הכל נורא

מאי19

New member
הכל נורא

קשה. ומייאש. אם היא לא היתה, אם רק היא לא הייתה, אולי גם אני לא הייתי. אי אפשר לחיות במקום הזה. אני לא מצליחה. איך אתן מצליחות ? אני נחנקת. ויש בית בינתיים ובריאות, ויש זיונים ובכל זאת הכל מר כל כך.

טלגיל

New member
לא!!

המפתח לחיים טובים היא אופטימיות! זה נשמע אולי מאד פלצני אבל זה נכון תמצאי לך את הדבר שעושה לך טוב [ומהר] כי אם לך לא יהיה טוב לא יהיה טוב לאף אחד סביבך!!! תנסי להתרכז בדברים הקטנים שגורמים לך אושר, הדברים הגדולים יסתדרו מאליהם, כי ברגע שתרגישי טוב ההתייחסות שלך גם לדברים הכי קשים תהיה יותר קלה וזה יעשה לך הרבה יותר טוב [והמעגל רק יתרחב...] תזכרי ילדים [כמו בעלי חיים] רגישים להעמדות פנים. תנסי לתת לדברים לעבור לידך ותזכרי שלא כל דבר חייב לעבור דרכך ו"להיכנס בך". מכל הלב...

הכל נורא ../images/Emo10.gif

גם אצלי. קשה לי לאסוף כוחות . ומתכנסת אל תוכי. רק אני והוא. מצטערת שאני לא מנחמת הפעם. באה לשבת בפינה לידך. בשקט.

מאי19

New member
אין לי משפטים ארוכים. אין לי אוויר.

אז רק מילים : עצמאות. עבודה. כסף. אהבה. ילדה. הגשמה. שאיפות. שלושים וחמש מעלות.

יש לפעמים מן ימים כאלו, שהכל נראה

שחור, מפחיד, מייאש וסופי כל כך... מין ימים כאלו שעדיף לישון אותם מין ימים כאלו שהנטל מרגיש כפול ממה שאנחנו יכולות/ים לשאת ימים שהכל נופל עלינו במכה. יש לפעמים תקופות כאלו, שאנחנו חושבים/ות שמגיע לנו שיקרה לנו משהו טוב ואז החשבונות מגיעים כפול, ומישהו נזכר לתבוע מאיתנו חוב או שאנחנו מפוטרים/ות או שמגיעה תשובה שלילית למשהו שממש סמכנו על תשובה חיובית כאלו מין תקופות. ואז מה עושים? בוכים, ישינים, שופכים את הלב אצל החברים ונותנים לימים לעבור... כי כמו כל דבר, גם זה עובר ואז, יום אחד, השמש פתאום זורחת בחיינו והשיק שחיכינו לו לפני חודש מגיע, ומישהו מחייך אלינו ומזמין לסרט ופתאום יש עבודה חדשה והילד/ה אמרו חכמה חדשה והעולם נראה כזה אביב מקסים אז אל תוותרי על השאיפות נצלי את הזמן לעצמך פנימה נצלי את הזמן לרגעים של ביחד עם הילדה קחי אוויר, עשי הפסקה. זה בסדר... אחרי הלילה באה הזריחה. זכרי שהלחושך הכי גדול בא רגע לפני השחר
את לא לבד, גם אם נדמה לפעמים לכולנו יש רגעים כאלו אז קחי אוויר!!! וגם

העקשנית

New member
../images/Emo24.gifמאי-בת כמה את?../images/Emo68.gif

נשמעת לי מאד צעירה.... קחי הכל יותר בקלות, ובפרופורציות הנכונות. מציעה לך להכנס גם לפורום של פרק שני-נמצא בסוף הטור השמאלי של הפורומים, למטה, יש גם שם אנשים נחמדים, וגם בגרושים גרושות, כך לפחות לא תרגישי כלכך לבד-תמיד יש שם מי שיעודד אותך. למה את לא מצליחה לחיות כאן? זה קשור לעבודה ולתעסוקה או למקורות הכנסה? אם כן-יותר קל לי להבין אותך, כי כל השאר-כתבת שיש.... או שבעצם-אין, אולי חסרה לך אהבה וזוגיות? כי-זיונים זה לא הכל....נכון? במיוחד כשזה לא נעשה עם מישהו אחד וקבוע. אולי תתחילי לחפש את האהבה שלך? מאחלת לך בהצלחה, ושתחזיקי מעמד ממש כפי שאנחנו עושים.

למעלה