הכל מהתחלה

אודוי

New member
הכל מהתחלה

שלום לכולם שמי אהוד ואני חולם כבר שנים (עוד מגיל 14) ללמוד גלישה אווירית. כיום לאחר שהזקנתי מעט (37 ליתר דיוק) ברצוני להתחיל קורס או מ"ס שעורים בגלישה אווירית. אני מעוניין בהמלצות ,הערות,הארות,מראה מקום או מיני עצות בדרכי החדשה . אשמח לשמוע פרטים בתודה אוד

ג ל נ ט י

New member
מומלץ

לחבור לאחד הגולשים הפעילים בחורף (או לחכות לתקופת האביב) - שלח מסר למי שמחפש שותפים לגלישה בפורום. ליפני שאתה לוקח קורסים ומשקיע את החיים הכסף והחיים החברתיים - ראוי שתכיר את היתרונות והחסרונות שבתחום ותבין אם זה מתאים לך. באופן כללי, רצוי שתסתכל על התחום לטווח ארוך, ואם אתה לא רואה את עצמך מתעמק בספורט, אולי רק תספיק לך טיסת טנדם או שתיים.

אודוי

New member
תמחור מומלץ

יש פירוט כספי צפוי? ליתרונות אני מודע אך אשמח לשמוע על חסרונות

ג ל נ ט י

New member
לא ניראה לי

שבגילך המופלג הענין הוא כספי - שכח מהכסף, זה יותר ענין של דרך חיים. חסרונות זה ענין של השקפה וזה מאד אישי. בשורה התחתונה, תעשה מאמץ להכיר את התחום על ידי ביקור וליווי הפעילות, התחום דורש מאמץ כלשהו לצאת מהבית - אחרי הכל...

אני רק מזהיר אותך- זאת מחלת רוח

התחלתי לגלוש קצת צעיר ממך והיום בגיל 60, אני עדיין פעיל מאוד ונהנה (כמעט) מכל רגע. אתה עלול ללקות במחלה שאין לה מרפא, לשנות לך סדרי עדיפות בסיסיים (פתאום עבודה ומשפחה פחות חשובים) ולשרוף טונות של דלק ושעות - לפעמים עבור גלישה של 5 דקות בלבד.היתרון הגדול ביותר שאולי לא תשמע עליו בפורום הזה מאחרים: תהפוך לאדם שלם "ומשוכלל" יותר ! בזכות הדריכות, בזכות החיבור לטבע, בזכות הנסיון המצטבר ושכלול התגובה במצבי סכנת מוות, ואם אתה קצת מודע לנפש, תכיר בעיקר את עצמך בזכות עומק ההתבוננות ו תדע להיות אדם טוב יותר. אני יודע שמה שאני כותב נשמע קצת נשגב, אבל, תאמין לי שאין כאן אפילו שמץ של פלצנות. אה, ועד דבר קטן: אתה עלול גם למות !!! (אופס...יצא לי חרוז). קראתי שוב את מה שכתבתי ואני חושב שהבחור במנוסה מהפורום ובכלל... מי צריך תחביב עם חולי רוח (אם לא הבנת את כפל המשמעות - לא התקבלת).

David Gerby

New member
אדם שלם ומשוכלל

אף פעם לא חשבתי על זה כך, תאור מעניין. אתה מוזמן להיכנס לאתר הבא ולשאוב את המידע שרצית. אם יוותרו עוד שאלות פתוחות נשמח לענות כאן או בפרטי.

משורר אתה יא מיקי

תמיד יודע להעביר תחושות ותובנות בצורה הכי טובה אל הכתב.. "אדם שלם ומשוכלל יותר"- אכן הגדרה מעניינת.

SENTINEL 1

New member
תוכל להתחיל בקרוב...../images/Emo140.gif

שלום אהוד, אתה מוזמן לצפות בעוד אתר אינפורמטיבי בשבילך': www.Y-Fly.org כשבנוסף, אשמח לזמן אותך למפגש הסבר מול מה תעמוד, ועל דרך חדשה וייחודית לגלישה אווירית בתנאים ואפשרויות שלא היו עד כה בארץ, וכל זאת לפני תחילת הקורס, אם תדאג להשאיר לי את פרטיך במסר פרטי. (המפגש יערך במהלך חודש ינואר הקרוב)

למעלה