש באנרגיות של המטופל בלבד. מכאן ניתן להסיק שאין כל יכולת השפעה או תלות בין השניים . כמו כן, בטיפולי ביואנרגיה אין תופעןת לוואי לכן לא נתן להרגיש הרעה במצב -יתכן והטיפול לא עובד או הסימפטומים גוברים אך ל ניתן להרע בעזרת טיפולי ביואנרגיה. מסקנה אחרת שיכולה לעלות כאן היא כי המטפל עושה שימוש בכלים נוספים או אחרים. בגדול, אם הגעת למסקנה כי הטיפול אינו מועיל או מזיק, זה הזמן לעבור הלאה. ואם כבר הגעת, שאלה ברשותך, האם יש לך מצבים גופניים בהם ישנה חולשה עיצבית מסויימת? יום טוב והרבה בריאות

צלליתה

New member
לא הבנתי בדיוק מה זה חולשה עיצבית מסויימת?

וגם כנראה לא ספרתי את הסיפור כמו שצריך האיש, הכרתי אותו, נוצרו בינינו יחסי ידידות, חברות. הוא מטפל, ולטענתו, בין השאר בשיטת ביו אנרגיה. הוא היה מטפל בי לעיתים, נאמר, אם היינו ביחד והיה לי כאב ראש. מאחר והוא סיפר לי שהוא משתמש בכוחותיו להרע לאנשים, בקשתי ממנו שלא יטפל בי יותר. לדעתי, הוא היה מנסה עלי כל מיני דברים גם בלי הסכמתי ובלי ידיעתי, ובקשתי שיפסיק גם את זה. הוא הבטיח לי שיפסיק, ואני נוטה להאמין לו. אני שמחה שאמרת שהשיטה אינה משתמשת באנרגיה של המטפל, כי מזה בדיוק חששתי, מהאנרגיות.

אההה

עכשיו עשית את זה ברור יותר
תשמעי (דיעה אישית), אדם שיש לו כלי כלשהו והוא משתמש בו כדי להרע לאחרים.. אני מישם מתרחק, על אחת כמה וכמה כאשר אלו הופכים עצמם ל"מכשפים" ובעלי קללה. מכאן שמיותר לתת המלצה
ביואנרגיה אינה מתעסקת בדברים שכאלו אלא ריפוי בלבד. ולעצבים- עברה בי תחושה כאילו יש איזו בעיה במערכת העצבים שלך, אל בהלה, יתכן והתחושה באה ממצב של כאב מקומי או קצר באיזור עיצבי מסויים ואולי חוסר בויטמין.. מן הסתם בדיקה לא תזיק.

למעלה