הכל מלמעלה! לא מאמינים?

shushu10

New member
הכל מלמעלה! לא מאמינים?

עודנו מדברים ב"תנ"ך עכשיו" ומקומו בחברה הישראלית - והנה קבלתי הזמנה לערב עיון בנושא, שיתקיים ביום ה' 5.1.06 בשעה 18:40 באולם הסנט בבנין פלדמן באונ. בר-אילן. יש מקום לכולם והערב הוא ללא תשלום! בסוף הערב יתקיים רב-שיח: התנ"ך ואנחנו - הרלוונטיות של התנ"ך לחיינו. מי שמעונין להגיע ומבקש לדעת פרטים- אוכל לעדכן בהמשך! אפשר גם שנמשיך את הדיון בעקבות המפגש - כאן בפורומנו הקטן.

sinderella4

New member
בכל זאת

בודאי לאולם יש מגבלה פיזית? אגיע מרחוק, לכן הייתי רוצה להבטיח לעצמי מקום מבעוד מועד. את אולי יודעת איך אוכל ליצור קשר לשם כך?

אני מתאר לעצמי

שאת לא מודעת שבמחלקה לתנ"ך בקושי יש מניין

sinderella4

New member
לא תיארתי לעצמי..

לא, אכן לא הייתי מודעת.. זו תהיה הפעם הראשונה שלי באוניברסיטה הזו.. מניחה שלמרות גודלה של המחלקה לתנ"ך, עדיין יהיו רבים באונ. שיהיו מעונינים להגיע, לא כך?

shushu10

New member
מה שנאמר כאן בציניות - רחוק מהאמת.

המח' לתנ"ך בבר-אילן משופעת סטודנטים וחוגים. מכיוון שאת מגיעה מרחוק, כדאי שתקדימי מעט, נאמר ב18.15-, שמרי לך מושב ע"י הנחת חפץ מסוים, ותוכלי אף להנות מכבוד קל.

shushu10

New member
הנה הפרטים:

בהשתתפות: ד"ר שבתאי לובל - מנכל האוני. מר שמריהו הרמן - מפקח תרבות תורנית ת"א והמרכז מר יוסי פלג - מנהל מח' התרבות התורנית בר"ג ברכות:......... דברים: מר יצחק נבון - דוד בן גוריון והתנך פרופ' אוריאל סימון - הקדשת הנער שמואל לנביא רב-שיח: התנ"ך ואנחנו - הרלוונטיות של התנך לחיינו בהשתתפות: ד"ר אמירה מאיר - מכללת בית ברל גב' חנה נאמן - גימנסיה הרצליה ד"אליהו עסיס -בר-אילן הרב ישראל רוזן "ראש מכון "צומת" אלון שבות קטעים אמנותיים: ג'קי לוי דברי סיכום: פרופ' עמוס פריד, ראש המח' לתנך מנחה: מר אבי רט

shushu10

New member
מתחיל ב-19.00 בדיוק

אני מניחה שמדובר בשעתיים וחצי בערך.

למעלה