הכל נשמע כיף, האומנם?

mamush231

New member
הכל נשמע כיף, האומנם?

כמו כולכם גם אני ראיתי את הסרט וכן גם לי היה מה להפנים ואולי קצת שיניתי את הגישה שלי לחיים.. אבל אני סקפטית לגבי האמונה הזאת שאפשר להשיג כלללל דבר אנשים דיברו על זה שעשו מיליונים זה קצת נראה הזוי לא?! אולי חסרה לי קצת אמונה .. או שאני די מציאותית.. הדבר הכי יפה שאהבתי בסרט הזה -זה שצריך להודות על הדברים הקיימים כי לפעמים דברים נראים לנו כברורים מאליו וזה לא נכון אני לא צריכה לומר לכם תראו את האנשים שחיים באפריקה כדי להבין על מה אני מדברת פשוט תודו לקב"ה על מה שיש לכם לדעתי לעבוד על המוח זאת העבודה הקשה ביותר ברור שקל לדמיין דברים אבל יש דברים שקשה לשנות בחשיבה אם יש לכם עצות טובות אז יאללה תזרימו ....... בייי

kikona126

New member
תראי...

כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו, הסוד הוא לא רק להשיג את כל מה שרוצים, ואולי מבחינה מסויימת טוב לך כרגע. ובגלל זה מה שמשך אותך זה אמרת התודה. ואין בזה כל רע, להפך, לפעמים להגיד תודה זה דבר שצריל להזכיר לאנשים... ותראי דוגמא הכי יפה, כבר במשך חודש לא היה שרשור תודה בפורום. אז תודה לך שהזכרת לנו
וכמו שאמרתי , כל חלק וחלק מהסוד יגיע אליך וידבר אליך בזמן המתאים. (ואולי עוד כשבוע אני בעצמי אספר סוד לאנשים פה על משהו שאני עובדת עליו...)

למעלה